כ התרשמות ממועדון ה''GOGO'' - סקס אדיר

התרשמות ממועדון ה''GOGO''

1
היי.
אז חמישי בערב הלכנו לגיחה בת''א,אחרי שיצא לי ולחברים להיות כבר 3 פעמים רצופות בפוסיקט,החלטנו לגוון,בנוסף לזה היינו פעם אחת ב-בייבידולס,ומאוד נהננו,למרות שהפוסיקט זה רמה בפני עצמה,נתאר את זה כליגת האלופות של ההיצע הקיים בארץ.
כרגיל,כניסה ב100 שקלים עם משקה ראשון מתנה,בחרתי בשאט וודקה,לא רע.
המועדון עצמו קטן מבחינת גודל,וגם מבחינת הרקדניות,יום חמישי שזה אמור להיות היום הכי חזק אצלם,מעריך שהיו סביב ה15 בחורות,קשה לי להאמין שהיו יותר.
לא עפתי כל כך על הבנות,היו רק 3 שאפשר להגיד עליהם ''וואו''',בריקוד הראשון הלכתי על בחורה אתיופית,פשוט פצצה,אם כי יש לה קצת בטן,לא משהו שמפריע לי כל כך.
ריקוד שני לא משהו מעניין,ריקוד שלישי בחורה תימניה אקזוטית,חזה גדול,אני קורא לזה שקיות שוקו.
ריקוד רביעי,היה עם בחורה רזה מאוד,לדעתי הבחורה הכי סקסית שמה,המון קעקועים,אני בטוח שהחברה שמבקרים במקום קבוע ידעו למי אני מתכוון,רזה ממש,חזה מסולקן,הבחורה נדלקה עליי והביאה לי כמה צרפתיות,לא משהו שאני מצפה שיקרה במועדון חשפנות כשלא עולים לחדר,אם מישהו יודע במי מדובר אשמח לשם,ושאלתי אותה מה שמה,ענתה לי אבל המח שלי לא היה במיטבו אחרי יום עבודה והרבה אלכוהול,פשוט שכחתי את שם הבחורה דקה אחרי שהיא אמרה לי,ממש זיכרון של דג זהב.
לזכות המקום יאמר שהריקודים של הבנות הם על רמה,קצת יותר מושקעים מכל מועדון חשפנות שהייתי עד היום.
בדרך כלל כשאני הולך למועדון חשפנות יוצא לי לקנות לפחות 8 כרטיסי ריקוד,הפעם לא ראיתי לנכון לקנות יותר מ4,בגלל ההיצע הדל של הבחורות.

בסך הכל לא רע בכלל.
שבת שלום ,מקווה שתרמתי קצת מידע על המקום.

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”