כ אנג'לינה / נטע [סקס אדיר, דירות דיסקרטיות] - דף 6 - סקס אדיר

אנג'לינה / נטע [סקס אדיר, דירות דיסקרטיות]

51
אתמול התפנתה לי שעה וחשבתי לפגוש את אנג׳לינה המדוברת. התקשרתי ולהפתעתי נעניתי . הגברת אמרה לי להגיע לצומת רחובות כל שהוא ומשם להתקשר . לקחתי מונית ( בעלות 50 ש״ח ) והתקשרתי בצומת הרחובות המדובר. הסברתי לעלמה שהגעתי לאן שאמרה והיא ספק צעקה עלי ספק גערה בי אמרתי לך בפירוש שד׳ x ולא x תלך שני רחובות קדימה . בררתי עם עוברי אורח במקום והתברר לי מעבר לכל ספק שאני במקום הנכון. התקשרתי שוב לעלמה ונותקתי . בצלצול הבא שמעתי הודעת לא זמין.
קראתי הרבה בפורום על הקריזות שלה ותודעת השירות הנמוכה שלה . כנראה שחזרה לסורה. ראו הוזהרתם...
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

54
סתם לתת את חוות דעתי, עקרונית ממולצת אולם עולה במפגש קורטוב של תיתתוק, צריך לדעת את האקט הראשון היא נוטה לכיוון האוראלי עם עזרה ידנית (וכמובן לא לגמור לה בפה) וכן בעזרה עם החזה.
השבוע התקשרתי סתם להתעניין והשיחה היתה בערך כך:
אני: שלום, מה שלומך, התקשרתי בקשר למודעה, אם אפשר קצת יותר פרטים בבקשה,
היא: כן שלום, קוראים לי נטע.. אההה.... אנג'לינה... התמונות אמיתיות.... הפינוק הוא כמו חברה... שני אקטים.... 500 ש"ח
בכל אופן אני חושב שזה מסכם את ענין נטעאנג'לינה.
יש גם אפשרות לאקט אחד (אם מבקשים הוזלה במחיר) ב 350.

55
אזהרה חמורה - אני הייתי לקוח של אנגלינה ולא האמנתי שכתבו עליה דברים לא טובים. בשבוע שעבר התקשרתי והבחורה ענתה לי מייד. שאלתי האם ניתן להגיע עכשיו ואמרה כן . שאלה אותי איפה אני ואמרתי שאני שאני במרחק 20 דקות חצי שעה והיא שוב אמרה סבבה.
הגעתי לאחר חצי שעה והתקשרתי. בתחילה היתה ממתינה - אחר כך ניתוק בפנים - ולבסוף סגרה את הנייד

משהו קרה לבחורה ואני מרגיש בר מזל שלא נכנסתי היות וזה סימן לכך שהייתי מקבל תקתוק בריא

תחשבו טוב לפני שאתם מוציאים עליה כסף - חבל

60

תמונה שווה אלף מילים, חתולה חושנית ביותר לאירוח פרטי ודיסקרטי, באוירה חברית ונינוחה, להגשמת פנטזיות לאיכותיים בלבד | 052-5949067

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “המחסן המוסתר”