רציתי להליץ לכולם על מישהי בשם ענבל בת 21 המחיר זה 500 לשעה מדהימה הייתי אצלה היום. טיפה מלאה חזה בינוני פשוט מדהימה.0526525919 קיבלתי תטלפון מחבר היא חדשה בעסק פשוט משהוא מדהים לכול מי שאוהב בשר טרי
עינבל מצונזר=הטעיה/מישהי חדשה באזור חיפה
2 קוראים לה ענבל בת 21 לוקחת 500 לשעה חדשה בתחום הייתי אצלה היום קיבלתי תטלפון מחבר לוקחת 500 לשעה0526525919 יש לה מיקום דירה דיסקרטית
3יש בחורה חדשה בחיפה בשם ענבל בת 21 שרות מעולה 500 לשעה0526525919
4חברים התמכרתי הייתי היום עוד פעם אני לא יודע מה לעשות זה הפכה להיות התמכרות יקרה בכול מקרה אני ממליץ. היא שווה כול שקל. היום אחרי קצת דיבורים הצלחתי להוריד אותה ל400. מי שהולך שיהנה בחורה מדהימה. והכי חשוב שיכתוב תגובה.
5למה אתה צריך תגובה אם היית אצלה ?
לפי כמות ההודעות שאתה מפרסם פה אתה נראה לי סרסור/יחצן מקצועי
8ענבל בחורה בת 21 טיפה מלאה חזה בינוני יודעת את העבודה נמצאת בחיפה 6525919 052 זמינה בשעות הערב
9קודם כול אני לא יחצן ולא שום דבר רציתי להמליץ על משהו ברמה שכמו שאתם יודעים המצב בצפון על הפנים. תרשה לי רק לתקן אותך היא לא מסכימה שיגמרו לה בפה אלא אם אתה מוסיף כסף והרבה.
10דווחו על ענבל כול מי שהיה כמו שאתם יודעים אני הייתי והתמכרתי אבל כדי שלא תחשבו שאני מיחצן אותה כול מי שהיה שידווח. אם אתם שואלים אותי היא מספר אחד בצפון איפה את מוצאים היום בצפון בחורה בת 21 שנותנת יחס וזה לא תיקטוקיה ואתה מגיע ומרגיש כאילו אתה עם חברה שלך.