כ בחיפה מועדון חשפניות pink horse - דף 2 - סקס אדיר

בחיפה מועדון חשפניות pink horse

16
לא מזמן יצא לי להיות באיזור הצ'ק פוסט(נמצא בין הקריות לחיפה למי שלא מכיר) והיה לי קצת זמן לעצמי אז אמרתי - יאללה בוא נזרום לשם ונראה על מה ולמה כל הרעשצחוקמבולבלקריצה....

קודם כל אציין שאני לא מהמתלהבים ממועדוני חשפנות. בעבר הייתי פעיל מאוד בתחום ומבקר הרבה - בעיקר לפני שנרשמתי לפורום - אבל בשנתיים האחרונות הייתי פעמים אחדות בלבד. את דעתי על כל סצינת החשפנות כבר כתבתי בהרחבה בשרשור הזה:

ובקצרה: בגדול מועדוני חשפנות(ומהיכרותי עם התחום גם בעלי המועדונים אומרים/מודים בכךצחוקקריצה) יותר נועדו לגרות את האנשים מאשר לגרום להם לפורקן. כלומר - לא מזיינים אבל מתחרמניםצחוק... אומנם יש חדרים פרטיים אבל הסיכוי לזרום שם עם חשפנית לזיון הוא נמוך עד זניח(למרות שהיו דברים מעולםקריצה, אך הם נדירים מאוד)... כמובן שזה גם תלוי בבחורה ובליברליות הכללית של המקום. נו, הבנתם את הרעיון. מניסיוני - דווקא המועדונים הפחות נוצצים ויותר 'שכונתיים' עם הבחורות הפחות יפות - הם הליברליים ביותר. גם הבחורות שם הן יותר פתוחות וזורמות מאשר הבחורות במקומות הגדולים והנוצצים.

במקומות גדולים תקבלו בחדרים פרטיים - בהנחה שהחשפנית בכלל תסכים לזרום לשם כי לא כולן מסכימות - הרפייה, קצת חירמונים/מזמוזים ואולי מציצה. תלוי בבחורה. וגם אם תשיגו אקסטרות - ובמקרים נדירים מאוד זיון - ממנה היא לרוב כבר תדרוש מחירים גבוהים מאוד. בוודאי ביחס לזיון שאפשר להשיג בזול במקומות שנועדו מראש לכך. בקיצור - הבנתם את דעתיקריצה. צופים בכוסיות רוקדות, יש אווירה טובה וכיפית, מקבלים קצת לאפ דאנסים, קצת חירמונים, ואולי הרפייה+מציצה בחדרים... נחמד, בקטנה. לא מעבר.

טוב. קצת סטיתי מהנושאצחוק, ולבטח אחרי כל ההקדמה הזאת אתם שואלים: אז למה הלכתי הכל זאת?Shocked

סקרנות נטו.Approve דיברו כאן על מועדון מפואר ובחורות שבכלל לא מהארץ(עוד נגיע לזהקריצה) וכ'ו וכ'ו אז רציתי לראות על מה כל הרעש ואם הוא מוצדק בכלל... מה גם שדי הרבה זמן לא ביקרתי במועדון חשפנות אז בספונטניות החלטתי לראות ולהתרשם בעצמי.

אוקיי, לעינייננו - זה האתר שלהם: pinkhorse

נמצא ברחוב המוסכים המקביל לשדרות ההסתדרות. ממש בסמוך לקניון לב המפרץ. צמוד למוסך 'בזק'(בניין משותף). 80 ש"ח כניסה+משקה חינם. לפי האתר - פתוח כל השבוע כולל שישי שבת.

המקום עצמו: נכנסים דרך שער אדום מואר ועולים לקומה השלישית בבניין. יש לציין שהמקום מנסה לשדר יוקרה ותכל'ס רואים שהשקיעו שם. אולם די גדול אבל לא ענק. די מפואר ומושקע. גם בנוי בצורה כזאת שניתן לתפצת כמעט מכל פינה ממנו על כל המועדון. מצד אחד זה נותן תצפית טובה אבל מצד שני אלו שאוהבים לשבת באיזו פינה שקטה ולקבל לאפ דאנס מבלי שכל המועדון נועץ בהם עיניים - לא ירגישו שם בנוח כ"כ... לי אישית אין ממש בעיה עם זה. יש שתי שורות של כורסאות לאורך ולרוחב(מעין ניצב) ואחריהן מדרגה ועוד שתי שורות כורסאות ניצבות זו לזו, חלקן מסודרות בצורת ח'. ממול הבמה הדי גדולה, ובצד בר גדול עם מבחר מרשים של בקבוקים עליו. על הקירות מסכי פלזמה שמקרינים קליפים ותמונות תלויות ביניהם. התקרות מצופות נצנצים כאלה. כמו שאמרתי - המקום מנסה לשדר יוקרה אבל בגדול אפשר לומר שראיתי כבר מפוארים ממנו. למשל - הבורסה הישן בר"ג שהיה גדול, מפואר ובומבסטי בהרבה מהמועדון הזה. בכללי המקום מושקע מאוד ומפואר אבל לא בצורה כל כך יוצאת דופן כמו ששיווקו אותו.

