שלום חרמני,
שלי טענה בזמנו,בפוסט אחר,שהחשפניות שונאות ובזות לגברים שמנצלים אותן
כאובייקטים מיניים.אני מניח שלכן סופרמן כועס והוא שלילי בהתייחסות אליה.
אתה לעומתו משתדל מאוד למצוא חן בעיניה בכל מה שאתה רושם.
למיטב הבנתי אתה מצפה לתמורה למאמציך כשתגיע אליה לחדר.
סבב מועדוני חשפנות - חוייה- מסקנות תהיות .....
32סליחה, לא הבנתי משהו: שלי המיוחדת, את עובדת כרגע?? כי את רושמת על החוויות שלך מהמועדונים בעבר. את עדיין חשפנית, או מעסה פרטית?
מחפש את הדבר האמיתי!
33[QUOTE=H r m a n y] תודה לך שלי מאמי אמיתית
. סך הכל הסברתי את הדברים כפי שאני מבין אותם ובצורה שלי,זה שסופרמן,הופך דברים לצורך כתיבה מוצדקת מצידו זו בעיה שלו..לאותו גבר עלוב נפש שהכה אותך אני מאחל לו שיכו אותו גם באיזה תא עלוב
..פשוט לא מסוגל לעכל גברים שמכים אשה משום סיבה שהיא
זה הדבר הכי שפל בעניי...שלי לא אשכח את אותם רגעים שהייתי אתך
הסבת לי עונג רב והטרפת את חושי..!! בהזדמנות אקפוץ שוב ..![/QUOTE]
עובדת כיום בתותי פרוטי באיזור הבורסה.

עובדת כיום בתותי פרוטי באיזור הבורסה.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
35חרמני,את יכול להחמיא אבל לא ככה..
הלך רוח,אני לא כועס על שלי,אלא על אותן בחורות אשר מנצלות את בדידותם של הגברים וצוחקות עליהם
מצד שאחד שלי אמרה שהיא עשתה בערב אחד שם גם כמה אלפים,ומצד שני טוענת שלא יותר מ 7000 בחודש מה אתה אומרים ..?
הלך רוח,אני לא כועס על שלי,אלא על אותן בחורות אשר מנצלות את בדידותם של הגברים וצוחקות עליהם
מצד שאחד שלי אמרה שהיא עשתה בערב אחד שם גם כמה אלפים,ומצד שני טוענת שלא יותר מ 7000 בחודש מה אתה אומרים ..?
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
36[QUOTE=H r m a n y] סופרן עדיף שתפסיק לקשקש פה שטיות בטונות.![/QUOTE]
האמת שלך כוללת ירידה גסה על סופרמן?
נכון שהוא לא רהוט אבל גם אתה לא.
טוב,עסקתי בהתנהגותך יותר מדי,לא אחזור לזה עוד.
האמת שלך כוללת ירידה גסה על סופרמן?
נכון שהוא לא רהוט אבל גם אתה לא.
טוב,עסקתי בהתנהגותך יותר מדי,לא אחזור לזה עוד.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
39Hi,
I am an "old" client of strip clubs, especially the Pussicat, where I spent a lot of money.
sorry for the English, but I really have a hard time writing in hebrew, even if I speak and read.
I really appreciated the long first post.
I am an "old" client of strip clubs, especially the Pussicat, where I spent a lot of money.
For me it started differently: I meet a girl in a bar, we dated for some time, and she told me that she worked as a bartender in a club, far from Tel Aviv, and she never wanted me to go to see her, cause it was not ok for the owners.
One night, I had clients coming from abroad, and end of the night, they asked to go to a strip club, I knew only the pussicat, and i went there, after about 20 min, I sow her. I almost felt on the floor.
To make a long story short: she was a single mother, moved from Russia when she was 19, and her husband left her when her daughter was only 1.
I tried to make her live, but she didn't want to be dependent on a "man" anymore, and so we broke up.
But in the 2 months we continued seeing each other we spoke a lot, and I meet many of the girls working there.
They do make a lot of money: as one of the people said here, is not just the dances: every girl has her regulars that come and give them 300/400 or even 1K only to sit with them some dances and talk for an hour.
In Pusicat they MUST work 6 days a week, which is really hard, don't know about the other places.
Drugs are a big problem: many girls do them to get over the stress and not to think.
Don't get me wrong: no one force them to be there, is much simpler then get a degree, work your ass off 60 hours a week to make yourself a name, and wait 5/6 years to become a manager and start making 18/20 k shekel, but it does have a cost on the spiritual level.
