כ מון אמור - סקס אדיר

מון אמור

1
זו ההתכתבות בראשונה שלי אכן ראיתי הרבה שדיברו בקטנה על המועדון החדש ואף אחד לא דיווח ביקרתי במועדון אתמול בלילה קצת קשה למצוא את המקום היוא 4 בנות נכון שמדובר באמצע שבוע אבל היה 17 לקוחות מופעים היוא כל חצי שעה ובנות לא רמה ולא ניגשות לא ממולץ אבל מבחינת מקום מעוצב ויפה

מון אמור

5
היי יואב!
אני בדיוק מתכוון לכתוב דיווח על המון אמור, ורואה שיואב אחר הספיק לכתוב לפני, חוצפה! :)

בכל אופן, כן, אני מסכים איתך שכרגע המועדון עוד בחיתולים (או שמא בחותלות?)
הייתי מוקדם יותר השבוע, ואני חייב להגיד שהתפעלתי מאוד מההשקעה (ציפור קטנה לחשה לי שהשקיעו במקום חצי מליון שקל)
הסאונד ברמה שיכולה לבייש כמה מועדני ריקודים בתל אביב, הבמה מושקעת ברמות אחרות עם אורות ולייזרים ומה לא, כל העיצוב נותן אווירה מאוד טובה. הייתי בראש טוב מהאלכוהול והבסים עשו לי נעים בכל הגוף, האורות הכנסיו אותי לטראנס, והמופעים היו ברמה באמת גבוהה.

אני יודע מה אתם חושבים - כל זה טוב ויפה אבל אנחנו באים למועדון חשפנות בשביל הבנות. וואלה, צודקים, זה באמת הדבר הכי חשוב במועדון חשפנות, אחרת מה הפואנטה? גם אני קצת התבאסתי מהמבחר הדל באמצע השבוע, ומהחוסר בפניות מצד הבנות. אבל יצא לי לדבר עם המנהל משמרת ויש לי חדשות בשבילכם - בעוד שבוע-שבועיים אמורות להגיע לא פחות מ-15 תיירות עם ויזת עבודה, ישר למועדון הזה, מון אמור, שגם ככה מרגיש מאוד חו"לי, ומי שהיה במועדונים בחו"ל יודע ששם הכל עובד אחרת! (כמו שציינתי בעבר, הייתי במלטה לא מזמן ואני בקרוב אכתוב לכם דיווח לפנים)

מה בדיוק שונה אתם שואלים?
במועדונים בחו"ל הבנות עפות עלייך ברגע שאתה נכנס. נגיד נכנסת עם חבר והתיישבתם על ספה - שתי חשפניות שישבו ליד הדלת וחיכו ללקוחות יעופו עליכם, יתחילו לדבר ולפלרטט, קצת נגיעות קצת פה קצת שם, ואז יתחילו לשאול אם אתם רוצים להזמין למשקה, ומשם לריקוד, ריקוד פרטי, חדר פרטי ועוד אפשרויות כיד הדמיון...

מה שאני מנסה להגיד - כולי תקווה שהבנות שיגיעו יביאו משהו חדש לסצנה הדלוחה בארץ, שבה גם במועדון נחשב כמו הפוסיקט לפעמים אני מוצא את עצמי גורר חשפנית או מתחנן אליה כדי לקבל ריקוד, וזה ממש לא מה שאני רוצה להרגיש כשאני יוצא למועדון חשפנות. המטרה במקום הזה היא להרגיש מלך ללילה אחד, ממש כמו איזה רוקסטאר עם גרופיות.

מבטיח לכם חברי פורום יקרים - בקרוב מאוד אחזור למון אמור כדי לבדוק את התיירות המדוברות, ולספר לכם איך היה, ויש לי תחושת בטן שמשהו טוב הולך לקרות כאן לכל חובבי החשפנות, צפו לזה!!!

בינתיים אני אמשיך לחזור לאמילי יקירתי היפיפיה מהבורסה, ישראלית ג'ינג'ית מתולתלת רזה, עם חזה קטן כמו שאני אוהב, אבל בעיקר עם גישה מפנקת ואינטימית, שזה, אולי כבר הבנתם, הדבר שהכי מדליק אותי.

הלכתי אליה אחרי הביקור במון אמור. האמת שדבר ראשון קלטתי את סנדי, אם אתם מכירים - בחורה רזה ויפיפיה אמיתית, אולי הכי כוסית בבורסה, על הבמה יש לה מופעים ממש מהפנטים. חשבתי שאני אקח אותה לריקוד ואז אולי נזרום לחדר - אבל הבחורה הזו סנובית ברמות על, ותמיד מבאסת אותי כשאני שם. חייכתי אליה וסימנתי לה לבוא, היא רק חייכה חזרה וחזרה לענייניה. איכס!

