כ טופז ואיזבל מה גו-גו - סקס אדיר

טופז ואיזבל מה גו-גו

1
איזבל (שיער אדמוני) היא רוסיה די דקיקה עם חזה קטן, פירסינג בשתי פטמותיה..מבט נחמד ובחורה נחמדה באופן כללי..
טוענת שהיא לא נכנסת לחדרים האחורים ונראה שהיא באמת מתכוונת לכך ולא רק שהיא לא אהבה אותי או משהו
הלפדאנס שלה יותר חושני ויותר מספק לטעמי מאשר זה של תופז

תופז (שיער שחור, שחומה מעט) היא ישראלית ולדעתי היא נוטה לכיוון ה-28..30..
היא לא דקיקה כמו איזבל ולדעתי יש בה פחות חן ויותר משהו זנותי ומחושב...
המומחיות שלה היא כמו שרון, שיווק -
היא אמנית בלגרום לאנשים להיכנס לחדר האחורי אבל בחדר האחורי...הפתעה...אתם מנחשים?
היא סתמית לגמרי בחדר האחורי..
כמו..EmbarrassedPig
החזה שלה בינוני אך נפול
אם תפרדו מ-400 שקלים היא תמצוץ לכם עם גומי..מציצה שאצלי היתה עם הרבה שיניים.....
ואם לא תגמרו כך היא תעשה לכם בצורה אגרסיבית מאוד ביד
מצטער אבל יש לי מסר ברור לגביה: אל תכנסו איתה לחדר האחורי. אל תעשו את זה. Do not.

הייתי בשעות הפגרה..יעני לפני שהם סוגרים ואז פותחים עוד פעם למופע המרכזי..
ויש לציין שכל לאפדנס ארך איזה 7-8 דקות ואני לא צוחק..
ויש לציין גם שאני הייתי הלקוח היחיד ב-גו-גו..
אה, ואין בעצם היו שתי הבחורות היחידות שם בשעה הזו (תשע בערב ביום חול)

עלו והצליחו!

ומי יודע..אולי יום אחד איזבל תיכנס לחדר האחורי

Pig

טופז ואיזבל מה גו-גו

4

חברה הייתי בגוגו בכלל לא אהבתי את המקום....מקום קטן מאוד..בנות לא משהו בכלל וחוסר דיסקרטיות ברמה שאי אפשר להסביר...לדעתי מכל המקומות בתל אביב הוא הכי מעפן

גבר יוצא מגוף האישה כאשר הוא נולד, ומאז לא מפסיק לנסות להכנס לשם שוב...

טופז ואיזבל מה גו-גו

5
אני לא כל כך מכיר מועדון חשפנות דיסקרטי, כי כולם רואים את כולם ...על כל פנים הייתי לפני שבוע בגוגו (אלנבי) מקום צפוף ! כניסה עולה 80 ש"ח, אם אתה משלם 100 ש"ח אתה מקבל עודף מטבע של 20 ש"ח ...שאפשר לתת לבחורה עבור לאפ דאנס.

אפשר לשלם 50 ש"ח ללאפ דאנס ארוך כ 10 דקות בקומה למעלה.

הן לוקחות 400 ש"ח מציצה (100 ש"ח עבור חדר) - גמירה אחת !
תמיד כדאי להתמקח ולהוריד אותן - החדר צדדי קטן מאוד ואין שם מיטה אלא רק מקום ישיבה (חדר צדדי), יש חור הצצה בדלת ...מציע לבוא עם מסטיק ולסתום את החור. (או להדביק את המטבע של ה 20 ש"ח חיוך גדול )

איזבל באמת עדינה מאוד (רומניה ולא רוסיה) פנים חמודות, דקיקה, שיער שחור חלק ארוך, לא נכנסת לחדרים, בת 21 לטענתה,
מפתחת שיחה עם הלקוח, נחמדה מאוד ..

יש שם בלונדינית גבוהה עם סיליקונים נראית מרשימה - לא שאלתי את שמה - הציעה 400 ש"ח למציצה ...ניסיתי להתמקח איתה והורידה ל 350 ש"ח אבל לא התאים לי.

להערכתי ניתן להוריד אותן גם ל 250 ש"ח ..שזה המינימום שהן יכולות לקחת עד כמה שהבנתי.

יש שם מישהי בלונדינית גבוהה שצדה את עיני - חזה בינוני גדול (לא סיליקוני) לא נכנסת לחדרים.

אם המקום שווה ? ראיתי טובים יותר מזה ....

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”