כ שאלה לגבי הליכה למועדוני חשפנות לבד - סקס אדיר

שאלה לגבי הליכה למועדוני חשפנות לבד

3
אני חושב שרוב האנשים שם באים עם חברים ככה שזה הרגשה קצת מוזרה ללכת לבד ..

במועדון אפרודיטה לא הייתי שם אבל לפי התיאור זה נשמע כמו מקום יותר אינטימי ולא מועדון חשפנות רגיל שיושבים שם ורואים מופעים

ואם כבר אני ילך זה רק ביום חמישי/שישי עד 4-5 בבוקר שיש הרכב מלא של בנות, שזה מפוצץ אנשים ככה שזה באמת ירגיש מוזר

שאלה לגבי הליכה למועדוני חשפנות לבד

5
[QUOTE=Venus Butterfly]

אליהו,

1. ברור שעדיף לבוא עם חבר או קבוצת חברים, אבל יש גם כאלו שבאים לבד, ועושים לאפים ועולים לחדרים, ואפילו רק מסתכלים ושותים משקה ראשון של דמי הכניסה (ויש אפילו אחד כמו סטאניסלב שבא לבדוק האם הפרי של ח"כ עובד או לא צחוק - ונראה שעבד מעולה קריצה)

2. נכון, זה לא מועדון עם רחבה וספות שיושבים, אבל עדיין אתה מגיע לבד, ויש שם את איגור וכמה בנות (נניח כמו תיקתוקיה ממוצעת, רק צריך כנראה לדעת "לחפור" את זה החוצה לבד)

3. אם זה מועדון טוב, עם חתיכות והופעה מצויינת חיוך גדול תאמין לי אתה תהיה האחרון שבאחרונים שמישהו יתעניין בך Geek, רוב הסיכויים שהעיניים של כולם יהיו על הבמה ועל עינטוזי הבנות Star, ואלא אם אתה כוסית חתיכה (מה שאני מניח שאתה לא)בכי חוץ מהבנות שירצו שתזמין אותן ללאפ,Embarrassed או המלצרית שתרצה "לדחוף" לך עוד משקה חוץ מ- "הראשון עם הכניסה" כועס, אף אחד לא ממש יתעניין בך צחוק

[/QUOTE]

באמת זה נשמע הגיוני שאנשים שם מתרכזים יותר בבנות, אולי אני ילך סוף שבוע, תודה על העזרה.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”