כ מועדון חשפנות בחיפה GIRLS SHOW - סקס אדיר

מועדון חשפנות בחיפה GIRLS SHOW

2
כניסה בסביבות 100 ש"ח
ריקוד 25 ש"ח, לאיזה 3 דקות
אין ממש חדר- יש חדר עם וילון כזה. אין שם אפילו הרפיה. לא נכנסתי לחדר כי אין הרפיה. את המחיר אני כבר לא זוכר.
הבנות יפות מאד, רובן רוסיות מרוסיה/אוקראינה.

אם אתם מעוניינים בכניסה לחדר, אז זה לא המקום. בשביל אווירה וזה, אז יכול להיות נחמד.
בכל מקרה יש מועדון פינק הורס 50 מטר ליד, שם יש הרפיה והכל, פחות בנות ויותר ערבים שבאים

3
אתחיל מהסוף - המקום מומלץ.
המקום מאוד מאוד מרשים. כבר מבחוץ אתה מבין שמדובר במקום על רמה, יש שילוט חוצות ענק שאי אפשר לפספס.
המאבטחים בכניסה מאוד מקפידים על הבידוק בכדי למנוע בלגאנים בפנים, וטוב שכך.
משלמים 100 ש"ח כניסה (בחמישי-שבת, כולל משקה ראשון), עולים במדרגות, מפקידים מעילים בשמירה אם יש (תמורת 10 שקלים, קטע מעצבן) ומתיישבים. יש במה מרכזית ענקית, מסכים גדולים, והמון מקומות ישיבה מסביב, עם איזורים פרטים ב"יציעים" העליונים. רואים שהושקעה המון מחשבה (וכסף) בתכנון המקום. יש גם בר קטן ושירותים דה-לוקס.
כנהוג במחוזותינו, על ריקודים משלמים בדולרים (100 ש"ח = 3 דולרים, אפשר גם בבודדים), הריקודים בד"כ די מושקעים, לא זוכר שהתאכזבתי מריקוד. מבחינת הבחורות, בתחילת דרכו המועדון אכזב מאוד, אך הוא השתפר פלאים ובחודשים האחרונים הגיעו בחורות יפות מאוד, חלקן פשוט דוגמניות. היחס של הבחורות בסה"כ אחלה (יש תחרות לא קטנה בין הבנות), וגם היחס של ההנהלה והמאבטחים
יותר טוב מהיחס שאני נתקל בו במועדונים בת"א.
החדרים הפרטיים יקרים מאוד - 180 ש"ח ל-5 דקות. מתאים רק למי שלא איכפת לו לשלם יותר תמורת איכות. אני דווקא כן לקחתי פרטיים והשירות היה טוב. השירות בפרטי הוא סטנדרטי לחלוטין - לחלוטין אין "אקסטרות".
לשם השוואה, כוס וודקה עולה כ-60 ש"ח, מחיר ממוצע למקומות האלה.

המקום פתוח מ-23:00 עד שעות הבוקר.

4
אחלה מקום מקום מפואר אחלה שירוט של בנות ותלויי איזה בחורה אתה לוקח והעם יש לך חימייה איתה כמעת כולם ניראות אחלה אוליי מתוחם יש 3 או 4 בנות שהם לא ניראות כל כך טוב אבל ככה כולם ניראות אחלה,צעירות גילם בחות או יותר בין 20 עד 30,כניסה 100 שקל+שתייה ראשונה חינם,כל ריקוד עולה 35 שקל סך הכל 3 ריקודים 100 ובחדר פרטי 300 שקל יחצנית של המקום ניראת טוב יחס שירוט של מילצריות טוב יש בינהם שתיים שהיחס שהם נותנות אל הפנים אבל סבבה של שירוט

