כ בן גוריון 18 / עיסוי - פרסומי - סקס אדיר

בן גוריון 18 / עיסוי - פרסומי

2
[QUOTE=januar]
היי .. מישהו יודע מה קורה בבן גוריון 18 ר"ג .. מה עם דנה ....?

ומי נימצאות שם כיום...

אשמח לפרטים .. וטלפון....

[/QUOTE]

היי!

ביקשת לדעת מה קורה בבן גוריון 18 הרי שהייתה שם פשיטה בשבוע שעבר סגרו את המקום והם עובדים במתכונת מצומצמת בשלב זה הרבה בנות עברו לעבוד במקומות אחרים עד ששוב יקבלו אישור חזרה בתום ההרחקה והפון במקום 036130199 הם עובדים משעה 17.00 עד 05.00 ראה פירסום נסה לבקר בינתיים במקום אחר

maoriu

בן גוריון 18 / עיסוי - פרסומי

8

הבשורה הכי מרעישה שיכולה להיות בר"ג היא שהפעילות מתחדשת בבן גוריון 18 המקום הכי הכי בעיר עם הבחורות החמודות ו..................מיה!!! וכמה עידכונים יש שם בחורות אירופאיות חדשות וישראליות שבאות ליום יומיים ונעלמות, בתקופת הצנע שהמקום חזר לעבוד בטיפין טיפין התקבלו שם כמה בחורות חדשות והרי הדיווחים, מישל, גבוהה עם שיער מקורזל רחבת אגן כמו טנק בשביל להוריד תחתון הגברת דורשת בין 50 ל 100 שח' לא מרשה לגעת בה אלא אם דחפת לתחתון שלה עוד 100 שח' ועוד בקשות מתממשות רק אם מגהץ אצלה את הוויזה חחאז מי שחשבון הבנק שלו גדול שיצטייד בשטרות אדומים ומגוהצים שם נוסף חדש היא דרדסית קטנה עם חיוך ממזרי ומבט נחשי היא דיאנה שעוד לפני שפשטת את הבגדים להתקלח היא פושטת לך את העור ואת הארנק, אין סקס אבל מזיינת לך את הכיסים בטיפים ואם אתה מספיק פראייר וחרמן עוד יותר אז הרי שמייד מסכים העיקר להשתחרר ועוד שם סיוון ישראלתי גמדה מקומטת ומקועקעת כמו איזה איש יאקוזה שחומה עיניים שקועות ודוחה שכל 5 הפעמים שביקרתי שם הצליחה איכשהו לריב עם הפקיד הלילי שלא מבין איך שומר על איפוק ולא שובר לה את השן ששבורה ממילא יושבת על הכורסאות מרוחה כמו ארצ'י באנקר עם כל הפרונט בחוץ לא נחמדה וכשמקבלים ממנה פרטים ומבקשים לראות עוד בחורות במקום מתעצבנת ויורקת במילים לא נעימות כמו מה אני לא בחורה? מה אני לא שווה ? אתה חושב שתקבל טיפול טוב יותר מישי אחרת? בקיצור בובלילית בלי בולבול ..אגב לציין שמיה לא קיבלה אותי פעמיים לטיפול בלי שום הסבר הגיוני וכשביקשתי לדעת למה מנפנפת אותי אמרה שאין כל סיבה רק עייפה וכאשר יצאה מהחדר ואני אחריה נכנסה לטיפולים שוטפים אחד אחרי השניה ברצף ישבתי שם קרוב לשעתיים בעוד היא נכנסת ויוצאת מטיפול לטיפול ועוד גברים מחכים בתור ומבקשים אותה ואותי היא דחתה על הסף. אתמול בלילה באתי למקום ישבה על הדלפק ושתתה נס קפה, ביקשתי ממנה פרטים שמתי לב שלא כל כך התלהבה מרעיון הכניסה לחדר איתי, וכאשר נכנסה רק כדרך כבוד לפקיד הלילה ביקשה ממני להכנס עם אחת הבחורות ויצאה למסע פרגונים לחברותיה לעבודה רק כדי להעיף אותי ממנה.גם הטיפ שהבטחתי עבור הטיפול בלי שום אקסטרות נדחה על הסף בלי הסברים בלי מילים מיותרות יצאתי משם מאוכזב כשאמרה לי שאותי שוב לא תקבל לטיפול אף פעם גם אם לא תהיה לה עבודה בכלל ואהיה ברירת המחדל שלה !עצוב! בכל זאת מאחל לה הצלחה הבחורה בררנית בנוסף לכל ולמרות הכל מסתבר שלא עושים הכל בשביל כסף וכסף לא קונה הכל חבל לי

maoriu
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”