כ סטפני מפיפ שואו אפרודיטה ברג תיקתקה+עשיתי פדיחה - דף 3 - סקס אדיר

סטפני מפיפ שואו אפרודיטה ברג תיקתקה+עשיתי פדיחה

21
דיווח ראשון שלי על פיפ שואו - עברתי שם הערב (מוצ"ש). עוד בכניסה לתובל, כמה מטרים לפני המקום, כבר חלפה בי מחשבה על איך הדרדרתי בסוף גם למקומות האלו ורק שמעתי קול בראשי שאמר "לא מאמין שאני הולך למקומות כאלו..", אבל מהר מאד צצה מחשבה חדשה עם קול חדש שצעק "יאללה - ציצים!!"

בחור אדיב וענייני בכניסה שואל אותי אם הייתי פה, אני עונה "פעם ראשונה", לחוץ כמו ילד בן 13 שהולך לראשונה לראות ציצים בחייו.
הבחור מסביר לי שזה 50 שח בכניסה ו 50 לבחורה לרבע שעה. בתפריט סטרפטיז אישי ובדיקת שמן ידנית. ואם הבחור עצמו קורא כאן אני חייב לפרגן שמאד אהבתי את השירות הענייני והקולע שלו, אומר לך בדיוק מה שאתה צריך לשמוע ודואג שתראה את כל הבנות ותבין הכל, בלי יותר מדיי זיוני שכל והצקות כמו של המארחות העלוקות במסאג'יות.

במקום היו 4 בנות גבוהות מאד, כ 1.80 להערכתי, מצד אחד באמת שכולן נראות עוד בטווח גילאים של 20-35 וכולן רזות או לפחות קרובות להיות רזות ככה שהרמה החיצונית כבר עלתה בשתי רמות לעומת המסאג'יות המוכרות שהורגלתי אליהן. אבל המראה של כולן היה בסגנון מאד גס לטעמי וחבל שלא היתה לפחות איזו אחת קומפקטית חמודה עם מראה קצת יותר עדין בשביל המגוון (פולני - חייב להתלונן).

היתה שם אחת בלונדינית עם חזה בינוני-גדול טבעי ומדהים שהתלבטתי לגביה אבל היה בה שוב משהו מאד "פרחי" עם הסיגריה והאטיטיוד הכללי שהפריע לי.
עוד שתיים אחרות גם נאות עם גוף סבבה שהייתי מתפשר עליהן ביום סגריר, אבל לבסוף החלטתי על הרביעית שהיתה עם קרה שחור, חזה סיליקון, אבל סיליקון עדין מאד שנראה גבולי .

המקום מבפנים לא כמו שחשבתי, תמיד היה לי בדמיון שפיפ שואו זה משהו כמו שני כסאות מאחורי וילון והמשתתפים בפעילות עוד נשארים חצי לבושים. אז הסתבר לי שיש איזו ספה זולה עם מגבות מדאיגות מעליה (היא טענה שהכל נקי ומוחלף כל לקוח - אני מקווה מאד שהיא לא צחקה בלב בזמן שהיא אמרה את זה),
ויש גם עמוד לסטרפטיז קרוב לספה, והכל במן חדר של 5 מ"ר שכזה, פחות גרוע ממה שדימיינתי. תמים שכמוני.

היא אמרה לי פעמיים את שמה אבל לא הצלחתי לקלוט (הפרעות קשב חמורות, במיוחד שיש משהו אמיתי שמפריע).
אמרתי לה שאני בתול במקומות שכאלה והיא שפכה לפני בסבלנות את כל הפרזנטציה של 50 שח זה רק הבסיס ומעבר לזה כל דבר זה תוספת: "לנשק ציצים זה 50, ללקק למטה 50, אפשר מציצה...." קטעתי אותי, "נתחיל מהבסיס" אמרתי, "אח"כ כבר נעבור על הסעיפים.."

