כ שולה ממועדון הגוגו. פה מלוכלך. - סקס אדיר

שולה ממועדון הגוגו. פה מלוכלך.

1
לפני מספר ימים הלכתי לגוגו, היה יום גשום, והיה שם ריק בטירוף.
נכנסתי זרמתי עם אחת, רוסיה נחמדה, אני לא זוכר את שמה. שילמתי לה טוב, הזמנתי לה משקה, ואז הגיעה עוד אחת. וגם איתה היה בסדר.
ואז הגיעה שולה [איזה שם מגעיל לחשפנית] מבוגרת ישראלית, אמרה שהיא כבר שנים נמצאת שם, קצת ערסית, רזה גוף סבבה, וגם ניסתה לזרום, אמרתי לה אולי יותר מאוחר, אז אמרה טוב לפחות תזמין לי משהו, אמרתי לה אולי יותר מאוחר.
ואז הבחורה קמה, והתחילה לקלל בצורה ממש מזעזעת, אתה הומו מסריח, ושתיחנק, ועוד כל מיני פנינים.
בקיצור הזהרו משולה...
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

5
[QUOTE=איצטגנין]אוי, אוי, אוי....
אתה צודק. לזונה אסור לקלל...
[/QUOTE]
ולדעתך, אתה יושב במועדון חשפנות, ולא בא לך להזמין מישהי. הגיוני שיקללו אותך ???
וגם אם זה הגיוני מצד החשפנית,
הגיוני מצד בעלי המקום להמשיך להעסיק אותה ????
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

9

גם אני הייתי במועדון הגוגו בשעות הערב המוקדמות וגם אלי הגיעה חשפנית, שבהתחלה הציגה עצמה בשם שולה ואחר כך עלתה לבמה לריקוד והציגו אותה כנטלי. אני לא יודע וגם לא אכפת לי איך קוראים לה, אבל השירות שלה והיחס שלה הם גרועים, והריקוד שלה על הבמה וגם עליי הוציאו לי את החשק בכלל לבקר במועדוני חשפנות.

בריקוד עלי היא לא הורידה חזיה ולא הרשתה לי לגעת לה בחזה, אז בשביל מה שילמתי?! בריקוד על הבמה היא גם לא הרשימה אותי בכלל, ואפילו שיעממה.

לפני מספר ימים ביקרתי שוב במועדון הגוגו בתקווה ש"שולה" או "נטלי" לא תהיה שם. היא באמת לא הייתה, ויצא לי להכיר בחורה בשם קלי, שדיברה בנעימות, התעניינה מאיפה באתי ואיפה אני עובד, החמיאה לי על לבושי וגרמה לי להרגיש רצוי שם. הזמנתי אותה למשקה ואף עליתי איתה לחדר הפרטי למעלה, דבר שאני לא עושה בדרך כלל, אבל הבחורה פשוט פצצה ויודעת למשוך ולפלרטט.

עם קלי מאוד נהניתי ואני אחזור שוב לגוגו בגללה.
ני
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”