כ 2011 ריכוז תגובות לא מאושרות XXXXXXXXXXXX - דף 6 - סקס אדיר

2011 ריכוז תגובות לא מאושרות XXXXXXXXXXXX

53
לין כוכבת פורנו ביצחק שדה 36/המסגר 92

[QUOTE=מר-חיב]אתמול חג העצמאות,,,,עשרים דקות המתנה (לבנתיים קיבלתי פרטים מבחורות אחרות) , ואז ...לין.

אתם אומרים "היה לו מזל לממנייאק" , אז זהו שלא.

אם הייתי הדון-דג-דה-ג'אן אז אוליי יש מצב לאמר שכן , היה לי מזל.

חברה נכון שכמו שאתם אומרים היא אוהבת / אוהב סקס ,,,,אבל בחייאת רבק ענקית וכבדה

אני עוד עדיין עם סיפטמים של ניתוח "ארניה" ( מפשעות) מלפניי כשנתיים , והבחורה עם עצמות כבדות

בקושי הצלחתי לגמור.

אז היא כנראה מתאימה יותר לחברה קצת מפותחים ,,,ד"א הדון -דג-דה-ג'אן ראה אותה ומייד ביטל רצון לקבלת פרטים

אחרי שדגמתי ,,,,(אחרי) בדרך חזרה שאלתי "למה לא לקח פרטים"? .....התשובה שלו הייתה (איזה מנייאק!!) :

"אתה יודע שאני לא נכנס עם גברים....." חחחחחחחחח מנייאק יכל לתת לי רמז לפני שניכנסתי .....

אחרי זה כל הדרך הבייתה היסתלבט עליי .... "זיינת גבר,,,,זיינת...."

חברה אני יודע שבד"כ יש לו כושר הבחנה בדברים כאלו...גם אם היא כן הייתה גבר , אני מסתכל על זה כ מה שהיה היה ,,,

וגם כך לא ממש מתאים לי המבנה שלה,,,אבל למומחים תעשו טובה בשביל כולנו תבדקו את העניין ,,,,?
[/QUOTE]
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

56
[QUOTE=חולה כוס][QUOTE=kati]בכף
שלחתי לך
[/QUOTE]

רימינג מעשי ...

אתה יותר מידי סלחן בעניין הגיל ... התמונה מדברת בעד עצמה ... ורואים בבירור שמדובר באישה מבוגרת .

ולעניות דעתי התמונה מאוד מחמיאה לה .... במציאות היא נראית פחות אטרקטיבית ..

אני מאד אוהב נשים מבוגרות ... אבל במקרה שלה , כשראיתי אותה ניכנסתי להתלבטות מול דלת ביתה האם להיכנס בכל זאת.

וזה כבר אומר משהו Shocked

יש לי מידע עדכני ממשרד הפנים (מישהו עשה בדיקה עבורי , לפי כתובת מגוריה ) אני מקווה שהמידע אמין ...

אבל בכל זאת להלן התוצאות :
----------------------------
הגברת בת 49 (לאחר בדיקה ).. ז"א שבנובמבר היא מחליפה קידומת לגיל 50 (במידה והיא באמת בת מזל עקרב )

השם קטי ... זה כאמור שם מפוברק ... שמה האמיתי הוא, אני יודע גם שם את משפחתה אך לא אחשוף אותו...
מטעמי צנעת הפרט .

קחו את המידע הזה בערבון מוגבל ... אבל יש מצב גדול שזו האמת !

[/QUOTE]

57
[QUOTE=anomalia]במקום יש 3 רוסיות 2 מבוגרות + אחת צעירה נראית נרקומנית , מבוגרת אחת שמנה ומכוערת ואחת בלונדינית נחמדה כאלה שתפגוש באוטובוס , מקום הכי לא דיסקרטי שיש ( מול מרכז גילת ) בגדול מאוד לא מומלץ אני רק ביקרתי שם ולא נכנסתי עם שום בחורה , עלות 250 שח , אלה סחורה של דרום דרום תל אביב לא שוות את המחיר אם תרצה במחיר הזה יש משהו ליגת העולם בבאר שבע אבל זה מועדון חברים סגור ככה שאני לא יכול לעזור לך בזה....אתה מוזמן לנסות את מזלך 0547571943 בקש את ז'אנה מגיעה אך ורק ימי שני , אגב היא גם אנד'לה מתושיה 12 עובדת גם בבאר שבע וגם בתל אביב הזונה הכי יפה בארץ ומאוד שירותית , אם תהיה בתל אביב לך לתושיה 12 ב בקש את אנג'לה קוראים לה גם ז'אנה פה בבאר שבע , ממולץ להתקשר לתושיה לפני שתעשה את כל הנסיעה ולבדוק אם היא עובדת .
[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”