ואז היא הורידה את החזייה. "את הסעיף הזה אני רוצה", ניגשתי להוציא עוד 50 מהארנק והרגשתי שאני מבזבז פה זמן יקר.
היה לי רק 100 והיא החזירה לי 50 עודף. החלטתי לחסוך את השניות הבאות בהתעסקות חוזרת בארנק (זה רק 15 דק' ברורטו - יורים עליך!!!) וזרקתי את השטר על הספה לידי וכוסעומק - ציציםםם!!!

ואיזה פטמות מדליקות, ורודות עבות כאלו כמו שאני אוהב (אגב, אני מקווה מאד שהן מתקלחות שם בין לקוח ללקוח! למרות שלא ראיתי במקום מקלחות... מישהו יודע מה נהלי הניקיון שם?). באמת חזה יפה, ואני אחד שהוא אנטי סיליקון. כמובן שזה היה יכול להיות יותר טוב טבעי, אבל גם כאן הסיליקון הורגש רק בחצי התחתון של השד, ובחצי העליון זה היה חזה טבעי (חצי בן אנוש חצי רובוט).

היא עוד נסתה להרוויח את השטר שעל הספה בהצעות ללקק לה או למצוץ לי משהו, אבל במצב הקיים זה הספיק לי - את מה שעניין אותי אצלה ראיתי והרגשתי, כל השאר פחות עשו לי את זה. מגע העור שלה לא הכי חלק, היה לה אפילו איזה חצ'קון קטן על התחת, כלול במחיר כמובן. מכאן והלאה עברנו לשמן במהירות (אני בטוח שגם היה שם מופע סטרפטיז איפהשהו, אני רק לא זוכר איפה), בהתחלה אפילו לא ממש עמד לי, למרות הגירוי הרב מהציצים. כנראה הלחץ זמן וכל האווירה והסיטואציה הגסה הזאת של "תן וקח" מעפילה על הקונטרולר. אבל היה לה דווקא טאץ' מאד מאד נעים ועדין ביד , באופן מפתיע למדי, ומהר מאד ביצעתי את חלקי בעסקה.

לסיום, זה לא כמו הפינוק של המסאג' שיש חדר גדול ולעיתים גם מפואר עם איזו מיטת חולים (המיטות האלו תמיד נראים לי כאילו בעל המכון פרץ לילה לפני הפתיחה לתל השומר וסידר לעצמו ציוד עסקי.) ואתה שוכב במיטה המעצבנת הזאת ומתחיל טיפול במאג' - גרוע ככל שיהיה - זאת עדיין נקודת פתיחה יותר טובה משל פיפ שואו, ששם הכל מתחיל ונגמר על ספה שאתה לא יודע אם כדאי לך לגעת בה או לכסות אותה בניילונים קודם. אבל בכל זאת, במצב העגום של ימינו, שלפחות 80% מההיצע שם הוא של נשים בנות 40 פלוס ושמנות מקיר לקיר, במצב שכזה, צריך להיפתח לאופציות חדשות, לתנאי שטח חדשים, להתאים את עצמך למצב השוק.

אני בהחלט לא פוסל שאחזור שוב, ולו רק בשביל לראות מה עוד יש למקום להציע במשמרות אחרות (כן, רק לראות.).
ואולי להבא אני גם אשקול להוסיף עוד 50 ל 15 דק נוספות. ואולי גם אני אביא מיטת חולים מתקפלת מהבית ואבקש ממנה מסאג'.

סטפני מפיפ שואו אפרודיטה ברג תיקתקה+עשיתי פדיחה

22
באד, אני חייב לציין שאחלה דיווח!
הדיווח וקריאת ה"יאללה ציצים" שלך גרמה לי להבין שגם אני כנראה הולך בקרוב להתדרדר למקומות האלו בפעם הראשונה...

* חבל שאי אפשר לעשות לייקים לפוסטים שאנשים כותבים פה. (כמובן לא לייק שישתף על הקיר שלך בפייסבוק אלא לייק שיתן ציון כללי לכותב הפוסט)
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”