שירות: מלצרית מגישה שתייה וגם יש שומרים שמכוונים אותך למקום פנוי. אני למשל התיישבתי בטעות במקום שמורצחוק, והשומר ביקש שאעבור לכורסא הסמוכה. אני חושב שקלטתי שם שתיים, אולי שלוש מלצריות. מדי פעם עוברות ובודקות 'מה שלומך'(ומה שלום הכיס שלךצחוק) בסה"כ השירות בסדר גמור.

ולעניין המרכזי - הבנות: תראו, החבר mo690 כתב:

[QUOTE=mo690]

רק היום אמורה להיות הפתיחה

ממקור ראשון (הבעלים) אמרות להיות שם בחורות ברמה שלא מהארץ ביכלל

נחכה לפתיחה וניראה.

[/QUOTE]

אז תרשו לי להודיע חגיגית שפה המועדון/הפירסום/הבעלים באמת ,אבל ב-א-מ-ת!! הפתיע אותיShocked ולטובה!מוחא כפייהאצבע למעלה אני דיברתי שם עם 5-6 בנות. ולמעט ישראלית אחת - כולן רוסיות שנמצאות לדעתי(ולפי מה שהן אמרו לי) חודש-חודשיים בארץ! רובן לא לא יודעות מילה בעברית, וגם באנגלית כמעט בלתי אפשרי לקשקש/לתקשר איתן. אבל יודעות קצת בסיס מקצועיקריצהצחוק כגון: "זה 50 שקלים", "יש חדר", "רוצה ריקוד" וכ'ו....צחוק ספרתי שם בערך 8-9 בנות. חלק גדול מה"תקשורת" שלי איתן נעשתה בתנועות ידייםצחוק חחחחחצחוק. לגבי המראה שלהן - כמו שאמרו החברים ספוטי55 ומתוק כמו דבש:

[QUOTE=ספוטי55]היתי ביום חמישי מעדון ברמה בן לאומית הבנות באמת יפות הופעותברצף שווה לנסות המחיר 80 שח פלוס שתיה [/QUOTE]

[QUOTE=מתוק כמו דבש]יש שם בחורות כוסיות .ורובם רוסיות חוץ מאחת ישראלית שהייתה עובדת בחשפנות בבר יהודה ליד המשטרה שם.רוב הרוסיות אפילו עברית לא יודעות .[/QUOTE]

אני קצת מסתייג מהאמירה מועדון ברמה בינלאומית(למרות שהוא מאוד מושקע) אבל לגבי הבחורות - צודקים בהחלט! באמת יפייפיות- כוסיות פצצות תמירות ברובןStar. ניראות חטובות אתלטיות גבוהות כאלה עם חיטובים וקימורים מרשימים. גם התנועות והריקודים שהפגינו במופעים ניראים מקצועיים. למעט ישראלית אחת שניגשה אליי ובאמת ניראית לא שייכתצחוק: נמוכה ורזה מאוד בלי ציצי ותחת(בניגוד לפצצות הרוסיות שםקריצה) וגם אמרה שהיא הישראלית היחידה שם. אני דווקא חושב שיש שם עוד אחת. גם נראתה ישראלית וגם הרזונת הזאת כל הזמן ישבה וקישקשה איתה בבר אז תבינו לבדצחוק(אגב, השנייה עדיין הייתה לבושה אבל אי אפשר היה לטעות בלוק שלהצחוקקריצה. כנראה עדיין לא התחילה את המשמרת) זה גם תואם את מה שכתב ספוטי55:

[QUOTE=ספוטי55]הבנות רובם רוסיות יש שתי ישראליות ריקוד צמוד עולה 50 שח הבנות עושות ביד ב200 שח בחדר מבודד [/QUOTE]

בגדול - לשם שינוי הייתה אמת בפירסום הפעם. לא יודע אם הבעלים הביא את הבחורות האלה במיוחד למועדון, או שסתם מדובר במהגרות עבודה שחיפשו ומצאו עבודה שמביאה הרבה כסף, אבל מה שבטוח - הרוסיות שם חדשות בארץ. וניראות מצוייןחיוך גדול. ועוד תזכרו שאני לא מהמתלהבים מהמראה הסלאבי-מזרח אירופאי שמאפיין את הרוסיותקריצה. אומנם גם במועדונים אחרים ניתן לדעתי למצוא לא מעט פצצות בכמויות שאף עולות מספרית על כמות הבנות במועדון הזה, אבל לזכותו של הבעלים יאמר שהבנות שם באמת ברמהמוחא כפייה.

