כ רוזה מקברטו- סטפני מאפרודיטה - סקס אדיר

רוזה מקברטו- סטפני מאפרודיטה

1
היתיי בקברטו חמישי לילה. משלם 70 ש"ח , ומקבל קופון ליום.
היחידה שהייתה שווה שם הייתה רוזה. נכנסתי עם הגברת, שילמתי 50 ש"ח, כי אני ממילא לא רוצה "אקסטרות" ( כל אחד והטעם שלו, אני מעדיף לקבל עבודת יד ,ולא מציצה....) ואז הגב' מתחילה בהתפשטות מכאנית ביותר, מבקשת ממני להתפשט, ולאחר מכן מתחילה בשפשוף אגרסיבי עם המון קרם ... ביקשתי ממנה להיות קצת יותר עדינה, ושעם כזאת כמות של קרם אני פשוט לא אצליח לגמור ( עוד "דפקט" שלי- אני אוהב את השפשוף "על יבש" עם טיפונת קרם ידיים על היד של הבחורה..). הנ"ל טוענת כי " מי שמשלם בסיסי מקבל טיפול בסיסי" ,ושאם אני רוצה שפשוף "יבש" אז זה אומר שפשוף כואב, ואז זה סאדו, וזה בתוספת תשלום, והוסיפה עוד כמות נדיבה של קרם , כנראה כדי "לוודא הריגה"
באותו רגע שמוליק נפל, ולא הצליח לקום. היא אמרה שזה בכלל לא אכפת לה, שבסוף הזמן היא פשוט תצא, ושאין לה כאן סרסור, שיעשה לה משהו אם יתלוננו עליה, וזה שלא גמרתי זו בעיה שלי.
יצאתי עם מפח נפש, תוך שאני מתנחם בקופון שקיבלתי.
אני חושב שגם מי שמשלם את הבסיס , זכאי לקבל יחס קצת יותר הוגן, במיוחד מרוזה המיתולוגית....
כמובן שאחרי "תאונה" כנ"ל, יש צורך בארוע מיוחד שיפצה על האכזבה וההשפלה. יום ראשון , מגיעים ל אפרודיטה , שבאופן חד פעמי הוחרג זמנית מהחרם, לסטפני המדהימה. שוב 70 שקלים בכניסה , ולסטפני 100 שקל , כדי לקבל טיפול "יותר מפנק " ( צריך פיצוי נכון?) . בקיצור הבחורה מדהימה ולא מאכזבת. קודם כל מבחינה חיצונית אני מת על הפנים שלה (חשוב לי מאוד...) , חזה בינוני, יפיפה וטבעי, בחורה גבוהה ורזה, העצב והכאב בעינה קצת מקלקל, אבל כנראה שמהעבודה הזאת לא יוצאים בלי שריטה כלשהי...
מפשיטה אותי ויודעת לחרמן היטב, לבקשתי מתיישבת ומתחילה לאונן לעצמה, באופן שנראה כמעט אמין....גמרתי בתזמון מדוייק, בדיוק בסיום רבע שעה מענגת....

3
שלומי...גישה בריאה!
כי גם אני לא תמיד נהנה ולפעמים אפילו לא גמרתי
אבל תמיד מכבד את הבחורה ומקסימום גומר במקום אחר
לפעמים אפילו בתוספת או עם שתי בנות לא גמרתי. קורה שעייפים או שהבחורה פתאום מעצבנת אח סתם תקלה
אז זרקנו 120 ש״ח ופעם הבאה לך ותהנה בחמישים מהקופון עם אחת אחרת

תנסה למשל את ג״ולי שעובדת בוקר ולמרות שגם היא לא מפנקת על אבל היא סקסית מאוד וצעירה יחסית

7
לא ממליץ להתנסות עם ג'וליה,מצרף את התרשמותי שפורסמה בשרשור אחר

"לפני מספר ימים הגעתי לקברטו לממש את הקופון במשמרת הבקר.
על המשמרת ישבו שלוש עלמות בחרתי בג'וליה שנראתה טוב לטעמי.
בחדר שאלתי שאלות לענין טיב השירות שאני עומד לקבל
"קודם משלמים" ענתה ב"תחכום" של תקתקנית.שאלתי שנית,האם אוכל לגעת בחזה?
לנשק אותו? "לא" הייתה התשובה "רק בתוספת" אמרתי לה שלא מתאים לי ובחרתי
במקומה את סנדרה.
סנדרה היא אשה גבוהה,מלאה,חזה גדול סיליקוני, נחמדה מאד,אמיתית,אשת שיחה במסגרת הזמן המאד מצומצם ,נהניתי אתה
למרות שאיננה בחירה אופיינית שלי מבחינה חיצונית.שלא יובן שלא כהלכה
היא בהחלט אשה סקסית ומומלצת למי שאוהב.
נמצאת בימים א,ד בין 12-19 "
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”