חזרתי אתמול מחו"ל ואני רואה שהתפתח פה דיון מעניין...
לשלי המיוחדת - קודם כל תודה על השיתוף והכנות...עושה רושם שפיך ולבך שווים ושאת שלמה עם עצמך וזה חשוב מאוד לבריאות הנפש. הרבה מהאנשים שאני מכיר (שלא קשורים לתעשיית החשפנות)חיים בהכחשה וכלל לא מודעים להרבה דברים.
ממה שראיתי ומהשיחות שלי עם הבנות אני נוטה להסכים עם רוב הדברים שכתבת ...
לגבי החדרים - בכל המועדונים היו לא מעט אנשים שעלו לחדרים....לפי כמות הג'יפה שהיתה בחדר המעופש -של ניירות וקונדומים (ולמרות שיש סודני שמנקה מידי פעם) עשה רושם שיש לא מעט פעילות . יצא לי פעמיים לשבת קרוב לכניסת התשלום לחדרים ככה שראיתי מי עולה. לרוב אלו היו בחורים צעירים בני 25-40 שנראו בסדר גמור- וזה מחזק את הטענה שהבנות נכנסות רק עם מי שהן רוצות. לא יצא לי למשל לראות משהי שעלתה עם בן דוד או עם זקן במיוחד....יצא לי גם לראות בחורה מאוד סקסית שעלתה כ 7 פעמים בשעתיים....
ממה שהבנתי רוב הבנות נשאבות "בלית ברירה" לנושא החדרים כי שם מצוי רוב הכסף. מעטות מאוד עושות סקס מלא...הרוב הרפיה ידנית...
ויש כאלו שעולות למס'ז בלבד או סתם ריקוד בעירום- הכל תלוי בגבולות של כל אחת . אלו שלא -לרוב- עושות משמרות כפולות ומבצעות כמות גדולה של לפ-דנסים .
לגבי הרווח - אני די בטוח בסכומים . זה ממה ששמעתי מכמה בנות . הנה החישוב : נניח משהי עולה פעמיים לחדר במשמרת - זה כבר 800 שקלים שמתוכן בערך 200-250 הולך למועדון- . מדובר במעל 500 שקלים. נוסיף עוד 10 ריקודים - 250 שקלים- נוסיף לזה שיש לחלקן קבועים שבאים לדבר או שהן סתם יושבות עם משהו כשעה תמורת תשלום- זה עוד 400 שקלים לפחות. ככה שבמשמרת ניתן להגיע לפחות ל1200 שקלים. כמה בחורות ציינו כשמגיע תייר -ממש אפשר לקחת סכומים גבוהים(לגרזן אותו)- לוקחות הרבה מעל 400 שקלים וגם הטיפ שמשאיר התייר מגיע ל 200 שקלים. אני לא מתכוון להכנס לאף אחד לכיס- וזו זכותן המלאה- מסתבר שיש שוק והכל עיניין של ביקוש והיצע. כל עוד הן מרוויחות סכומים כאלו זה אומר שיש מי שמוכן לשלם.
פגשתי משהי שסיפרה לי שהיא באה לחודש בלבד- להרוויח סכום של 35000 ש"ח בשביל הלימודים - ומבחינתה כל האמצעים כמעט כשרים . היא כבר לא הייתה שם יותר- וכנראה שהגיע לסכום המיוחל מוקדם מהצפוי.
לגבי האלימות - לא נתקלתי באופן אישי- וכולן ציינו שהבעלים במועדונים הוגנים מאוד אבל אני משוכנע שהיא קיימת . כן יצא לי לראות יחס מזלזל כלפי כמה בנות ...
לגבי ניצול הגברים- - יש פה מערכת של תן וקח- אנחנו כלקוחות משלמים ומקבלים תמורה כלשהי : לחרמנותינו- בדידותינו וכד
וכמו בכל עבודה ובכל מערכת יחסים בין אנשים- יש כאלו שמתחברות יותר תלוי בכימיה בין הצדדים.
לאבשלום - אם התמימות שלי מתורגמת אצלך בניסיון שיש לי בסקס בתשלום (בטח לעומתך) אז כנראה שאני מאוד תמים .
אני לא טוען לאומניפוטנטיות- אני עוזר כי אני אוהב לעזור לאנשים שנראים לי במצוקה כלשהי...אני לפחות אנסה...לא מבטיח שום דבר לא לעצמי ולא להן. אני כן מאמין שיש אנשים שבאים לשפוך את הלב - כאדם שהיה אצל כמה פסיכולוגיים בחייו - גם כאלו שגובים סכומים יפים- נוכחתי לדעת שיש פסיכולוגים גרועים וזה מאוד עיניין של כימיה אישית- ככה שאני לא מזלזל באדם שבה לדבר עם משהי במועדון על מנת לשפוך את הלב...
הקשר שלי עם 2 מהבנות כמו שציינתי הוא אפלטוני לחלוטין - ואין שום כוונה או הצעה לסקס בתשלום- אגב כבר נפגשנו יותר מפעם אחת לקפה..ושם זה הסתיים . והסר דאגה בלבך אני לא מתכוון ללכת לשום מכון עיסוי- הגבולות שלי היו ונשארו מועדון חשפנות .