בסה״כ שלי מפגינה כנות אמיתית
אנו רואים זוית אחרת ממה שאנחנו רואים תמיד הגברים
אני מסכים שזה לא שוק בשר מאחורי נותנת השרות יש בן אדם
וככה צריך להתייחס
שלום לכל חברי הפורום
52כן האמת שאני מכיר כמה חברים שעל מנת לקיים יחסי מין חייבים שתהיה להן חיבת מסוימת לבחורה .לא אחת שמחמיצה פנים,אדישה וקרה. בדיוק ההפך הגמור מז׳ני תראו כמה אנשים חוזרים אליה רק בגלל היחס החם והלבבי שהיא מעניקה לטעמי זה חובה לפני החדירה עצמה ואף חשוב ממנה.
שלום לכל חברי הפורום
53שלי, מה שזין לבן כתב לך עולה מן הדברים שרשמת כאן ולא ממקום.
איך שענית לו מראה על נקיטת ad-hominem
אולי תפסיקי להתגונן ותעני לעניין ולא בצורה אמוציונלית.
שלום לכל חברי הפורום
54קראתי בעניין את שכתבת. אין בליבי ספק שאת צודקת בגישתך. הכסף לא צריך להיות נושא בחיי היום יום. כלומר, צריך מצד אחד, מספיק כסף לחיים נוחים, ולא צריך, מצד שני, להשתגע ולבזבז ללא צורך. היכולת להגיע למצב כזה, תלויה בגישה לחיים, ויכולה להתממש על ידי מפרנס אחד או שני מפרנסים. אין לכך כללים. איני מסכים שמיניות ואהבה חייבים ללכת יחד. גם לא אצל האישה. זהו מיתוס מטעה בן שנים רבות. נשים מאמינות בו ומפיצות אותו. ההסבר הביולוגי לכך הוא הצורך ביציבות לגידול הצאצאים. מבחינה פסיכולוגית ההסבר הוא אחר. איבר המין החשוב ביותר נמצא כ- 60 ס"מ מעל לחלציים. והאמת היא, שבטווח הארוך אהבה ומיניות זקוקים לתנאים שונים לחלוטין. האהבה במידה רבה קוטלת את האירוטיקה והמיניות. זו אחת הסיבות לאחוז גירושין גבוה. ההבנה של נושא זה בהחלט עוזרת לשמירה על האירוטיקה בחיי האהבה ועל חיי נישואין פעילים, ובעיקר מהווה מקור הנאה רבה ממתנת הטבע הנפלאה הזו. היא המתאפשרת ללא הבדל מגדרי, ובעיקר ללא משאבים יקרים או מיוחדים...
Yoda 2013-10-23 10:03:58
בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו
שלום לכל חברי הפורום
55סולטן- זה ששלי מדברת בכנות יחסית- זה בסדר. אבל התמונה שמצטיירת לא יפה במיוחד. את הצטרפת לתזמורת המתחנפים ולא ברור לי על מה. כאילו שגילינו משהו חדש ש"וואללה- יש גם בני אדם ב'צד השני' ". גילית את הירח...
שלי- במונחים שלך, אין ספק שאני מרוויח "מעט" (חחח). נראה לי ש-98% מאזרחי ישראל נופלים לקטגוריה הזו, אז אין לי ממה להתבייש. אני מתפרנס ביושר ומביא משכורת מכובדת, אבל לא מספיק בשביל לשאת על גבי אישה מכורה לכסף, זה נכון.
אני לא מקבל את הגישה המתחסדת שלך כאילו את קורבן וכאילו שגברים קיימים כדי לשרת אותך והנימה המתנשאת כאילו שצריך להטיף לגולשי הפורום מוסר שצריך לכבד את הנשים בתחום.
קירבה פיזית יכולה ואמורה לגרום לקירבה רגשית גם אצל גברים וגם אצל נשים. אבל לא בכל מקרה. את אומרת שאישה לא יכולה לעשות סקס בלי רגשות. אהה. עד שהיא מחליטה להיות זונה ומשלמים לה, ואז פתאום היא כן יכולה. וגברים "עושים סקס בלי רגשות"- אהה...חוץ מהלקוחות שמתאהבים בזונה הקבועה שלהם.... את עושה הכללות לא נכונות- וזה כנראה מקל על החיים לחיות ככה, במיוחד למי שעובדת (עבדה) בתחום הזה- אבל אנחנו לא חייבים לקבל את זה.
את פתחת פה שרשור על עצמך ולא עליי- אז לא אכנס פה לדיון על החיים שלי.
השורה התחתונה היא שעם כל הכבוד לדברייך ולסיפור שלך שהוא אכן מעניין לקרוא- אני לא זקוק להטפות המוסר שלך- הגישה שלך לגברים מעליבה.
אנחנו הלקוחות לא כאלה נצלנים והנשים שעוסקות בתחום לא כאלה תמימות.
שלי- במונחים שלך, אין ספק שאני מרוויח "מעט" (חחח). נראה לי ש-98% מאזרחי ישראל נופלים לקטגוריה הזו, אז אין לי ממה להתבייש. אני מתפרנס ביושר ומביא משכורת מכובדת, אבל לא מספיק בשביל לשאת על גבי אישה מכורה לכסף, זה נכון.
אני לא מקבל את הגישה המתחסדת שלך כאילו את קורבן וכאילו שגברים קיימים כדי לשרת אותך והנימה המתנשאת כאילו שצריך להטיף לגולשי הפורום מוסר שצריך לכבד את הנשים בתחום.
