חברה אתם פשוט חבורה של פראיירים!!!
פשוט לא להאמין ממש נפלתם בפח!!!
ככה אפשר לעבוד עליכם??
700 שקל למציצה וגמירה על הגוף???
הבחורה הולכת לדפוק קופה של 10000 שקל!!! על כלום פשוט לא יאומן איך נפלתם.
הרי אתם יודעים איך זה יהיה:
1) חלק יעמדו בצד ויחכו לתורם ובטח יהיו כאלה שהולכים להשתלט על הגוף שלה ולא "להתחשב באחרים". בקיצור חלק גדול מהמשתתפים עלול מאוד להתבעס.
2)כמו שמישהו חישב כאן המסיבה כולה כולה שעתיים+- אז כמה באמת יהיה זמן לכל אחד להנות??
3)לדעתי (רק לדעתי) שספיר היא חלק מהתסריט ומשתתפת ברווחים עם לולה והיא נמצאת בסיפור כדי למשוך עוד אנשים למסיבה ההזויה הזאת. איזה בחורה נורמאלית תבוא "לצפות" ותהיה עם עוד 10 גברים ערומים בחדר?? (חוץ מהזונה שהיא..זונה כמובן).
4)האם באמת לחלקכם לא אכפת לאונן מול חבורה של גברים? תחשבו רק על המבטים שתדפקו אחד לשני על הזין ובעיניים. מאוד מאוד מביך.
5)בטוח הבחורה תתחיל לתקתק אתכם אחד אחד הרי זה בדם של הזונות אנחנו יודעים שהסבלנות שלהן נוטה ל0!
6) בקיצור חברה יכולתם לגמור את הסיפור ב200-300 שקל כל אחד ואפילו הייתם מקבלים 2 נערות ליווי לבית כולל הכל!! לא סתם אוננות תאוננו בבית בחינם. בוקקה שמוקקה.
[/QUOTE]
חחחחחחחחחח , גבר אני את זה מנסה להסביר להם שבוע שלם

אני לא בטוח שתעשה 10000ש"ח יש את הסרסור שמארגן את המסיבה ...
חוץ מזה אני בטוח שאין יותר מ-3 , 4 אנשים דפוקים בשכל או מסוממים שנרשמו , כול העניין של נשאר עוד 2 מקומות זה גימיק

אני בטוח הבחורה לא תשאר במסיבה יותר משעה ... תגיד שהתעיפה , תתקתק כמו כולם .
גם המארגנים משחקים אותה שלא עונים על תגובת ודברים כאלה ...
בטח לאחר המסיבה יכנסו אנשים ידווחו הם בטח , נרשמים חדשים שהייתה המסיבה הכי טובה ופרועה ומהממת , כן בטח הם גאיז שאוהבים להסתכל על 10 אנשים מאוננים ...
אני בטוח שהבחורה תראה כך במסיבה ,

או כך

אם ספיר תשתתף , אולי כך

ויתנו לה נשיקה צרפתית ..