Their dream, for the more pragmatic one, is to find a guy they get along there, which will save them: kind of Pretty Woman story.
It happens, is a matter of fact, I had it on me.
Some other girl, very few, leave cause they realize they are going to loose themselves, but some are there since 10 years or more.
Anyway, as a personal experience, if you are a bit more respectful (not immediately grab them and treat them like a doll) you will get a much better experience.
They are human being, like us, not some kind of alien.
Cheers!
40שבוע שעבר ביקרתי במועדון הבורסה
אם מתחיל המיתון- הוא בטח לא שמע על הבורסה- מתחיל להיות שם יותר מידי צפוף...
בכל זאת היו לי שם 2 חוויות מצוינות
ראשונה- הזמנתי ללאפ דאנס בחורה ישראלית צעירה- נאה ורזה עם חזה יחסית קטן. לאחר מכן ישבנו ודיברנו ....גם על העיסוק שלה...היא חוסכת כסף ללימודים . השיחה הייתה מאוד כיפית....לאחר מכן היא שאלה אותי אם ארצה לעלות איתה לחדר.....הופתעתי מעט מאחר שלא ראיתי עולה לחדרים לפני כן...אבל כמו שגם שלי ציינה- כולן עושות חדרים ....שאלתי אותה מה זה כולל- היא אמרה מציצה וידני.....התחלתי ממש להתחרמן...שאלתי אותה ברכות ...תרשי לי גם לנשק אותך ...אמרה שכן
שילמתי 400 שקלים- עלינו לחדר והתחלנו להתנשק בעדינות-בהתחלה רק על השפתיים....היא אמרה לי שאינה נוהגת להתנשק ולא עם כל אחד- מקווה שזזה נכון- והמשכנו להתחרמן- לאט לאט נשיקות הפכו ללוהטות יותר....היא ירדה למציצה (עם קונדום)והמשכנו להתנשק כאשר אנחנו מלקקים אחד את השניה עם הלשונות. מאוד נהניתי ! גמרתי בטירוף ואף השארתי טיפ ....
שניה- ראיתי מישהי מאוד סקסית- שמאוד גירתה אותי- לא יפה במיוחד - אבל חזה יפה גוף יפה ומבט כובש . היא הייתה די מבוקשת...ניגשתי אליה והיא באה לשבת לידי. הסתבר לי שהיא כבר כמה שנים שם- שאלתי אותה איך היא שומרת על כזה חיוך- היא השיבה שהיא נהנית ואוהבת את העבודה.... אמרתי לה שאני לא זז ממנה הערב.....
באיזשהו שלב היא החלה ללקק לי את האוזן ...הזדקרות של 90 מעלות ישר.....החלה גם ללקק לי הפטמות באמצע המועדון- בזוית העין אני קולט לא מעט מבטים של גברים חרמנים מתבוננים וממש מזילים ריר- הייתי קצת נבוך- היא אמרה לי שפעם היא כמעט מצצה למישהו ושאני לא אדאג שאף אחד לא מסתכל....החלה לגעת לי גם בבולבול ....אני מרגיש שעוד רגע אני מתפוצץ.....שאלתי אותה אם אפשר לעלות לפרטי- אמרה לי בטח......עלינו למעלה - החלה בליקוק ביצים רטוב במיוחד....עברה למציצה- ביקשתי קונדום(אני חושב שאין לה בעיה למצוץ חשוף)...הבחורה מכניסה את כל הזין לפה...עד הסוף....התחלנו להתנשק ולהתלקק ...היה מאוד כייף...שמתי לב שכבר הזמן עבר- היא אמרה לי שלא אדאג- כבר דפקו בדלת .- הזמן נגמר ..היא יצאה וחזרה וגמרתי....היה ממש כיף...נתנה שירות פשוט מדהים- מקצוענית אמיתית ודאגה מאוד שאצא שבע רצון....גם לה נתתי טיפ נוסף.אגב היא מתנשקת מעולה.
לסיכום - אין ספק שזוהי חוייה יקרה- הערב נגמר ב1000 שקלים....אבל מבחינת הנאה אני נותן את הציון 10!
שוב יש את המינוסים ש ל מועדון חשפנות- המחיר- חוסר הפרטיות- ריבוי בחרמנים
מצד שני למי שלא מעוניין בסקס מלא- ומוכן שלם לא מעט...יכול להניות ממגוון בחורות - כל אחד לפי טעמו...
מי שרוצה פרטים נוספים יכול לשלוח מייל