ליברליות הבנות: כמו שכתבתי בתחילת השרשור בנוגע למועדונים גדולים ומפוארים, ובאמת שלא ציפיתי ליותר מזה - הבנות שם הבהירו לי שאין סקס. רק הרפייה וקצת בודי. לאפ-דאנס 50 שקל. הבנות נחמדות ואדיבות, רובן גם ניראות צעירות בשנות ה-20 המוקדמות של חייהן. אבל כמו שאמרו לפניי - הלאפ דאנס יקר שם יחסית למרכז. אני אישית לקחתי איזו פצצה בלונדינית גבוהה וחטובה שהטריפה אותיTongue קודם בריקוד שלה על הבמה בשם נטלי. עברו לפניה כמה בנות אצלי ולאחר שקישקשתי איתן בכיף אמרתי להן שאני מחכה שהפצצה על הבמה תסייםצחוק. נטלי עצמה מאוד חמודה וניראית מעולה ובאמת יודעת לזוז ולהתפתלאצבע למעלה. נמרחה וחירמנה אותי ואפילו זרמה לנשיקות קטנות על השפתייםTongue. הלאפ דאנס היה כיפי אבל קצר. אולי 5-6 ד'. בגדול - נראה שכמו לכל מועדון גדול יש חוקים ברורים שם לבנות והן מבהירות אותם ללקוחות. אחחח.... לפעמים אני מתגעגע לזמנים אחרים שבהם הייתי הולך למועדונים השכונתיים שהזכרתי קודם ומה שהיה הולך שם...פצצהTongue נוסטלגיה מתוקהחיוך.

חדרים פרטיים: קיימים במקום. כמו שאמרתי קודם - מבצעות הרפייה+בודי בקטנה. לא יודע אם כולן מסכימות להיכנס. אני ננעלתי על הבחורה הכי גבוהה ומרשימה שראיתי שםTongue - קטיה. כוסית-על עם שיער בלונדיני מתולתל וחזה בינוני ועומד, תחת מוצק, וגוף מעוצב וחטוב פשוט מדהים!Star היא גם נראתה הכי גבוהה ובולטת בין הבנות שם. קרוב ל-180 ס"מ, ועם הפלטפורמות הענקיות שלה גובהה בכלל כבר עבר את ה-1.90 מ'צחוקShocked. מחירים - 200 ש"ח ל-15 ד', 300 ש"ח ל-30 ד'. נו, כרגיל מחיר מופקע אם עושים חישוב שמדובר בכולה הרפייה עם קצת בודי... אבל חשבתי לעצמי:"אני כבר פה לא? יאללה כוס אמק, אם כבר - אז כבר!קריצה בוא נזרום עם מישהי לחדר ונראה מה יהיהTongue" איך שנגשה אליי ביקשתי ללכת איתה לחדר, וגם סיכמתי איתה שאגמור בדרך האהובה עליי - 'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת'קריצה(כהמצאתה של טליHeart המלכה מחיפהStar). הבהירה - כצפוי - שאין פה סקס, על מציצה לא שאלתי ולא נראה לי שיש. וגם אם כן - לבטח הבחורות שם ידרשו תוספת למחיר הגבוה ממילא... לקחתי אותה ב-300 לחצי שעה. בכניסה לאיזור החדרים הפרטיים(נמצא מאחורי הבמה) יש שומר שנותנים לו את הסכום והוא מבהיר:"עד 30 דקות" נו, אנחנו כבר מכירים את משפט-המתכון-לתקתוק קל/מוסווה הזהצחוקקריצה אבל בקטנה. שיהיה. זרמתי. גם קטיה עשתה עליי רושם של בחורה מאוד מתוקה ואדיבהחיוך.

