הייתי חייב חוויה מתקנת אחרי אורלי הזוועתית מוולפסון 48 (לשעבר בן יהודה 38) - אני לא אפרט כי זה עושה לי רע אבל אני אגיד רק דבר אחד - אל תסכימו בשום פנים ואופן לתת לאורלי כסף - היא שקרנית ונותנת שירות מחורבן (ממש מחורבן!) וקצרצר.
הלכתי לקרליבך 21 בפעם השניה אחרי שהייתי שם בפעם הראשונה עם רוסיה בהירה ונמוכה (אבל נועלת עקבים גבוהים) שאני לא ממש זוכר את שמה - היא הייתה כוסית עולם אבל הזיון היה לא משהו בכלל.
החלטתי לקפוץ לשם שוב כי האיזור הוא טוב והמקום מושקע מאד. ראיתי את קרן ואת נוי ואז נאמר לי שיש מישהו שתתפנה עוד כמה דקות והמתנתי. קוראים לה אושרית והיא באה כולה מחוייכת ואמרה שהיא בת 28. אם יש לה פחות מ 40 אני צנצנת, אבל ניחא. מה שתפס אותי הוא שהיא היתה רזה בצורה יוצאת דופן על הגבול של פנומנלי לחולני. רוסיה כמובן.
בקיצור, הדליק אותי גם לעשות את זה עם מישהי מבוגרת והחלטתי ללכת על זה.
היא היתה נורא נחמדה והציעה כוס מים ונתנה לי ללטף ולתפוס לה את התחת עוד לפני שהתפשטה לגמרי. היא שמה קונדום והתחילה למצוץ עם ליקוקים בקצה שהיו ממש מעוררים ועשו את העבודה. השחלתי אותה עלי והתחלתי לפמפם אותה חזק והיא נאנחה ככה שזה נראה אותנטי מאד. תוך כדי פמפום (שהיה קצר מאד, אגב, כי הייתי חרמן לאללה) תפסתי אותה במתניים ובבטן ונראה ביבירור שהבחורה כבר הרבה אחרי השיא שלה - העור שלה היה, איך נגיד את זה בעדינות, לא מתוח. אבל זה לא שינה לי כל כך ואפילו קצת הדליק אותי כי היא כנראה הבחורה הכי מבוגרת שיצא לי לזיין בחיים.
גמרתי מהר והיא לא ניפנפה אותי בכלל. שאלתי אם יש מצב למסז' והיא הסכימה בשמחה. שכבתי על הבטן והיא ישבה לי על התחת עירומה (הרגשתי את הרטוב של הכוס שלה) ועיסתה לא מי יודע מה אבל אני נהניתי מזה.
אחרי עשר דקות הצעתי שתביא לי ביד והיא שוב הסכימה בשמחה ושוב עשתה עבודה מקצוענית של מישהי עם ניסיון עשיר מאד. גמרתי שוב אחרי דקות ספורות בלבד. מה לעשות, באמת שהיא הצליחה לחרמן אותי בצורה שלא חורמנתי כבר הרבה זמן. גמרתי לה על החזה והיא נכנסה להתקלח.
היא סיימה להתקלח ואז אני באתי להיכנס והיא הציעה בעליצות לקלח אותי. תשמעו, זו היתה ההפתעה השלישית שלי איתה והייתי ממש מאושר. התקלחנו ביחד והיא היתה מחוייכת ונצמדה אלי עד כדי כך שהתחלתי לחשוד שהיא אולי מעוניינת.. חחח
התלבשנו ולפני שהיא יצאה מהחדר היא פאקין ביקשה נשיקה. לא ממש הייתי מאושר לנשק אותה כי היא מעשנת ויש לה שיניים לא הכי צחורות אבל היא היתה כל כך חמודה אז הסכמתי ונראה שהיא ממש רצתה לתת לי נשיקה רטובה ועמוקה, לא ממש נתתי לה והשארתי את הפה די סגור.
לסיכום - ממליץ בחום לנסות את אושרית מקרליבך 21