כ פרדייס - עדכונים על בנות עובדות... - סקס אדיר

פרדייס - עדכונים על בנות עובדות...

1
כיוון שפרדייס נראה כרגע כמוביל באזור מבחינת המחיר , ולאור החרם הצרכני המוצדק על המקומות ברחוב תובל ( תותי פרוטי, אפרודיטה וקברטו ) אשר גובים 70 ש"ח לכניסה, במקום 50 , אני חושב שכדאי לעדכן כאן על הבנות שנמצאות בפרדייס, לתועלת כל חברי הפרום.

אתמול היתי במקום בשעה 18:00 בערך.

לא היו בנות בקבלה, לדברי בעל המקום נמצאה באותו זמן נטלי , עליה דיווחתי בעבר , והיתה אמורה להגיע הבחורה החדשה ( המגמגמת/ הערביה זאת שדיווחו כאן עליה בעבר) בעל המקום טען כי היא תורכיה בת 19.....

לטענתו צריכות להגיע השבוע בנות חדשות, ויש בערב מבחר גדול יותר....

אנחנו יודעים ששלי עברה לפרדייס ועובדת בערב...

אם מישהו יודע עוד פרטים על בנות, ושעות העבודה שלהן, שיעדכן בבקשה כאן, ונוכל לבנות לנו מאגר מידע , שימנע מפחי נפש ( לדוגמא: מכיוון שאני לא אכנס לא עם נטלי ולא עם החורכיה החדשה, עזבתי אתמול באכזבה את המקום. אם היה דיווח על מי עובדת באותו זמן, לא היתי בכלל מגיע....)
אגב-למישהו יש את הטלפון של פרדייס?

אני עדיין מצטער על כך שלאור החרם נמנע ממני להתראות עם סטפני מאפרודיטה- הבחורה נמצאת בימים א+ ג בשעות הבוקר, נראית ( לדעתי ) מעולה, עינים כחולות, רזה, חזה בינוני. מאוד נקיה ( מי שרוצה לגעת בכוס, בתוספת 50 ש"ח, צריך לנקות את הידיים עם ג'ל ניקוי). אני אהבתי את הטיפול אצלה.

3
תבינו לבנות לא משנה ממש איפה לעבוד
והיתרון של פרדייס זה גם אופציית המסאג במאתיים למי שאוהב וככה הן מרוויחות יותר
החרם על המקומות גורם לירידה בביקוש אבל הבני זונות מרוויחים בכל כניסה 20 ש״ח יותר אז כל שני נכנסים היום שווים להם בערך כמו שלושה פעם!!
פה עניין שיש פחות נכנסים ואז הבנות נדפקות

ולכן יש לי קריאה משולשת
1. מפעילי תותי אפרודיטה וקברטו - תורידו מחירים או תאבדו בחורות ולקוחות. כבר היום המצב על הפנים בתותי ובקברטו במיוחד באמצע שבוע!!! בקושי יש בנות ולקוחות

2. מפעילי פרדייס - יישר כוח!! אתם רמי לוי של הפיפ שואו ותמשיכו ככה ואני חוגג אצלכם פעמיים בשבוע או יותר.

3. לבנות - נשמח לראותכן בפרדייס!! יבואו אליכן יותר ויהיה סבבה

אגב לרשימת הבנות בפרדיייס - גם מוניקה. למרות שלא ראיתי אותה כבר שבועיים. שווה וליברלית

המקום היחיד שעוד יש בו קצת שוות - אפרודיטה -סטפני, מיכל, ויקה וסטייסי שגם לא ראיתי אותה מזמן

7
אכילס מאיפה לך המידע הזה?

אני חיכיתי בלובי של פרדייס איזה 10 דקות, ומהשיחה שהתנהלה שם בין זה שיושב בקבלה למישהו אחר הבנתי שהמקומות מתחרים, ואכן יש ירידה משמעותית בתנועה בשאר המקומות, לאור העלאת המחיר.

אגב, אם כבר מדברים על תותי פרוטי- לא הפריע לאף אחד שבקושי יש אור בחדרים? כשאני נמצא עם משהי אני רוצה לראות אותה...בתותי פרוטי רואים רק צללית....

10
✂️📌שלי לא נכון לגבי החושך
או לא נכון לגבי המפעילים שהם אותו דבר?

ואגב אני לא מבין בזה כלום אבל לא חושב שיש קשר בין המקומות
כי אחרת הפקידים והסחורות היו מאוזנים בין המקומות
ותכלס אין איזון בכמות ובאיכות

אגב זה טוב שיש יותר מקומות אבל אינשאלה
שיסגרו את תותי שהוא ממש לא ברמה
ואחכ קברטו שאיבד בנות איכותיות

ובסוף ישארו 2 במחיר 50
שלח תגובה