קירבה פיזית יכולה ואמורה לגרום לקירבה רגשית גם אצל גברים וגם אצל נשים. אבל לא בכל מקרה. את אומרת שאישה לא יכולה לעשות סקס בלי רגשות. אהה. עד שהיא מחליטה להיות זונה ומשלמים לה, ואז פתאום היא כן יכולה. וגברים "עושים סקס בלי רגשות"- אהה...חוץ מהלקוחות שמתאהבים בזונה הקבועה שלהם.... את עושה הכללות לא נכונות- וזה כנראה מקל על החיים לחיות ככה, במיוחד למי שעובדת (עבדה) בתחום הזה- אבל אנחנו לא חייבים לקבל את זה.
את פתחת פה שרשור על עצמך ולא עליי- אז לא אכנס פה לדיון על החיים שלי.
השורה התחתונה היא שעם כל הכבוד לדברייך ולסיפור שלך שהוא אכן מעניין לקרוא- אני לא זקוק להטפות המוסר שלך- הגישה שלך לגברים מעליבה.
אנחנו הלקוחות לא כאלה נצלנים והנשים שעוסקות בתחום לא כאלה תמימות.
שלום לכל חברי הפורום
56שלי ,מן הראוי שתתנצלי אל תשחקי אותה כאלו רק את 'הקורבן' ומה אתנו לנו אין רגשות ?
באופן כללי גם אנחנו לא מוכנים שיתיחסו אלינו כאל ארנק נטו,זאת פשוט בושה!
אדמין תעלה הודעה זאת
באופן כללי גם אנחנו לא מוכנים שיתיחסו אלינו כאל ארנק נטו,זאת פשוט בושה!
אדמין תעלה הודעה זאת
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלום לכל חברי הפורום
57" למזלי יכולה לשבת בבת שנה עד שתינוק שלי יגדל ,אבל אני רואה את החברות שלי נשואות !
שמשאירות תינוק בן שלושה חודשים במעון ויוצאות לעבודה!!
אתה יודע מה זה בשביל התינוק להיות בלי אימא בגיל כזה?
קודם כל שלפי תאוריית יחסי אובקייט תינוק לא מרגיש נפרד מאימו עד גיל 9 חודשים..
ואם שמים תינוק בן שלושה חודשים במעון ? זה רע לתינוק!!"
עם כל הכבוד, כתינוק לשעבר, ויש שיגידו גם בהווה, אני חושב שפחות רע לתינוק להיות במעון מאשר לגלות שאמא שלו הייתה משפשפת לגברים תמורת כסף...
אני לא אומר את זה כדי לזלזל, אלא רק להכניס את ההטפות שלך לפרופורציות.
שלום לכל חברי הפורום
58[QUOTE=superman1979]שלי ,מן הראוי שתתנצלי
[/QUOTE]
[/QUOTE]
קומיקס - אתה כזה סתימה! 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלום לכל חברי הפורום
59[QUOTE=אקסטרימר]" למזלי יכולה לשבת בבת שנה עד שתינוק שלי יגדל ,אבל אני רואה את החברות שלי נשואות !
שמשאירות תינוק בן שלושה חודשים במעון ויוצאות לעבודה!!
אתה יודע מה זה בשביל התינוק להיות בלי אימא בגיל כזה?
קודם כל שלפי תאוריית יחסי אובקייט תינוק לא מרגיש נפרד מאימו עד גיל 9 חודשים..
ואם שמים תינוק בן שלושה חודשים במעון ? זה רע לתינוק!!"
עם כל הכבוד, כתינוק לשעבר, ויש שיגידו גם בהווה, אני חושב שפחות רע לתינוק להיות במעון מאשר לגלות שאמא שלו הייתה משפשפת לגברים תמורת כסף...
אני לא אומר את זה כדי לזלזל, אלא רק להכניס את ההטפות שלך לפרופורציות.
[/QUOTE]
אקסטרימר חברי,
למה הרשעות הזאת? מדובר בתינוק בן שלושה חודשים, אז במקום
לומר תודה שיש נשים שמוכנות לשפשף לנו תמורת כמה פרוטות
היית חייב לנעוץ בה סכין וגם לסובב אותו?
בגמילה
שלום לכל חברי הפורום
60תודה על התגובה להוא .
אבל אני באמת לא מתרגשת ,אם היה לי אכפת ממה לקוחות יגידו ויעשו לא הייתי יכולה להחזיק מעמד חודש במועדון .
כולם כנראה כועסים שאני עזבתי את העבודה 

ורק אומרת שאני מאוד שמחה עם זה .

מה לעשות כנראה שבנשמה אני לא שרמוטה מה שעשיתי מי עצמי בשביל כסף.
כנראה גם קשה לשמוע לכל הלקוחות שבעצם נשים לא נהנות מעבודה כזאת.
כנראה בשביל להבין מה קורה מפנים תתצטרכו להתחפש לנשים ולהיכנס לבפנים.

גם הפסקתי לענות לכל הלא נחמדים פה .
פשוט הבנתי שיש בו אנשים לא הכי חכמים ומחונכים ומנומסים במילה אחת מוגבלים...
ואני לא מתאים לי לרדת לרמה כזאת .
אנשים שמכירים אותי אוהבים אותי הרבה וזה מספיק לי