כבוד לפורום ! ליאונה עם החזה הענק ... בפיפ שואו
102כמה שאני יודע אין לג'ניפר פירסינגים או קעקועים.
אבל היא נותנת את מלוא החוויה ללקוח
103היי חברים. ליאונה אכן התברכה בחזה ענק, טבעי ויפה. יחד עם זאת כגודל שדיה כך גודל האכזבה ממנה. היא מכאנית, רוקדת בחוסר חשק, הפרצוף שלה יותר חמוץ מלימון בוסר. זו הייתה הגמירה הכי גרועה שלי בשנים האחרונות. לא מומלצת.
104הייתי שם השבוע.. רק בגלל התגובות שלכם הייתי סקרן!
אז אני נכנס ואומר לה שקיבלתי המון המלצות והזמן שאני רק מתחיל לדבר היא אומרת לי "כןכן אני יודעת"
כל זה בפרצוף תשעה באב.
חייב להגיד שהסאשן היה מטריף אבל היא מאודד מאודד אדישה ונותנת לך לעשות את כל העבודה ( TITJOB בלבד)
בקיצור לטמי, חוויה חד פעמית שכדאי לעבור, לא מתחרט על זה, סכה היה נחמד 10 -15 דק
105הגעתי לברזילי 9, ליאונה ישבה לבדה.
בתפריט 120 ריקוד+האפי אנד, 170 פינוק מלא. רבע שעה.
אופציה ב' נבחרה.
החזה - אכן, אלוהי כפי שתיארו קודמי. טבעי, גדול, מלא, פטמות גדולות בהירות. אי אפשר לבקש יותר!
הגוף - כן גם הגוף נחמד מאוד. אני בדרך כלל בעד רזות אבל היא באמת "מלאה במקומות הנכונים", בשילוב עם הגובה ועם העור החלק והנעים, ליאונה היא מציאה גדולה ביחס למחיר.
האקט - ליאונה עובדת לפי הספר (של ליאונה) ואי אפשר להזיז אותה משם. "שב", רוקדת, קונדום, מציצה לא רעה + ליקוק קצר בביצים על חשבון הבית.
תנוחה ראשונה - בעמידה, כשבצד המראה במיקום אסטרטגי למדי, בהחלט מראה מלבב
תנוחה ראשונה - בעמידה, כשבצד המראה במיקום אסטרטגי למדי, בהחלט מראה מלבב
תנוחה שניה - בישיבה כשהיא עם הגב אלי
תנוחה שלישית - מסיונרית, כשרגל אחת על הכתף שלי. בדיוק ככה, לא בשום אופן אחר. וזאת פקודה
תנוחה רביעית - פה אזרתי אומץ וביקשתי שתישב עלי עם הפנים אלי (שאראה את גולת הכותרת בזמן שאני גומר) אך אבוי - "זאת לא תנוחה שלי", חרגתי מן הכתוב במסכת ליאונה פרק יג'.
פה אמרתי לעצמי, טוב - באתי בשביל החזה. אפשר לגמור על החזה?
ציפיתי לעוד "לא", קיבלתי כן
נשכבה על הספה, הסבירה לי בדיוק איך -היא- רוצה שאזיין לה תחזה.
אז זיינתי לה תחזה בדיוק ככה (חזה ענק עם עור אלוהי, מי שלא התנסה - חובה) עד הגמירה המיוחלת.
הציעה כוס מים, השבתי בחיוב.
תודה ושלום.
סיכום:
החזה: אלוהי, ואני גם זורק מילה טובה על הגוף ועל העור המדהים שלא זכו להתייחסות בשרשור
החזה: אלוהי, ואני גם זורק מילה טובה על הגוף ועל העור המדהים שלא זכו להתייחסות בשרשור
היחס: פחות עויין ממה שתיארו, היא דווקא נחמדה כל עוד עושים מה שהיא אומרת. היא מאוד מקצועית, לא הרגשתי מרמור או משהו. אבל כן, הפרצוף חמוץ, אבל לא מכעס, הוא פשוט לא יודע לחייך.
יחס עלות - תמורה: 8.5
לא יודע אם אחזור אבל שמח שחוויתי לאונה.
- אגב שמתי לב שהיא גם עוסקת במכירת אביזרי המין שבחנות (כשנכנסתי מישהו התייעץ איתה לגבי איזה אביזר והיא הסבירה לו)
- אגב שמתי לב שהיא גם עוסקת במכירת אביזרי המין שבחנות (כשנכנסתי מישהו התייעץ איתה לגבי איזה אביזר והיא הסבירה לו)
106ליאונה עוד עובדת? אני רואה שנשארה תקתקנית וקרה.
״זמן זה כסף״
107פוסט מ2010 ורלוונטי ,
עדיין אותה אחת אותה קשיחות
עדיין אותה אחת אותה קשיחות
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
108הייתי שם היום, ליאונה לא הייתה, הייתה מישהי אחרת אז נכנסתי איתה.( לא שאלתי לשמה)
ביקשתי וקיבלתי את השירות המלא ב 170 .
הרחוב היה די ריק מאנשים , ככה שיש דיסקרטיות למי שמקפיד, בניגוד לרחוב תובל שעמוס באנשים בשעות היום.
מומלץ למי שאוהב את הקטע של הפיפ שואו....
109ירח שחור, אתה יכול לפרט קצת מה היה עם הבחורה,איך היא נראת וכו׳... ?
״זמן זה כסף״
110בחורה בגיל 40 + , נראית בסדר אבל ממש לא כוסית...
התחילה בריקוד מחרמן, המשיכה למציצה עם גומי וסיימנו בסקס על הספה, בהתחלה רכיבה בישיבה ואז דוגי.