5
תודה לכולם הייתי שם והמקום פיצוץ! מזכיר לי מועדוני חשפנות באירופה וכן יש שם חדר פרטי עם אקסטרא אבל עם ישראליות יש שם שני חשפניות ישראליות שנראות פצצה לא נופלות מהרוסיות/אוקראיניות אחת בשם בייבי והשניה שאני לא זוכר את שמה אבל היה לה שיער שחור ועיניים ירוקות ויש לה גוף פצצה והן מוכנות למצוץ בחדר פרטי (וילון) תמורת 500 ש"ח קצת יקר אם תשווה לפוסיקט שזה 400 וגם יותר זמן

6
לא מזמן הייתי באיזור הצ'ק פוסט בערב עם קצת הרבהצחוק זמן פנוי ומתוך סקרנות רגעית החלטתי להיכנס למקום. אי אפשר לפספס אותו. נמצא בשדרות ההסתדרות 56 ממש על הכביש הראשי מול קניון לב המפרץ. שלט-לדים חוצות ענקי שפרוס על בניין שלם ומהבהב גם במשך היום מציין את מיקום המועדון.

כמו שכתבו לפניי - הבידוק בכניסה קפדני וטוב שכך. כניסה עולה 100 ש"ח+שתייה ראשונה חינם. ריקוד עולה 35 ש"ח ומחליפים את השטרות הרגילים לשטרות של המועדון שבהם ניתן לקנות ריקודים. למקום עצמו עולים במדרגות לקומה השנייה בבניין.

כפי שכבר כתבתי בשני שרשורים ישנים אלה:

בחיפה מועדון חשפניות pink horse

חשפנית-נשמע כאגדה אורבנית אבל אמיתי לגמרי

אני לא מהמתלהבים ממועדוני חשפנות וזאת למרות שבעברי הרחוק הייתי מאוד פעיל בתחום(היו זמנים...קריצה). לא אחזור על דברים שכתבתי בפירוט בעבר רק אומר שבגדול לדעתי מדובר במסחטת כספים בלי שום תמורה ממשית. ובכל זאת בשם הסקרנות והגיוון אני נוטה לעיתים רחוקות מאוד(בעיקר בגיחות לחו"ל וגם אז לא תמיד) לבקר במוקומות כאלה. למקום באתי בלי ציפיות לגדולות ונצורות. סתם להתרשמות על הדרך. לא מעבר.

המקום עצמו: בינוני+ בגודלו. לדעתי ה - pink horse שנמצא 5 ד' מרחק הליכה ממנו קצת יותר גדול פיזית. מבפנים המקום מפואר ומושקעאצבע למעלה. שנדלירים יורדים מהתקרה, הקירות מרופדים, תאורה וסאונד טובים מאוד. במה ארוכה עם שתי מיטות, כלוב, ושתי נדנדות. בר קטן מאוד נמצא בצד שמאל של הבמה. שירותים(די מפוארים יש לצייןמוחא כפייה) נמצאים בצד האחורי של המועדון+כספומט ומכונת סיגריות. המקום בנוי בצורת ח' כאשר יש ח' נמוכה, ומסביבה מדרגה מוגבהת עם ח' נוספת. בצד ימין של במקום ישנם תאים פרטיים שאפשר לשבת בהם בפרטיות בלי הפרעות ונעיצת עיניים מאחרים(למי שמפריע) בתוספת של 100 ש"ח. שאלתי את המלצרית אם הדבר מאפשר יחס ארוך ואישי יותר מהבנות והיא ענתה שלא. הריקודים הם אותו דבר בתאים או מחוץ להם. לדעתי זה סתם עוד טריק להוציא כסף מאנשים...
בצד שמאל של המקום ישנם "חדרים פרטיים"(אם אפשר בכלל לקרוא להם ככה) שעליהם ארחיב בהמשך. המקום פתוח כל יום מ-22:00 עד 5:00 לפנוץ בוקר.

