דיווח ראשון שלי, על הבחורה החביבה מ http://sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=4789
זה כבר כמה זמן שהיא משכה את תשומת הלב שלי, אחרי שיחה קצרה היא עשתה לי רושם של מאוד אמינה, אינטילגנתית וחביבה (מה שהסתבר נכון).
אני עדיין לא מרגיש בשל לתיאורי עומק גרפים
אבל אני אעשה מאמץ למסור את הפרטים היותר אובייקטיבים:

מראה: אני ממש אהבתי. די גבוהה, עיניים ירוק-חזק כזה ומאוד ויפות מאוד לטעמי, פנים יפות וחביבות. רזה, אבל מהסוג הנשי ולא הנעריהדקיקאנורקטי - מאוד לטעמי. אחרי איזה הריון או שניים וזה ניכר בביטנה, אבל לי, באופן אישי ממש לא מפריעה. גוף חלק ונעים ורך, זוג ציצים גדולים - לא ענקים אבל בהחלט גדולים מעוטרים בפיטמות ארוכות מהרגיל, שאני באופן אישי מאוד נהנתי מהן. כוס חלק וחמוד, תחת חמוד ורגליים יפות.
לגבי היחס. אני לא חושב שהיא נותנת את מה שמצפים החבר'ה פה שמחפשים חווית כמו-חברה. אבל היא מאוד נחמדה, אינטילגנתית וידידותית. היא יותר כמו ידידה טובה שכיף לעשות איתה עסקים - עם סבלנות ופתיחות. אין הפרעות, טלפון מוחרש, כל הריכוז שלה בקליינט.
לגבי ביצועים, עוד פעם אני לא מזדהה עם הדרישות הרגילות - מציצה בלי קונדום, ליקוקי כוס וחור-תחת. כנראה שאני קצת שמרן והיפוכונדר-של-מחלות-מין
. או שזה הגיל... לא יודע. בכל מיקרה מאוד אהבתי את עבודת היד שלה ואת הבודי שלה, כמעט גמרתי רק מזה. המציצה הייתה קצרה מכדי לתת הערכה רצינית (בגללי - בשלב הזה כבר מתתי לזיין, "להיכנס לתוכה" כמו שהיא הגדירה זאת
) וכן מקונדמת - שכן כאמור לא ביקשתי אחרת. הזיון היה אחלה, במיסיונרית כשהיא מכופפת את הברכיים לאפשר חדירה מקסימלית ובעידוד של "עמוק, עמוק" שהיה לא מאוד אותנתי (זה אף פעם לא..) אבל מאוד חמוד.

נ.ב. - תסלחו לי אבל שכחתי את שמה... אנדריאה או משהו כזה. היא אומרת ולא מצאתי סיבה שלא להאמין שהיא הונגריה, יש לה מבטא של מישהי שהייתה הרבה זמן בארץ.
נמצאת באיזור המפגש של דיזינגוף ובן יהודה.
אני אהבתי
טלפון לחיפשים: 0542350971 054-2350971