כ פולה, בורסה. - סקס אדיר

פולה, בורסה.

1
חוויה:
בקרתי שוב בבורסה ועליתי עם פולה, מאמין שכולכם כבר מכירים אותה, גבוהה, חזה גדול, גיל 38 ככה, שיער חום
עלינו ופינקה אותי במציצה במשך 15 דקות מלאות ( אלכוהול כמובן עוזר המון להאריך את העסק) עד הגמירה עבור 350 שקלים
הרוויחה את שכרה בצדק
המינוס היחידי שזכור לי הוא שנשארה עם תחתון
היא הימור בטוח לדעתי.. אי אפשר ליפול אצלה
שיהיה לנו בהצלחה

UMA2013-12-27 17:19:26

פולה, בורסה.

6
פריקונקס, לשאלתך - כן, ברור
לה טיב, הבנת שהיא לא מהרחוב
והכוונה לרמת הניצול של המחיר בקטע של לנצל בהנאה את כול הזמן שמשלמים עליו, כאשר הבחורה עצמה גם סבבה

פולה, בורסה.

7
לקחתי גם את השירות בבורסה. צריך להיזהר מאוד כאשר בוחרים בחורה, יש כאלו שראיתי שמחפפות את הלקוח לאחר גם 10 דקות. יש לתאם עם הבחורה ציפיות לפני, משום שיש כאלו שיבצעו הרפיה בלבד. כל אחד יעשה שיקול עבור עצמו, האם מציאה מקונדמת ולאפ דאנס בעירום שווים בין 350-400 שקלים.

פולה, בורסה.

8
"מציצה מקונדמת ולאפ דאנס בעירום שווים בין 350-400 שקלים" !!!! זה פשוט שוד,מחיר מופקע. אני מצפה משר האוצר שכמו שהכניס היום לפיקוח את מחיר הגבינה הלבנה כך גם ייעשה למחירי המציצות יקבע מחיר מכסימום, לדעתי זה צריך להיות 150 ש"ח ל 30 דקות בלי גומי.

פולה, בורסה.

9
[QUOTE=בנצי8]"מציצה מקונדמת ולאפ דאנס בעירום שווים בין 350-400 שקלים" !!!! זה פשוט שוד,מחיר מופקע. אני מצפה משר האוצר שכמו שהכניס היום לפיקוח את מחיר הגבינה הלבנה כך גם ייעשה למחירי המציצות יקבע מחיר מכסימום, לדעתי זה צריך להיות 150 ש"ח ל 30 דקות בלי גומי.

[/QUOTE]

בנצי זה הזמן להתאגד ולהקים מפלגה
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”