כ שלום לכל חברי הפורום - דף 7 - סקס אדיר

שלום לכל חברי הפורום

61
ממש לא רשעות, אני מכבד את הגברת ואת החלטותיה בעבר ובהווה.
פחות מכבד את הגישה שלה לגברים, ואת כל הסלט שהיא עשתה לעצמה עם לימודי הביולוגיה כדי להצדיק כל מיני טענות על טבע האדם.
כל אחד מוכר לעצמו את מה שנוח לו כדי להצדיק את הגישה שלו.

שלום לכל חברי הפורום

65
הרמני- אתה כנראה לא הבנת את מה ששלי הסבירה לנו מקודם: כל גבריים ציידים שפשוט אוהבים לעבוד קשה מאוד כדי שהאישה תוכל לשבת בבית או לעשות קניות עם כרטיס האשראי שלו. מה- לא ידעת?

שלי- אני אומנם אמרתי לך דברים קשים- אבל הבאתי טיעונים הגיוניים וניסיתי לשכנע. את לעומת זאת מבטלת את רוב הטיעונים שהבאת בתגובה מזלזלת ומתנשאת. את מדברת אל אנשי הפורום כאילו שאנחנו אספסוף או להקה של חיות טרף, שאת צריכה ללמד אותם "להתנהג כלפי הנשים בתחום בכבוד". זה מאוד לא מקובל לדעתי.

אין לי ספק שאף אישה לא עוסקת בתחום הזה בגלל שהיא אוהבת לעשות סקס עם 20 גברים שונים ביום. (לא פוסל שתימצא איזו נמפומנית יוצאת דופן באיזשהו מקום).
גם אין לי ספק שאף אחת לא ממש נהנית מלעשות ביד ל-20 גברים ביום. (לא אמרתי שהיא סובלת- אבל היא גם בטח לא נהנית).

את לפי טענתך לא קיימת יחסי מין מלאים עם לקוחות ועבדת במקומות עם הרבה לחץ. ויש פה אלמנט אישי.
אבל אנחנו מספקי מנוסים ואנחנו לא חיים בבועה. יש קשרי לקוח-זונה שהפכו להיות קשרים אמיתיים.
יש גם כימיה אישית בין לקוח לבין הבחורה. ויש אוגזמות (ועוד איך). וזה שאת לא הצלחת בזה למרות שירדו לך במשך לא יודע כמה זמן- זה לא אומר שאצל אחרות זה אותו הדבר. כל אישה היא שונה וכל קשר עם לקוח הוא שונה.

שבת שלום גם לך.

שלום לכל חברי הפורום

67
שלי - עזבי אותך שטויות וכדאי שתתנצלי מהר מאד בפני קומיקס.
יש לי הרגשה שאם לא תעשי זאת, את יכולה לצפות למתקפת שאלות שכמוה לא חווית מעולם! Shocked
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”