כ 2011 ריכוז תגובות לא מאושרות XXXXXXXXXXXX - סקס אדיר

2011 ריכוז תגובות לא מאושרות XXXXXXXXXXXX

5

בהמשך לתגובתו של DAVID007 אתה צודק בתאור אני כל כך נבהלתי ממה שאני רואה שפשוט ברחתי , אני לא מבין אותה. יש נשים אפילו מעל גיל 50 שהם סקסיות ומשדרות סקס אפיל ולכן אני הנחתי , בגלל אופי הכתיבה שלה והחשיבות העצמית שהיא אישה מהסוג שתארתי אשה שמבינה שיש לה מה למכור - לאשה הזאת אין מה למכור!!!

אני לא חוזר בי ממה על יניב בגלל ההתייחסות הבוטה שלו באופן מגעיל!

לשעבר גלגל עמוק

6
||| 2.5.11 התקבלה תלונה על פרסום הטלפון שבעצם הינו ללא אסמכתא !!!! [דרך הבעל]

המס' של אניטה הוא 0547875844
הייתי אצלה.
היא אמנם נאה,
אך לא הרגשתי שום ריגוש.
העיסוי שלה לא שווה
הרבה מבחינה מקצועית,
הציון שאני נותן לה
מבחינת מקצועיות
זה ; 6 או 7.
והיא לא עושה הרפיה.
היא נראית לי טיפוס קר.
חבל על הכסף.
19LOLx82011-05-02 16:48:33

8

איך אפשר לראות הודעה שכתבתי פה?

כתבתי פה לפני כשבועיים הודעה.

איך אפשר לראות אותה? כשעיתי חיפוש זה לא נתן לי כלום

תודה

||| תגובת מנהלים:

1. אנחנו לא מרשים פרסום של כתובות דואר אלקטרוני אצלנו בפורום !!
  2. חל איסור מוחלט על כל נסיון לפרסם כאן פורומים מתחרים מכל סוג שהוא !!
  3. שאילתות לבירור פרטני, ניתן להפנות ישירות להנהלה באמצעות הודעות פרטיות !!
  4. במידה ויש עיניין לציבור (לטעמנו) שאילתות להנהלה יש להפנות בפורום "דברו אלינו ..." ובטח שלא בפורומים המרכזיים !!
19LOLx82011-01-23 23:24:38

9

גלית מסקס אדיר דירות דיסקרטיות בירושלים מישהו דגם?

טוב חברים , זאת אותה השמנה , כנראה מרחוב יפו. התמונות לא אמיתיות בעליל!!!!!!!!!!!!!!!!

כמו שהזהרתי בדיונים קודמים , נא להתרחק , סכנה סכנה סכנה!!!!

לא שירות, לא מראה , לא מיקום נורמלי, בזבוז של זמן וכסף. אתם תגיעו לשם, ובמקרה הטוב היא תתקתק אתכם ב 10 דקות (תמורת 250 שקל) במקרה הרע יותר אתם לא תגמרו ותעזבו בטריקת דלת. בחורה עם לוק כזה כמו שבתמונות היתה לוקחת בירושלים מינימום 350 שקל.

טוב, כנראה שאין ברירה אלא באמת להרים את הכפפה ולפתוח דירה דיסקרטית משלנו (כלומר משלי). עם קצת קשרים אפשר להשיג דירה עם מיקום טוב וחוזה לטווח קצר. רק שהבעיה היא עם המשטרה. זה בעייתי לפרסם בעיתונים או בפומבי ולפי דעתי הפרסום היחידי שיכול להחזיק את הדירה בחיים זה פה בפורום בהודעות פרטיות. השאלה היא כמה אנשים יש פה מירושלים והסביבה שהיו מגיעים למישהי צעירה שווה שנותנת שירות בן זונה ? ? ? (במחירים המקובלים בשוק). אני לא יודע איך הגלית הזאת מסתדרת במשך שנים עם המשטרה אבל ברור שיש פה משהו מסריח , שכל מקום אחר בירושלים היו סוגרים בתוך יומיים והיא כבר כמה שנים מפרסמת בפומבי בכל האתרים ולא עושים לה בעיות.
19LOLx82011-01-25 10:05:10

10
ספא TLV המסגר 66 - מאיה/מאי המסאז'יסטית
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=19821

חברה הכי שווה שם זו אלכס היפנית,לכו תטעמו קצת מיפן יש מצב לאקסטרות גם,איתי איתי זרמה אמרתי לה בואי אני אעסה אותך ואז תוך כדי החדרתי לה את בובי והיא לא התנגדה אך יחד אם זאת חטפה צעקות מהפקידה על יתר הזמן שנתנה לי

בכל אופן היפנית הכי שווה שם

19LOLx82011-01-27 18:02:11
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”