כ niceboy - סקס אדיר

niceboy

1
שלום לבחורה הסקסית והמטריפה אנגלינה. שמי אלי, בן 33.5, נראה די טוב והייתי אתך לפני הרבה זמן והיה פשוט פנטסטי להיות עם בחורה סקסית ומטריפה כמותך. אני מאוד מעוניין להיפגש אתך שוב ולהנות מחוויות של סקס מטריפות אתך חומד. אם תוכלי נאהשאירי את הנייד שלך למייל שלי שהוא [email protected] ו/או לנייד- 0528717381 כמובן שהכל בדסקרטיות מוחלטת. מצפה לראותך שוב ולהתענג אתך בסקס מטריף מתוקה.

niceboy

2

[QUOTE=niceboy]שלום לבחורה הסקסית והמטריפה אנגלינה. שמי אלי, בן 33.5, נראה די טוב והייתי אתך לפני הרבה זמן והיה פשוט פנטסטי להיות עם בחורה סקסית ומטריפה כמותך. אני מאוד מעוניין להיפגש אתך שוב ולהנות מחוויות של סקס מטריפות אתך חומד. אם תוכלי נאהשאירי את הנייד שלך למייל שלי שהוא [email protected] ו/או לנייד- 0528717381 כמובן שהכל בדסקרטיות מוחלטת. מצפה לראותך שוב ולהתענג אתך בסקס מטריף מתוקה.[/QUOTE]

אתה לא רוצה לשלוח דברים כאלו בה"פ?

הענק.

niceboy

3
היי אנגלינה הסקסית. שמי אלי בן 33.5 נראה די טוב ומאוד מעוניין להיפגש אתך ולהנות אתך לחוויות מטריפות. ההשאירי בבקשה את הנייד שלך בכדי שנוכל לתאם מפגש לוהט אתך שלא ניתן לשכוח בחורה סקסית ויפה כמותך למייל שלי שהוא [email protected] ו/או לנייד 0528717381
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”