כ בייבי דולס חמישי בצהריים - סקס אדיר

בייבי דולס חמישי בצהריים

1
אני לא מהסופרים וגם לא מהמשוררים אז אתן את העובדות היבשות.
יום חמישי האחרון אחה"צ (18:00) הגענו 5 חברה לבייבי דולס.
אחרי כמה לפים עליתי למעלה עם מאי (או מיי). שחרחורת כוסית 165 ס"מ ציצי בינוני.
אני ביקשתי ידנית (נשוי ונזהר לא להביא מחלות הביתה). החמודה ממש התפלאה שאני לא מבקש מציצה. הביאה ידנית לא רעה תוך כדי נשיקות על כל הגוף ובאזור הכלי. 3 פעמים הייתית צריך לעצור אותה שלא תיקח אותו בפה - (קצת נעלבה מזה ואמרה שעכשיו גם אם אני אתחנן היא לא תמצוץ). בכל אופן היה נחמד להכיר את המקום. עלה 300 ש"ח. כל אחד שיעשה את שיקולי העלות שלו.
שבוע טוב

בייבי דולס חמישי בצהריים

4

אני דווקא מחבב את המקום, יצא לי להיות שם כמה פעמים בערב וגם אחרי הצוהרים. חמוד אם כי לא שווה את הכסף אם אתה מחפש מציצה או זיון, יותר בקטע של סתם להסתכל וקצת לאפ דאנסים

bomolico זו שהייתה איתה היא זו עם הפירסינג בשפה ובפיטמה ?

אם זו היא גם אני וגם חבר ניסינו להזרים אותה למעלה ללא הצלחה.

בייבי דולס חמישי בצהריים

5
לא לא. זאת לא זאת עם הפירסינג (אבל המראה פחות או יותר אותו סגנון).
דרך אגב - בזמן שהיינו שם זאת עם הפירסינג עשתה איזה טיפול 10000 למישהוא על הספות שליד המדרגות העולות למעלה. לא ברור לי מה הלך שם בדיוק אבל מהצד זה נראה מאוד מאוד מושקע - הייתה עליו איזה 50 דקות

בייבי דולס חמישי בצהריים

6

צהריים שם יכול להיות נחמד אם נמצאות הבנות המתאימות. אני הייתי ברביעי לפני שבועיים ונהניתי מאוד, כשהגעתי היו 6-7 בנות, הרוב נראות טוב, אבל יש אחת שממש בולטת שם, היא בלונדינית גבוהה עם חזה ענק וקוראים לה קלי. הלפ דאנס שלה מחרמן ברמות, וגם בחדר היא משקיעה. לוקחת יותר כסף מהאחרות אבל שווה כל שקל. מומלץ בחום!

ני
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”