בחדר עצמו יש ספה עם במה קטנה+מוט ממול וגם מקלחת. חדר די מרווח ויפה. קטיה הייתה מתוקה בסה"כ. התמזמזה איתי בכיף, וגם רקדה מולי על העמוד תוך שאני לא מפסיק לחרמן אותהTongue והיא מצידה רומזת לי להתפשט לקראת הפינוק הידניקריצה. סקסית ומגרה בטירוף!Star לא הלחיצה בזמן, אך לא זרמה איתי לדברים קצת יותר נועזים כמו ירידות לכוס ו/או לישבן שלה+אצבעות וכדומה. גם את החוטיני לא הסכימה להוריד ובכוס ביקשה בנימוס לא לגעת, אבל הסכימה שאמשוך את החוטיני למטה כך שהתחת שלה יהיה חשוף לגמרי ואוכל למזמז אותו ללא הפרעהTongueצחוק(ואיזה תחת מגרה יש לה! חבל"ז!Tongue). ישבתי על הספה והיא התיישבה מהצד רכונה לעברי והביאה לי ביד עם שמן תוך שאני מנשק ומזמז את שדיה היפים, וממזמז בחרמנות את התחת שלה. למרות שפיזרתי לעברה לא מעט קסם אישי לחימום האווירהקריצה ולמרות שעשיתי כמה ניסיונות לגרום לה לזרום איתי יותרTongue - לא זרמה לצרפתיותDisapprove... נו, לא תמיד הולך...מבולבל בקטנה. גמרתי בשפשוף על ישבנה כמו שסיכמתי איתה לפני כן כשהיא שכובה על הספה. ניקיתי אותה במגבת מהשפיך הרב שהתפזר עליהצחוק ונפרדנו בחיבוק לאחר שעשתה מקלחת קצרה. סה"כ הייתי איתה בחדר כ-25 ד' ויאמר לזכותה שלא הלחיצה, ומצד שני לא הייתה ליברלית. בגדול כנראה שמדיניות המקום היא שהבנות לא יזרמו יתר על המידה עם הלקוחות(כמו במועדונים גדולים אחרים).

לסיכום: יצאתי משם בהרגשה סבבה בסה"כ אבל גם לא נפלתי מהרגליים. לזכותם יאמר שהרוב המוחלט של הבחורות שם אכן חדשות בארץ(כפי שאמר הבעלים), והבחורות ניראות פצצות ומתוקות, אבל אין במקום הזה משהו יוצא דופן שלא ראינו קודם. כוסיות יש גם במקומות אחרים וגם הלאפ דאנסים זולים יותר במועדונים במרכז. גם בחדרים הפרטיים השירות(לפחות זה שאני קיבלתי) היה נחמד ואדיב אבל ממש לא יוצא מגדר הרגיל. בכללי - חוויה סטנדרטית/נחמדה למקומות כאלה. לא מעבר. נחמד. גם המקום עצמו מושקע אבל לא משהו מפואר יתר על המידה שלא ראיתי בעבר. כבר ביקרתי בגדולים ומפוארים ממנו. לדוגמא כמו שציינתי קודם - הבורסה הישן בר"ג. ובכל זאת המקום בסה"כ נראה טוב מאוד. שווה ללכת? לדעתי אולי להתרשמות פעמיים-שלוש... האם אני אחזור? וואלה לא יודע... לא בטוח... נראה. כמו שאמרתי - לא משהו ספקטקולרי ומקורי(כפי שהתיימרו לפרסם וצדקו חלקית - רק בקשר לזה שרוב הבחורות חדשות בארץ) שלא ראינו בעבר. מקום יפה, בנות כוסיות ואדיבות אך לא ליברליות, בקיצור - נחמד וזהו.

שבוע טוב לכולם.
19LOLx82011-01-09 11:33:35
zooz

18
אחלה דיווח כל הכבוד מוחא כפייה
דיווח מושקע מלא פרטים וניסיון אישי באמת סחטיין...

פעם היו פצות כאלה במכוני הליווי והיה אפשר לקרוע להם את הצורה במחירים האלה...

אך הימים הטובים של פעם....

מצד שני אם חזרו לכאן תיירות שעובדות ב חשפנות למה שלא יהיו תיירות שעובדות בליווי ?

נקווה לטוב חברים... אולי התקופות הטובות יחזרו אלינו

שיהיה שבוע טוב לכולם

19
דיווח מעולה, כהרגלך!..

המקום עצמו נשמע נחמד, גם אחד שקרוב לבית, אז בכלל טוב.

א-ב-ל...

המחיר הזה מוגזם לדעתי, 50 ש"ח לריקוד זה טירוף!!

חבל שבעל הבית לא מיישר קו מול החבר'ה מתל אביב...

מי יודע, אולי הוא יוריד מחיר, מה שאני מניח יביא יותר לקוחות (ואני ביניהם..).

לילה טוב!

Zander
אח... נשים נשים...
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”