כ סבב מועדוני חשפנות - חוייה- מסקנות תהיות ..... - דף 3 - סקס אדיר

סבב מועדוני חשפנות - חוייה- מסקנות תהיות .....

21
תודה לך שלי מאמי אמיתית . סך הכל הסברתי את הדברים כפי שאני מבין אותם ובצורה שלי,זה שסופרמן,הופך דברים לצורך כתיבה מוצדקת מצידו זו בעיה שלו..לאותו גבר עלוב נפש שהכה אותך אני מאחל לו שיכו אותו גם באיזה תא עלוב ..פשוט לא מסוגל לעכל גברים שמכים אשה משום סיבה שהיא זה הדבר הכי שפל בעניי...שלי לא אשכח את אותם רגעים שהייתי אתך הסבת לי עונג רב והטרפת את חושי..!! בהזדמנות אקפוץ שוב ..!

25
חנפנות כל כך בולטת דוחה גם אותי Dead,כוונתי היתה לאותן בחורות אשר נראות טוב מאוד המנצלות לרעה את תלותם של אותם לקוחות,

כפי שציינת בעבר, יש לא מעט אשר צוחקות(לי אישית זה לא קרה וגם לא יקרה) על אותם לקוחות ואוהבות לנצל מכיון שהם חרמנים,אז

אפשר לצחוק עליהם ולא להתייחס

אליהם,אני בעד יחס שווה לשני הצדדים אין רק לקחת יש גם לתת,שלי תמיד יש קיצוניים ויוצאי דופן,וכפי שמישהו רשם כאן כניסה לחדר

פרטי 300-350 ,הרי 'יש לא מעט חרמנים' ותמיד יש גם 'פראיירים' אזי אפשר לעשות המון כסף ויותר מ 7200 ש"ח..

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

26
חזרתי אתמול מחו"ל ואני רואה שהתפתח פה דיון מעניין...
לשלי המיוחדת - קודם כל תודה על השיתוף והכנות...עושה רושם שפיך ולבך שווים ושאת שלמה עם עצמך וזה חשוב מאוד לבריאות הנפש. הרבה מהאנשים שאני מכיר (שלא קשורים לתעשיית החשפנות)חיים בהכחשה וכלל לא מודעים להרבה דברים.
ממה שראיתי ומהשיחות שלי עם הבנות אני נוטה להסכים עם רוב הדברים שכתבת ...
לגבי החדרים - בכל המועדונים היו לא מעט אנשים שעלו לחדרים....לפי כמות הג'יפה שהיתה בחדר המעופש -של ניירות וקונדומים (ולמרות שיש סודני שמנקה מידי פעם) עשה רושם שיש לא מעט פעילות . יצא לי פעמיים לשבת קרוב לכניסת התשלום לחדרים ככה שראיתי מי עולה. לרוב אלו היו בחורים צעירים בני 25-40 שנראו בסדר גמור- וזה מחזק את הטענה שהבנות נכנסות רק עם מי שהן רוצות. לא יצא לי למשל לראות משהי שעלתה עם בן דוד או עם זקן במיוחד....יצא לי גם לראות בחורה מאוד סקסית שעלתה כ 7 פעמים בשעתיים....
ממה שהבנתי רוב הבנות נשאבות "בלית ברירה" לנושא החדרים כי שם מצוי רוב הכסף. מעטות מאוד עושות סקס מלא...הרוב הרפיה ידנית...
ויש כאלו שעולות למס'ז בלבד או סתם ריקוד בעירום- הכל תלוי בגבולות של כל אחת . אלו שלא -לרוב- עושות משמרות כפולות ומבצעות כמות גדולה של לפ-דנסים .
לגבי הרווח - אני די בטוח בסכומים . זה ממה ששמעתי מכמה בנות . הנה החישוב : נניח משהי עולה פעמיים לחדר במשמרת - זה כבר 800 שקלים שמתוכן בערך 200-250 הולך למועדון- . מדובר במעל 500 שקלים. נוסיף עוד 10 ריקודים - 250 שקלים- נוסיף לזה שיש לחלקן קבועים שבאים לדבר או שהן סתם יושבות עם משהו כשעה תמורת תשלום- זה עוד 400 שקלים לפחות. ככה שבמשמרת ניתן להגיע לפחות ל1200 שקלים. כמה בחורות ציינו כשמגיע תייר -ממש אפשר לקחת סכומים גבוהים(לגרזן אותו)- לוקחות הרבה מעל 400 שקלים וגם הטיפ שמשאיר התייר מגיע ל 200 שקלים. אני לא מתכוון להכנס לאף אחד לכיס- וזו זכותן המלאה- מסתבר שיש שוק והכל עיניין של ביקוש והיצע. כל עוד הן מרוויחות סכומים כאלו זה אומר שיש מי שמוכן לשלם.
פגשתי משהי שסיפרה לי שהיא באה לחודש בלבד- להרוויח סכום של 35000 ש"ח בשביל הלימודים - ומבחינתה כל האמצעים כמעט כשרים . היא כבר לא הייתה שם יותר- וכנראה שהגיע לסכום המיוחל מוקדם מהצפוי.
לגבי האלימות - לא נתקלתי באופן אישי- וכולן ציינו שהבעלים במועדונים הוגנים מאוד אבל אני משוכנע שהיא קיימת . כן יצא לי לראות יחס מזלזל כלפי כמה בנות ...
לגבי ניצול הגברים- - יש פה מערכת של תן וקח- אנחנו כלקוחות משלמים ומקבלים תמורה כלשהי : לחרמנותינו- בדידותינו וכד
וכמו בכל עבודה ובכל מערכת יחסים בין אנשים- יש כאלו שמתחברות יותר תלוי בכימיה בין הצדדים.