שירות: שתי מלצריות שיאמר לזכותן שלא חופרות/מנסות לדחוף שתייה וכו'מוחא כפייה מסתובבות במקום. יש גם בחור שתפקידו להחליף כסף לשטרות של המועדון(בשביל ריקודים) ועוד בחור-מארח שמכוון למקום פנוי. בגלל שהייתי שם במוצ"ש המקום היה 3/4 מלא ולא יכלתי לצערי להתיישב איפה שרציתי. כשמקום קצת התרוקן כבר עברתי לעמדה טובה יותר. אגב, גם המלצריות והמארח יכולים להחליף שטרות.

הבנות: ספרתי 11-12 בנות. רובן המוחלט(אולי למעט 2 שהסתובבו עם מסכות ואולי הן ישראליות אך לא בטוח) רוסיות/אוקראיניות. מהגרות עבודה שלחלקן זה כבר סיבוב שני-שלישי בארץ. יודעות אנגלית בסיסית. נחמדות וחייכניותחיוך. רובן כוסיותTongue חטובות ואתלטיות, איזה 4-5 מתוכן יכולות בהחלט להיחשב ככוסיות עלStar. סה"כ רמת הבנות טובה מאודאצבע למעלה. גם הריקודים ניראים מקצועיים. בריקודים על הבמה כולן מתפשטות עד לתחתונים. יש גם פעמיים-שלוש בערב שכל הבנות עולות יחד לריקוד קבוצתי.

ליברליות הבנות: כמו שכתבתי בעבר לגבי מועדונים גדולים ומפוארים - ובאמת לא נראה לי שצריך לחזור על הדברים - הבנות נחמדות אך לא ליברליות. בריקודים פרטיים למעט נשיקות על הגוף ומזמוזים אין כלום. גם מציצת פיטמות הן לא מאפשרות אלא רק בריקוד פרטי. ריקוד נמשך באורך שיר אחד - בערך 3 ד'. אך לזכות הבנות יאמר שהן לא במרדף מתמיד אחרי לקוחות נוספים אלא די משקיעות בריקוד ולא מלחיצותמוחא כפייה. גם יושבות לפני ואחרי לסמול טוק בכיףחיוך. אני לקחתי 3 ריקודים. ראשונה - אלכסיה. יפיופה סקסית עם שיער חום בהיר בגובה 166-7 ס"מ מסנט פטרסבורג. נמצאת מס' שבועות בארץ. הייתה מתוקה מאוד בריקוד אך לא ליברלית(ולא שציפיתי ליותר מדי כן?קריצה). הציעה גם ריקוד פרטי והרפייה אך רק עם כפפות לטקסShockedמבולבלצחוק... אמרתי לא תודה והמשכתי ליאנה. ברונטית בגובה 168 ס"מ בערך מעיר ליד מוסקבה ששכחתי את שמה. חטובה ומתוקה אך עם חזה כמעט שטוח... גם היא הייתה מתוקה וחייכנית והציעה ריקוד פרטי/הרפייה שסורב על ידי. שלישית - שדי מככבת במקום ממה שראיתיקריצה - אניטה. כוסית עלTongue, פצצת אנרגיה בלונדינית בגובה 170 ס"מ. מחרקוב שבאוקראינה. בעלת מס' פירסינגים בגוף כולל בפטמות ובכוס. כבר הייתה מס' סיבובים בארץ בעבר. גם הייתה זאת שהכי השקיעה מהשלושה בריקוד שכלל גניחות, נשיכות קטנות בצוואריTongue, והצעה לריקוד פרטי אך ללא הרפייה. רק הציעה שתשחק עם עצמה ואני עם עצמי...צחוק כמובן שכמו עם השתיים הקודמות לא זרמתי עם המחיר המופקע ללא תמורה הזה וויתרתי(ארחיב על עניין המחירים בפיסקה הבאה).
נ.ב. - שלושתן היו מתוקות להפליאחיוך גדול והייתה לי כימיה מצויינת איתן ברמה האישית כולל סמול טוק לפני ואחרי הריקוד.

