כ מופע חדירות בפיפ שואו - סקס אדיר

מופע חדירות בפיפ שואו

1

אתמול הייתי בגוגו. מבחר הבנות נחמד, אבל יש לי את הקבועה שלי קלי שלדעתי היא היחידה שם שנראית חשפנית אמיתית. היא עושה מופע ויברטור מחרמן על הבמה, ומסתבר שאפשר להזמין את המופע באופן פרטי בפיפ שואו, התענוג לא זול אבל שווה ביותר.

אז ככה, נכנסנו לחדר, היא התפשטה לאט לאט סביב העמוד, מראה את שדיה הענקיים ונותנת לי לגעת בכל חלק בגופה. היא לקחה את הויברטור ומצצה אותו בתשוקה כאילו היה זין אמיתי, לא משאירה מקום אחד יבש. היא לקחה לי את היד והעבירה אותה על הכוס שלה, חשתי שהיא רטובה מאוד. אחר כך היא הכניסה את הויברטור לכוס שלה והחלה לגנוח ולהתענג. ביקשה שאני אכניס לה אותו חזק חזק. היא הסתובבה לתנוחת דוגי ואני ליקקתי לה את החור של התחת בזמן שאני מכניס את הויברטור הענק והיא גונחת בהנאה. היא מאוד נקיה ומריחה טוב גם למטה. הזין שלי עמד טיל עוד מבלי שנגעה בי בכלל.

כעבור מספר דקות היא התחילה להפשיט אותי תוך נשיקות עמוקות בפה ובצוואר. היא אמרה שרוצה לפנק אותי, ועוד לפני שהספקתי להוריד מכנסיים היא כבר הפשיטה אותי לגמרי, התהפכה ל-69 והתחילה למצוץ לי את הזין תוך שאני מלקק לה את הכוס הרטוב ושומע אותה גונחת שוב. לא יכולתי להתאפק יותר וגמרתי. אוי איך גמרתי...

לא חושב שנהניתי ככה עם חשפנית אחרת אי פעם.

מומלץ.

ני

מופע חדירות בפיפ שואו

5
טובץ
ראשית תודה על הדיווח..
הייתי חייב לבדוק...

קלי אומנם לא הטעם שלי אבל היא נראה בסדר גמור יחסית לכל השאר שעבדו שם באותו יום..
קלי גבוהה יחסית, גוף נאה. שיער בלונדיני צבוע.
אני אישית מעדיף קומפקטיות...

היא דיי זריזה בריקודים הקטנים אבל כנראה כדי לא לבזבז זמן יקר...

נכנסנו לחדר, 400 שח. שזה הכי יקר מכל המועדונים... בפוסיקט הבנות לוקחות 350..
נשיקות צרפתיות חופשי, ואפשר לגעת חופשי...
מציצה במו שצריך עם, ועמוק...

היה שווה כל שקל..

לסיכום:
הבנות בפוסיקט יותר שוות לטעמי מאשר בגוגו.
קלי היתה ממש אחלה, למי שאין בעיה לשלם 400

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”