כ pinokyo מפרסם בפומבי הודעה פרטית ללא אשור - סקס אדיר

pinokyo מפרסם בפומבי הודעה פרטית ללא אשור

1

טוב - אז לאחר שליה הראתה לכולם את טיפשותה ברבים היא הגיעה למסקנה שהיא לא מצליחה להתמודד בויכוחים לעיני כולם ולכן היא פנתה אליי בהודעה פרטית שהצליחה להצחיק אותי.

הנה ציטוט הודעתה (ומיד לאחר מכן תגובתי).

"משכת מספיק תשומת לב הפגנת השרירים הזו היא בריונות מכוערת

אתה רק ממשיך להוכיח את אפסותך

אני מרחמת עלייך בחיפושיך אחרי המושלמת בתשלום.... חחחח כי איזה דוגמנית תהיה איתך מרצון

אתה דוחה - גם חיצונית אגב

באיזו זכות אתה בכלל מעביר ביקורת על צורה חיצונית כשאתה ניראה כמו בבון?

להבא אל תשאר במקום שיש לך ספקות טיפש.

"היתי חרמן" אוי אתה ממש אומלל ודל נפש

אני מאחלת לך שתמצא את הכוסית שאתה מחפש ושהיא תשכב על הגב ולא תזוז

ועכשיו שמענו מספיק את השטויות שלך -תעיף את טיפת הכבוד העצמי שעוד נישארה לך מהפוסט שעוסק בי

תודה

ראה זאת כאזהרה!!!!"

תגובתי לליה:

1) אין פה שום הפגנת שרירים - יש פה חוות דעת ממקבל השירות על נותן השירות ואיך אמר ערפאת? אם זה לא מוצא חן בעינייך את יכולה לשתות מהים של עזה.

2) ההפך הוא הנכון - מי שמוכיח פה את אפסותו זו את שבמקום להמשיך ולהתדיין פה לעיני כולם את עוברת לדיון בהודעות פרטיות כי את יודעת שתגובותייך הם ילדותיות ומטופשות.

3) מסכים איתך - אף דוגמנית לא מוכנה להיות איתי מרצון ולכן אני פה - אבל בואי נסתכל על צידו השני של המטבע - אין לך שום דבר להציע חוץ מאשר לפתוח רגליים ולעבוד בתור זונה בכדי להתפרנס ולכן גם את פה.

4) אם הייתי דוחה לא היית מזדיינת איתי - אני לעומת זאת לא טוען שאת דוחה חיצונית. את דוחה בתגובתך האחרונה אבל בהחלט לא דוחה בצורתך החיצונית. פשוט הגיל עושה את שלו ומיטב שנותייך ניכרים על פנייך. עוד לא נולד הבן אדם שיכול לנצח את הטבע ולהיראות בגיל 50 כמו בחור בן 20.

5) אם הייתי נראה כמו בבון לא היית מזדיינת איתי - עייני בסעיף 4

6) אין פה עניין של ספק או לא ספק. באתי...ראיתי...דגמתי..ולא אחזור. במחיר של 400 שקל אני רוצה לזיין כוסית ולא זקנה בת 50. ושוב - מי שהוכיח פה את טיפשותו לעיני כולם זו את ולא אני.

7) אם כהגדרתך מי שחרמן הוא אומלל ודל נפש אז כנראה שכל גברברי ישראל (ובכללם כל חברי הפורום) הם אומללים ודלי נפש.

8) אני מעדיף לזיין כוסית ששוכבת כמו בלוק ולא זקנה משתוללת.

9) אני ממש לא מתכוון להעיף את עצמי מהפוסט שעוסק בך כל עוד שאמצא לנכון להשתתף בו. אני ממש לא צריך את אישורך כדי להשתתף בפוסט זה או אחר.

10) ועכשיו הגענו לסעיף המעניין ביותר.

שימו לב מה אומרת ליה "ראה זאת כאזהרה!!!!"

וואו איזה איומים - כולי רועד מפחד

pinokyo2010-5-8 12:21:56
אני צריך להיות אידיוט אמיתי כדי לזלזל בהנהלת הפורום - אני כנראה טמבל ללא תקנה.
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”