חדרים פרטיים: מצד שמאל של המועדון. זה לא ממש חדרים אלא תאים-כוכים אלה שכל מה שמפריד בינם לבין ההמולה שבפנים זה וילון אדום. יש שתי אופציות - 1) ריקוד פרטי באורך 5 ד' בערך שעולה 170 ש"ח שבו הבחורה מתפשטת לחלוטין בד"כ(לא תמיד. תלוי בה) ואפשר קצת יותר למזמז אותה(כמו עניין מציצת הפיטמות שהזכרתי קודםקריצהצחוק). בריקוד מסוג זה אין הרפייה.
2) ריקוד פרטי שכולל הרפייה(לא תמיד! תלוי בבחורה) שנמשך 10 ד' ועולה 300 ש"ח(!!!!!) כמו תמיד במועדונים גדולים ומפוארים - לא משתלם בעליל עד גובל בשוד/עושק של ממש... אגב, שלושת הבנות שהייתי איתן הציעו את שתי האופציות, אך רק שתיים מהן הסכימו להרפייה. אניטה(השלישית שהייתי איתה) הסכימה רק לשחק עם עצמה ערומה ואני במקביל אביא לעצמי ביד...מבולבל נו, שוד או לא שוד? כמובן שאני לא נכנס לכיס לאף אחד. כל אחד ושיקוליו. אך לדעתי בחישוב עלות מול תמורה "החדרים הפרטיים" שם לא משתלמים אפילו ביחס לתמורה הדלה והזמן המועט שמקבלים במועדונים אחרים. אפרופו זמן - הבנות הסבירו לי שאין אפשרות לזמן ארוך מ-10 ד'(חוקי המוקם מאוד קפדניים בעניין), אלא אם אשלם כפול על שני כניסות, כלומר 600 ש"חמבולבלצחוק... טוב שלא ביקשו ממני משכנתא עם ערביםצחוק. בקיצור סירבתי בנימוס לשלושתן. אבל ראיתי לא מעט חרמנים מסכנים שכן נכנסו לכוכים האלה.

לסיכום: הפלוסים הם שמדובר במקום מפואר עם בנות כוסיות ברמה גבוהה שדי משקיעות בריקודים. המינוסים - כל השאר. הריקודים יקרים יותר מהמחירים במרכז(35 ש"ח), "החדרים הפרטיים" לא משתלמים עד גובלים בעושק של ממש(ולכן לא ניסיתי אפילו. האמת שמראש גם לא חשבתי להיכנס). בקיצור, אפילו ביחס לתמורה הדלה שמקבלים במועדוני חשפנות בכללי - המקום די שובר שיא בעניין התמורה הכמעט ולא קיימת. אני אישית יצאתי בהרגשה בסדר בסה"כ - וזה בגלל שבאתי סתם להתרשמות עם ציפיות נמוכות מניסיוני עם מקומות כאלה - אבל לדעתי המקום שווה לא יותר מביקור-שניים להתרשמות. אולי אחזור רק פעם נוספת אחת כדי להתרשם איך המקום באמצע השבוע(כי הייתי במוצ"ש) וזהו. בגדול - לא משהו מיוחד. בינוני מינוס מינוס ואני עוד לארג'צחוק.

שבוע טוב לכולם.

zooz

7
זה אומר מאתיים שקל =כניסה ונניח 3 ריקודים מחרמנים לחימום
ובטח עוד שתיה עוד חמישים
ואז רוצה יחס אישי אז עוד 170-300.
כלומר 400-500 שקל
בכסף הזה אפשר חמש פעמים לבקר בפיפ שואו ולקבל הרבה עבודות יד במהלך החודש

מצד שני נמאס קצת מהבחורות בפיפ

מה שאף פעם לא הבנתי המקומות הללו..בפיפ היא מתנקה קצת אחרי הפעילות.. לא ממש מקלחת אבל יש כיור לנגב זיעה ולשטוף

מה עושים במועדון כזה הרי היא ספוגה מריחות של ריקודים וזיעה ומריחות של לקוחות אחרים שעגבה עליהם דקה קודם...לא מניח שלאחר כל ריקוד הן מתנקות

ישראל הסטרילי
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”