בן גוריון 18 ? | עיסוי / פרסומי
2בן גוריון 18 ...
זיכרונות טובים מהדירה הזו ...
זוכר לטובה במיוחד את דנה , ישראלית שופעת ועסיסית שנתנה שירות מכל הלב
לא עונים שם יותר ואני מניח שהמקום נסגר...
3בן גוריון 18 ? | עיסוי / פרסומי
4איזה תחת איזה ציצים פשוט מדהים
גם לכם היא הייתה נותנת מקלחות משותפות ללא תוספת ומנענעת את התחת על הזין שלכם ? זה היה פשוט מדהים !
מישהו יודע אם הוא סגרו בוודאות ?
5בן גוריון 18 בהחלט היה מקום שאופיין באיכות הבנות ובשירות מצוין ...
דנה הייתה אחת מהנערות העובדות שם שנתנה שירות מכל הלב ואם היה "קליק" איתה אז היא הייתה מעניקה אקסטרות ללא תוספת תשלום .
זכורה לי פעם אחת לטובה שהבחורה דפקה לי עיסוי מדהים בין שדיה הגדולים ושילבה מציצה ואוננות בסופו של דבר שיחררתי כזה שפריץ שנחת לך ישר על השיער אבל במקום לעשות מזה סיפור היא ציחקקה ולקחה אותי איתה ישר אל המקלחת המשותפת ...אקיצר כמעט ואין דברים כאלו יותר ...
6איך הגעתם למציצה וכמה שילמת ?!
7דלת הכניסה הישנה של הבניין הוחלפה לדלת ברזל שהייתה נעולה ולא איפשרה להיכנס לבניין בחופשיות, ועל הדלת ישנם 2 שלטים של משרדי עו"ד.
הדבר המוזר הוא שמצד שמאל של הדלת יש מן סוג של דלת גדולה נוספת מברזל בצבע צהוב מחליד אם אני לא טועה ושם כתוב משהו בסגנון:"עברנו לנאות אפקה רחוב (כלשהו) 03-6480252/3" ניסיתי להתקשר למספרים האלה אבל אין תשובה באף אחד מהם לצערי אז כניראה שאין קשר בין המספרים והמקום.
רגב אני עכשיו נזכר מי זו דנה שהוזכרה מעלי, היא באמת הייתה משהו עם השדיים הגדולים האלה רק מה היא מדברת יותר מידי.
8אה והייתה גם בחורה בשם יעל שעבדה שם הייתה גם נוהגת לעשות מקלחות משותפות תמורת 50 שקל מישהו יודע איפה היא ?
הייתה סטודנטית לעיצוב פנים
9בן גוריון 18 ? | עיסוי / פרסומי
10שלום לכולם...
כמו ציינתי בדירה הנ"ל עבדו בנות איכותיות למדי וכן ...DDD4 דנה הייתה מדברת יותר מדי ..לי זה ממש לא הפריע ואפילו גרמה לי לתחושה נוחה יותר..
דנה הייתה בחורה מאוד נקיה ומטופחת שלקחה את העבודה ברצינות וגם את לקוחותיה אשמח אם מישהו יפרסם פה מה עלה בגורלה של בעלת התחת הגדול והחלק .