אני הייתי בשבת אצל שרון בחורה פשוט יפה תענוג להסתכל עלייה .
פתחה לי את הדלת עם חיוך ענק , היא מפנקת חבל על הזמן בשלל תנוחות + 2אקטים טובים + ומסא'ז טוב היא הייתה שווה כל שקל.
בקיצר היא שווה .
כ
אני הייתי בשבת אצל שרון בחורה פשוט יפה תענוג להסתכל עלייה .
פתחה לי את הדלת עם חיוך ענק , היא מפנקת חבל על הזמן בשלל תנוחות + 2אקטים טובים + ומסא'ז טוב היא הייתה שווה כל שקל.
בקיצר היא שווה .
ערב טוב לכל חברי הפורום .
אני אמנם חדש בפורום אך דיי ותיק בעסק יצא לי לבקר אצל מספר נערות ליווי בשנים האחרונות בעיקר בתקופות יבשות שאין חברה או משהו בסגנון והיום החלטתי לראשונה לבקר אצל שרון אחרי שירות מילואים מייגע של 21 יום.
בקיצור החלטתי ללכת על החבילה של ה 800 שקל מאחר ואני חובב אנאלי מושבע והחברות שלי תמיד מסרבות לכך ושלחתי הודעה לשרון שאני מגיע בצהריים .
האמת שלא פיתחתי יותר מדיי ציפיות והתלבטתי קשות לאור התגובות האחרונות בפורום אבל מהרגע שהיא פתחה לי את הדלת הכל השתנה.
לדעתי הבחורה נראית ממש טוב היא אסטתית בטירוף ובעלת פרופורציות מדהימות הייתי מאוד מבסוט מהמראה והייתי חרמן עליה רצח ורק נשאר לבדוק את הביצועים שלה.
נכנסתי להתקלח וניגשנו לעניינים היא השכיבה אותי על המיטה והחלה לחרמן אותי עם הציצים שלה ולאחר כדקה החלה את פעולת השאיבה (ללא קונדום) ושראתה שאני עלול לגמור בתוך זמן קצר הציעה לי לעבור לאקט האנאלי וכך עשינו .
ברגע שהיא הלבישה עליי שתי קונדומים ידעתי שזה לא יהיה קצר כמו שהיא חושבת כי בקושי עם קונדום אחד אני מרגיש משהו אבל שיהיה...
התחלנו בדוגי באיזי ולאט לאט הגברתי את הקצב מה אני יגיד לכם היה פשוט תענוג החלפנו תנוחה אחרי כדקה היא נשכבה על הגב שאני רוכן מעליה ולאחר מכן ביקשתי ממנה שתעבור לרכיבה וכך הלאה החלפנו איזה 6 תנוחות (ואני לא מגזים) והכל באנאלי.
היה מדהים היא פשוט עשתה את העבודה לא התלוננה שכואב לה או לחצה עליי שאגמור כמו שבנות רבות עושות הייתי ממש מבסוט מזה המשכתי ככה לזיין אותה בתחת ככה כמה דקות טובות שנינו כבר הזענו כמו חמורים אבל היא הייתה הכי מתוקה בעולם וכל פעם כיוונה אותי מחדש לטוסיק שלה בכל פעם ששינינו תנוחה .
בסוף אמרתי לה שקשה לי לגמור עם שני הקונדומים (ושלא תבינו אותי נכון מאוד מאוד נהיניתי הטוסיק שלה מדהים ) אז עברתי לשכיבה והיא העניקה לי מציצה אלוהית פשוט פיצצתי לה את הפה עם כמות מטורפת אחרי כמה שניות לא יכולתי להחזיק מעמד כנראה שהורדת הקונדומים עשתה את שלהם.
לאחר מכן עברנו לבאדי מסאג' שזה החלק הפחות מהנה בסיפור התחלנו לדבר (יותר נכון היא התחילה) נחתי קצת מהמספר הראשון והיא הציעה לי שנחזור למיטה למספר נוסף אמרתי לה שאחרי הסקס האנאלי איתה אני לא מסוגל לזיין רגיל אז חזרתי לשכב על המיטה והיא שוב העניקה לי מציצה מעולה בלי קונדום עד שגמרתי לה בפה אחרי כשתי דקות את מה שעוד נשאר מלפני כן.
אני מוכרח לציין שלראשונה בחיי הרגשתי כ"כ בנוח עם נערת ליווי האירוח אצלה היה על הכיפאק והסקס איתה פשוט מדהים היא מדהימה ושווה כל אגורה שהוצאתי עליה היום .
לסיכום : אקט אנאלי + 2 גמירות בפה
מראה : 109
אנאלי : 1010 ++
מציצה : 109
בודי מסאג' : 106
סה"כ הייתי נותן לה על היום 9.5
אין לי מה להרחיב בדיבור עליה השרשור הזה ממש לא עליה.