היי בחור, נעים מאוד להכיר קוראים לי שרון ואני ילדונת כוסית בשנות ה-20 המוקדמות.
אני מזמינה אותך לבוא להתפנק אצלי בדירה פרטית שממוקמת בת"א ויש אפילו חניון מסודר צמוד לבית שלי.
המפגש הוא למשך מקסימום שעה וכולל עיסוי בסיסי + בודי מסג' מפנק וסקס בלתי נשכח לעד 2 אקטים ע"פ צרכיך.
אם ישאר לנו זמן... אתה יכול להתכבד בכוס קפה או תה הידועים באיכותם ושאני בד"כ מכינה בעירום מלא.
אני מגישה גם שוקולד. הפגישה היא בכייף ובסבלנות ואני מבטיחה שלא תצא עם ההרגשה שניסו לחפף אותך. אם תגיע במטרה להנות ולא לעשות "ביקורת מסעדות" ההנאה שלך מובטחת.
אתה בטח סקרן לדעת איך אני נראית ...
ובכן יש לי שיער בלונדיני, גוון עור בהיר, הגובה שלי 1.70 מ' ואני שוקלת 55 ק"ג, חזה בינוני יפייפה עומד בגודל 80B , לא רזה ולא מלאה ( מידות גוף 90-60-90) , ילדה יפייפיה עדינה חלקה בכל הגוף ובעלת טוסיק משגע. במילה אחת יאמייייי... ללא ספק היית מסובב אחרי את הראש ברחוב ...
- הפינוק הבסיסי עולה 300 ש"ח
שתמורתם תקבל מציצה עם קונדום (מעדיף בעמידה ליד המיטה ?רק תבקש ) וסקס רגיל...
עד 2 אקטים במגוון תנוחות, אפשר גם תנוחת 69 להדדיות.
- תמורת 500 ש"ח
עד שני אקטים אבל המציצה מפנקת במיוחד בלי קונדום ותוכל לגמור לי בפה !!!
אם תבקש אפנק אותך גם במציצה תאילנדית... בפה חם ... לאפקט ריחוף - פשוט חובה לנסות !300 ש"ח לזריזים עד 15 דק' מציצה אחת עם גמירה בפה + אופציה לתאילנדית
- אם חשקה נפשך לחדור לישבן המדליק והמקפץ שלי תוכל לממש את הפנטזיה הזאת בעבור 700 ש"ח
סקס אנאלי פעם אחת ובאקט הראשון. האקט השני לבחירתך סקס רגיל ו/או גמירה בפה.
לא מספיק לך 2 גמירות ?
במסגרת של מקסימום שעה כל פעם נוספת עוד 100 ש"ח... (אוווו אהההה אתה בטח ארנב )
רוצה להתפרע ? ב... אורגיה ... ( אופציה זו שמורה לגברים בלבד !!! מצטערת אני לא מקבלת זוגות )
אני +אתה עם חברחברים גם בחדירות כפולות לחווית אורגיה בלתי נשכחת למשך מקסימום שעה !!!
כל משתתף משלם רק 500 ש"ח עבור עד 2 אקטים למשתתף. אפשרי אקט ראשון אנאלי והאקט השני לבחירתכם סקס רגיל ו/או גמירה בפה.
רוצה להשתתף באורגיה אבל אין לך עם מי לבוא או שאתה מעדיף פארטנרים לאורגיה שאתה לא מכיר אותם ?
איתי תוכל להגשים את הפנטזיה הזאת
כנס לקישור הבא כדי לקרוא פרטים ודיווחים ... : מסיבת אורגיה חדשה+חדירות כפולות עם שרון
מעוניין להשתתף בתור משתתף אקטיבי או פסיבי ?
ניתן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ....
לשליחת הודעה פרטית לחץ על לחצן המעטפה
או בטלפון ... מחכה שרון בעלת הטוסיק השובב ביותר בת"א
האופציות הבאות רלוונטיות לכל רמות המחיר 300/500/700 והן ללא תוספת תשלום !!
- אוהב כפות רגליים? Foot Job / foot fetish
יש לי כפות רגליים עדינות ומטופחות (מידה 39) עם לק אדום... שפשוט יטריפו אותך לגמרי...
אאונן לך עם כף רגלי ואם תרצה תוכל ללקק ולמצוץ לי את כפות הרגליים והאצבעות ...
-
Role playing - משחקי תפקידים.
בתיאום מראש בהתכתבות או במקום להעצמת הסקס באמצעות מימוש פנטזיות שונות שבהן אתה
מככב
- תלבושת משרתת צרפתיה שובבה!
- חיילת מארינס סקסית בחצאית, חולצה וכובע תואמים
- אחות ונבדק
- שליח פיצה מאחר ונענש
- מפגש עם דיילת אוויר
- חשפנית/דוגמנית מהז'ורנאל בלבוש סקסי כולל ביריות ונעלי עקב גבוהות מתפשטת מולך + לאפ דאנס.
- מפגש לוהט עם תלמידה בלונדינית ותמימה למראה בחצאית קצרצרה וטי-שירט
- מזכירה מחוייטת ו... הבוס /מתווכת דירות/בעלת הבית שדורשת תשלום במטבע אחר (קשיח )
- יש תלבושת של שוטרת עם כובע,אלה ואזיקים
- יש ערכת פנטזיית קשירה למתחילים כולל כיסוי עיניים
או כל סצינה בבימוי שלך !!! בתיאום והסכמה מראש ... והשמיים הם הגבול.
מקבלת תלבושות ( במידה מדיום)...
- מעוניין ב - Facesitting ?
אין בעיה, אני פתוחה לעיניין ....
- בקטע של סטרפאון?
יש לי סטרפאוןואני גם מפליקה בתוספת דיבור "מלוכלך"
בקשות מיוחדות כגון, חצאית סקוטית/גרביונים/שמלת מיני סקסית מתחרה/ביריות/נעלי עקב פתוחות עם עקב 10 ס"מ דק או פנטזיות ניתן לתאם איתי בהתכתבות פרטית , בטלפון או במקום!
החלטת שאתה רוצה להפגש איתי ?
צור קשר בטלפון 054-9027574 אם אני לא עונה לטלפון ניתן לשמוע הודעה מתי אהיה זמינה ...
אפשרות נוספת ליצירת קשר ותיאום ציפיות: פנייה אליי בהודעה פרטית כאן בפורום {לחצן ה"פ למטה}
אני זמינה בטלפון כל יום כולל שישי ושבת מ-10:00 בבוקר עד 23:00 בלילה .
הכי מוקדם אפשר לבוא ב-10:00 בבוקר והכי מאוחר אפשר לבוא ב-23:00 בלילה.
רוצה להזמין אותי אלייך לליווי אישי?
אגיעה לפנק אותך בביתךבמלון בת"א והסביבה הקרובה בלבד ... במסג' +בודי מסג' +סקס ...
600 ש"ח - מציצה עם או בלי קונדום לבחירתך + אפשרות לגמור בפה ( כולל סקס רגיל).
800 ש"ח - אנאלי ( פעם אחת מספר ראשון) המספר השני מהאפשרות שלמעלה.
זה הלינק לפרסומת שלי :
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&Adverti seID=2162
הנה כמה תמונות... התמונות הן סמליות אבל מאוד דומות לי ומשקפות נאמנה את מבנה הגוף שלי.
להתראות משרון בעלת הטוסיק השובב ביותר בתל אביב
[/QUOTE]