ואז קלטתי את אמילי, מסתכלת עלי בחיוך, מזמין אותה לריקוד ומקבל גל של חושניות מטורפת, קצת שיחה על החיים וכו', נוצר בינינו קליק חיובי מאוד, שהוביל אותה לשאול בביישנות אם אני רוצה לעלות לחדר תמורת 450? מיותר לציין שבאותו רגע כבר לא היה לי מושג מה אני עושה והחבר מלמטה תפס פיקוד. לא חשבתי פעמיים, שלפתי את הכסף ועלינו לחדר.

קצת נשיקות והפשטות, רואים שהיא לא עושה את זה הרבה וזה רק הוסיף לקסם ולמתח, הרגשתי ממש מיוחד (מי היה מאמין?!), והיא הפתיעה אותי ממש - הרבה זמן לא קיבלתי מציצה במועדון חשפנות! לאחרונה נדמה כאילו כולן רק עושות ביד. כמובן המציצה עם קונדום, אבל העדינות והרוך שלה היו כל כך אותנטיים (ואני כבר הייתי כל כך חרמן!) שגם עם הקונדום היא הצליחה לחלוב אותי בלי שום בעיה.

אמרתי לה תודה ולילה טוב, וקיבלתי בתמורה נשיקה מטריפה על הצוואר, הרגשתי כבר כמו דמות בסרט מצוייר שיוצאות לו העיניים מהפרצוף בצורה של לבבות... ממליץ בחום לאוהבי הסגנון...

כמו שאתם מבינים יש לי עוד מלא סיפורים חדשי וישנים לשתף איתכם ממש בקרוב, ומקומות חדשים לבדוק ולבקר בהם... מקווה שאצליח להתמיד ולספק לכם חומרי קריאה לשעות הקשות! :)

מון אמור

6
התקשרתי למקום
מבקשים 100 שח כניסה
25 ריקוד
לא עובדים ביום ראשון .
מ 11 בלילה עד השעות הקטנות ....

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

מון אמור

8
Mon Amour

ליד פורד ,דור אלון במסגר ואיפה שהיה מועדון הריץ' וריבל
רשום המסגר 18 , זה בניין משרדים כזה , אבל מתחת

בסופי שבוע יש בנות ממש יפות, באמצע שבוע בדרך כלל במועדונים שמים את הבנות הפחות יפות,
בפריים טיים בסופי שבוע יש בחורות ממש יפות, וחלקם ממש משקיעות ולא מתקתקות
מקום ממש מושקע מעוצב יפה , יש סאונד ברמה ממש גבוהה ואיכותי

100 כניסה משעה 11
25 לריקוד
450 לרבע שעה חדר

עוד שבועיים יגיעו עוד 15 תיירות יהיה פצצה ,
כדאי לבוא לפני שהבנות יתקלקלו ויילמדו לתקתק , או פמיניסטיות יירצו לסגור את המקום

יש שם 2 בחורות ממש מפנקות ופצצות על , אבל כרגע שומר את הקלפים קרוב לחזה חח

בכל מקרה אווירה ממש נחמדה,
את האזור אני פחות אוהב של ריבל , מלא סודנים,ערבים וערסים שמסתובבים ליד הבתי זונות שם בחושך חח

הבאסה שלין לא שם כנראה ,
המשמרת שלה בגוגו הייתה בשישי שבת,
היא יותר כוסית וסקסית מכולם ביחד שם חח למי שמבין

מון אמור

9

מקום בהחלט לא מומלץ. הגעתי לשם בחמישי בלילה. היו בסביבות 10 בנות ולטעמי אף אחת לא אטרקטיבית. כמו-כן הבנות במקום פחות ליברליות ודורשות סכומים הרבה יותר רציניים עבור דברים סדנדרטים בחדרי ה - VIP.
הבנות מעדיפות לשבת ולדבר עם כל מיני חבר'ה צעירים וחתיכים שמגעים למקום (הבנתי שהם אפילו לא משלמים ומקבלים כרטיסי כניסה בחינם).

במקום עצמו בהחלט מושקע ומרגיש ברמה גבוהה יותר משאר המקומות שאני מכיר מהבחינה הזו, אבל, מה כל זה שווה אם אין בנות ?

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”