יש מישהי יותר מסבבה מדהימה קוראים לה מאיה הבעיה שהיא נמצאת רק בשישי שבת פינוק מעולה מהסרטים אחלה שירות אליה באים וחוזרים המחיר 200 ויש כול מיני תוספות מיוחדות היא נמצאת בקריות במקום שניקרא הנוצץ טל 052-7232169 שווה {גם שחקנית פורנו מוכרת ומפורסמת}
נערות בחיפה
65לצערי איפו בצפון לא מלא ערבים ואתה צודק המקום לא ברמה הכי גבוהה אבל אני בא לשם בשביל מאיה אחרת לא הייתי ניכנס לשם בטלפטיה תנסה ותחזור אליי עם תודות אני מבטיח לך משהו לא מהעולם הזה אני עם זונות כמעט מתמיד אבל זאת מיוחדת הייתי מציע לה נישואים אם היא לא היתהזונה..........אז תנסה ותיראה
sxs
נערות בחיפה
68אורח פורח השבוע הזה אין לא לי ולא לך מזל מאיה הפצצת עולם לא נימצאת{בטח קיבלה.....} התקשרתי לנוצץ המקום שהיא עובדת בשישי שבת ואמרו שהשבוע היא לא נוכחת אם תירצה לשבוע הבא מאיה נימצאת תיראה למלעה עידכון על הט"ל אבל יש עוד משהו בצומת קרית אתא בהסתדרות 249 או 259 ליד שיפודי חיפה יש מישהי פיצוץ בלונדה רוסייה ארוכת רגליים רק בערב ויש שם עוד מומלצות אבל המקום מאוד המוני אני ממליץ היום לעשות ביד שבוע הבא לתקוף את מאיה האחת והיחידה
sxs
נערות בחיפה
70תודה אח שלי מאיה ניראה לי לא מהצפון ואני לא מתעסק עם ליווים {אני נשוי} אז אני לא יודע תגיד אח שלי שמעת על מקום בשם בלו בנד ???????תן טלפון
sxs