כ VVVVVVVVVVV - ניתוב תעבורה מנהלים 2010 -- - דף 8 - סקס אדיר

VVVVVVVVVVV - ניתוב תעבורה מנהלים 2010 --

77
[QUOTE=pink-panter]
ביום חמישי האחרון בת זוגי ישנה אצל ההורים והחלטתי להסתכן. בשעה 22:00 הרמתי טלפון למספר 054-3436253 שמופיע בקישור: http://סקס אינטנסיבי ללא הפוגה/show_note_full.php?lang=h&cat=10&Note_ID=2063
אמנם התמונה לא נראית משהו (בחורה שמנה), אבל לפחות ענו לטלפון וביקשו 400 ש"ח. ענה בחור רוסי והבטיח שישלח את הבחורה תוך 30 דקות חיוך
לאחר 45 ד' אני מטלפן והוא מבטיח שתוך 10 דקות היא אצלי Shocked
לאחר עוד 20 ד'! אני מרים שוב טלפון ומבטל את העניין כועס

השעה כבר 23:30 ומנסיוני הדל בירושלים אין הרבה סיכויים שמישהי תענה לטלפון בשעה כזאת. ברוב תיסכולי הרמתי טלפון לדיאנה שגובה 600 ש"ח - הרבה יותר ממה שהתכוונתי להוציא על העניין - היא לא ענתה.. לא יודע למה שלחתי SMS (כנראה שבאמת הייתי נואש). כעבור 2 דקות אני מקבל שיחה ממספר חסום. קבענו שהיא תגיע תוך 30 דקות מוחא כפייה
חיכיתי לה למטה בשעה הנקובה. הגיעה בחורה כבת 25, לא שיא היופי אבל באמת רזה, מטופחת ובעלת מראה אינטיליגנטי. התחלנו את הערב בסלון לצלילי ג'אז לטיני ועם כוס תה. היא התרשמה מהדירה ושאלה בחיוך למה הזמנתי אותה. כשהתשובה שלי הייתה 'שיעמום' פירגנה במשפט 'אתה לא נראה מסוג הבחורים שצריכים לשלם בשביל לצאת מהשיעמום'. האמת שמה לעשות - לפעמים צריךקריצה
דיאנה הציעה שנתקלח ביחד (מזל שהיו לי מגבות נקיות) ותוך כדי המקלחת התברר לי שהיא לומדת לתואר מתקדם בת"א. בכלל, מהרגע הראשון התחושה הייתה כמו עם בת זוג ולמען האמת, כמה שזה נשמע טוב זה היה די מוזר.. ז"א לא הייתה סקסיות מתפרצת אלא שיחות אינטלקטואליות וסקס 'עם רגש'.
אחרי המקלחת היא ירדה לי קצת בלי גומי ולאחר מכן עם. כשהרגשתי שאני לא יכול יותר להתאפק הפסקתי אותה וירדתי לה כ-10 דקות. החלק האינטימי שלה היה נעים והריח טוב. נראה היה שהיא ממש נהנית מהעניין. מדי פעם היא שאלה אם היא עומדת במה שצופה ממנה (זה היה די מצחיק, כי ברור לי לחלוטין שהיא 'פרטית' ולא צריכה לרצות איזשהו בוס). ברור שאמרתי שכן ואני לא עובד עם רשימת מכולת. לאחר ליטופים הדדיים היא התחילה לרכב עלי וגמרתי לאחר כחמש דקות.
נשיקות או בכלל ליקוקים באיזור הפנים שלה היא לא נתנה לי לבצע (בעדינות וברמיזות הסיתה את פניה). בין אקט לאקט רצתה לעשות לי מסאג' עם שמן וקצת נעלבה מכך שאני לא אוהב שמן במסאג'. דיברנו קצת ואז התחילה שוב לקחת את איברי לפיה. הפכתי אותה למסיונרית וגמרתי בדוגי.
לאחר מכן דיברנו עוד כרבע שעה והיה נראה שהיא יכולה להשאר עוד שעות, אבל אני כבר התחלתי להרגיש לא בנוח. בכל זאת היא לא בדיוק ידידה שלי אז התחלתי להתלבש והיא הבינה את הרמז, התלבשה והלכה.
הודיתי לה מאד ואמרתי שהייתה לי חוויה מיוחדת.

יכול להיות שהכימיה ביניינו הייתה טובה גם בגלל שהרקע שלנו דומה (אני צבר והיא לא, אבל הרקע הלימודי והמשפחתי כן) וגם מבחינת הגיל אנחנו קרובים.
אבל גם עם מישהו שונה אני בטוח שבכל מקרה היא תהיה חייכנית, נעימה ותנסה לגרום לכם להרגיש טוב.
בכל מקרה, כפי שציינתי קודם, היא לא בדיוק 'מלכת פורנו' ולא צריך לצפות ממנה לסוג כזה של סקס. יכול להיות שעם מישהו קצת פחות 'עדין' ממני היא דווקא כן תראה צדדים אחרים שלה קריצה
לסיכום:
לא בטוח שאזמין אותה שוב, כי לפעמים 'חיבור מצויין' עם בחורה כזאת מתחיל להיות חיסרון. גם המחיר גבוה בשבילי. אבל בהחלט ממליץ למי שמרגיש בודד בשעות הערב המאוחרות וצריך חברה טובה ופורקן מיני.
[/QUOTE]
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

חזור אל “המחסן המוסתר”