לאבשלום - אם התמימות שלי מתורגמת אצלך בניסיון שיש לי בסקס בתשלום (בטח לעומתך) אז כנראה שאני מאוד תמים .
אני לא טוען לאומניפוטנטיות- אני עוזר כי אני אוהב לעזור לאנשים שנראים לי במצוקה כלשהי...אני לפחות אנסה...לא מבטיח שום דבר לא לעצמי ולא להן. אני כן מאמין שיש אנשים שבאים לשפוך את הלב - כאדם שהיה אצל כמה פסיכולוגיים בחייו - גם כאלו שגובים סכומים יפים- נוכחתי לדעת שיש פסיכולוגים גרועים וזה מאוד עיניין של כימיה אישית- ככה שאני לא מזלזל באדם שבה לדבר עם משהי במועדון על מנת לשפוך את הלב...
הקשר שלי עם 2 מהבנות כמו שציינתי הוא אפלטוני לחלוטין - ואין שום כוונה או הצעה לסקס בתשלום- אגב כבר נפגשנו יותר מפעם אחת לקפה..ושם זה הסתיים . והסר דאגה בלבך אני לא מתכוון ללכת לשום מכון עיסוי- הגבולות שלי היו ונשארו מועדון חשפנות .

27
לגבי הסכומים תלוי גם איזה מועדון זה ובבחורה .האם היא יודעת לעבוד .
מן הסתם גם כמה שעות היא עובדת .
אני אישית הרווחתי גם אלפיים בכמה שעות .
בוא נגיד שאם אני לא עושה אלף שלוש מאות לפחות אז אני מבואסת.
בביבי דולס יש המון בנות ולא כל כך הרבה עבודה .
בבורסה לרוב יש לקוחות קבועים .
וגם אם בחורה יושבת עם לקוח שלה והוא נותן לה טיפים זה מעולה .אבל כל בחורה שונה ולרוב בנות אין הרבה לקוחות קבועים שלה .
הבנתי שבנות ישבו איתך סתם, בחינם.
חשפנית שיודעת לעבוד לא תעשה את זה בחיים .
אין דבר כזה לשבת לדבר "סתם" זה כלל ברזל.
ויש הרבה בנות שממציאות סכומים .
ואל תשכח שיש את אמצע השבוע ובקושי יש אנשים במועדון .
ואם לבחורה אין לקוחות קבועים אז היא בקושי שורדת .
בגלל זה הרבה בנות לא מחזיקות מעמד בעבודה שכזאת.

28
elajc - אני מעריך את הכנות שלך, ונראה שאכן יש לך עקרונות. יש לך את הדילמה בין הדחייה שיש לך מתחום החשפניות לבין החרמנות הטבעית שלך, כמו שאתה עצמך מודה. אני מאחל לך שלא תישאב לתוך זה ותישאר בתמימותך, הייתי חייב להגיב כשראיתי את מה שכתבת על השיחות אתן שהן תחליף לפסיכולוג, והנה - מה ששלי כתבה מעלי מוכיח את מה שטענתי - בנות שיודעות לעבוד לא ישבו סתם עם לקוח, בחינם. וכל הכבוד לבנות שנפגשו אתך על כוס קפה כידידות, ולא למטרה רומנטית או מינית, כנראה שאלה בנות שלא עובדות הרבה זמן בתחום ובאמת יש סיכוי שיצאו ממנו. סליחה על זה שלא האמנתי לזה, כנראה שזה מה שקורה למי שמכיר את הדברים האלה לא מעט שנים... אבל שאל את עצמך בכנות: למה אותם גברים מוצאים לנכון לשפוך את הלב דווקא לפני חשפנית ולא נאמר לפני נהג מונית שנוסעים אתו... ולמה אתה מרגיש צורך להיפגש ולעזור דווקא לבחורה יפה ולא לקבצן ברחוב? אני שואל כמובן לא במטרה לעצבן אותך, אלא כדי להראות לך שלא הכל בחיים מבוסס על אידאלים ועקרונות נעלים של יושר וצדק. ועניין אחרון: אל תחשוב שלקוח של מועדון חשפנות הוא יותר טוב מלקוח של מכון עיסוי. כל אחד מתחבר למשהו אחר. לי לדוגמא קשה עם הפומביות הזאת של לצפות בבחורה ביחד עם עוד הרבה גברים ולהיפתח באופן מיני. לכן אפשר לספור על אצבעות יד אחת את מספר הפעמים שהייתי במועדון חשפנות. לפי הסיפורים כאן חשפנית מצליחה יכולה להרוויח יותר ממעסה מצליחה, בייחוד עם מה שעושים למעלה בחדרים. אז כל אחד ומה שעושה לו את זה.
מחפש את הדבר האמיתי!

29
[QUOTE=שלי המיוחדת] אתה לא חושב שכולנו מאוד אגואיסטיים ?.
יש כאלה שפחות ויש כאלה שיותר .
יש שאומרים את האמת ויש שמסתירים .

כל מה שאנחנו עושים זה לטובתנו האישית.

[/QUOTE]
"חונפנות? על מה ולמה בדיוק?? על אזה רווח כזה או אחר אתה מדבר..? "

שלי ,את בהחלט בחורה אמיצה שעובדת כדי לקיים את עצמך וילדיך ברמת חיים טובה
וזה בהחלט לגיטימי.
את הגבת ענינית למה שרשמתי לעומת ההתממות של חרמני.
מסכים שבכולנו יש אגואיזם אבל על כולנו גם לכבד את האינטליגנציה של זולתינו
הלא כן חרמני?!...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”