שלום לכולם, חזרתי אחרי העדרות ארוכה.
לפני מספר ימים הייתי באיזור הבורסה בצהריים. יש משהו מושך בללכת עם אנשים ופתאום להיכנס לתוך המקום הסליזי הזה.
נכנסתי לפיפ שואו שליד הקיוסק. בפנים שתי בחורות משועממות. תכננתי להיכנס עם הצעירה יותר, אבל פתאום השנייה קרצה לי.
זה הדליק אותי ונכנסתי איתה. מכירים אתזה שהשדיים כל כך גדולים שרואים את הורידים? בדרך כלל זה לא עושה לי את זה, וגם לא מנותחים, אבל באותו רגע זה פגע בול והתאים לאווירה. 50 ₪ לקופאי ונכנסתי איתה. אלכסנדרה, דרך אגב.
מיד כשנכנסנו היא הצחילה להתפתל ולהתחכך בי תוך כדי שהיא מפשיטה אותי. נתתי לה את הכסף ובתגובה היא שאלה אם לא בא לי אקסטרות- מציצה או לזיין אותה בין השדיים. זיהיתי את ההזדמנות ושאלתי על סקס. היא לחשה לי באוזן שזה יעלה לי יותר- עוד 200. התמקחנו קצת וסגרנו על 150. זה הזמן לתאר אותה- בלונדינית (צבועה), איזור ה-35, פנים נאות, טוסיק בולט וחזה עומד וגדול מאוד.
היא סיימה להפשיט אותי והלבישה את הקונדום במציצה, תוך כדי ליקוקי ביצים והכנסה של הזין עמוק לפה. לא גרון עמוק אבל די קרוב.
כמה דקות כאלה והיא הסתובבה לדוגי בעמידה. שלחתי יד לבדוק את המצב אצלה והיא הייתה די רטובה. קצת חיכוכים לשימון האיזור והופ- החלקתי אותו פנימה. היא ממש צרה ויש חיכוך מצויין. יודעת להזיז את האגן, וכל המראות מסביב ממש גורמות לך להרגיש בסרט פורנו. אני מת על הנראה של שדיים גדולים מתנועעים בקצב של הזיון. אחרי 10 דקות של דוגי ביקשתי ממנה להתיישב עלי עם הפנים אלי. היא התחילה לרכב עלי תוך כדי שאני מוצץ לה את השדיים ומעסה לה את הדגדגן. גם בתנוחה הזו היא ממש יודעת לזוז. בשלב מסויים היא הגבירה קצב, עצמה עיניים והתעלמה ממני לחלוטין. לא רוצה להתחייב על זה- יש מצב שהיא גמרה אולי לא, בכל מקרה זה נראה די משכנע. היא קצת התבאסה שלא גמרתי. עברנו לדוגי שוב, הפעם מהיר ועמוק עם טפיחות שלי על התחת שלה ותפיסה של השדיים שלה מאחור. לא לקח לי הרבה זמן לגמור ככה. התמוטטנו על הספה והתחבקנו קצת. התלבשנו, נשיקה והלכתי.
פיפ שואו לאור היום
4מדובר על סנדרה. שירותית, מלאה אבל סקסית, מעשנת כמו כמעט כולן הרבה ומריחה לפעמים בהתאם. הציצי כמובן סיליקון ואכן ענק. סהכ שווה פינוק וזורמת..
פיפ שואו לאור היום
5sexlover,אבל סנדרה עובדת בכלל בנווה שאנן(ידוע לי לגבי ימי שישי לגבי שאר הימים לא זוכר),או שהתחילה מעתה לעבוד גם בתובל בבקרים
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך