כ ערב פרוע במיוחד - חדש בפורום - סקס אדיר

ערב פרוע במיוחד - חדש בפורום

1
שלום לכולם

דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני חדש בפורום כמשתמש אבל בפועל כבר הרבה זמן נמצא באתר הזה
אז ככה אני יוני ואני סטלן .. בדרך כלל בסטריפ קלאב אנשים רואים אותי כ זה עם השער הארוך שזורק כסף לחשפניות בזמן שהם רוקדות אם אהיה לי זמן או כח או שניהם יום אחד אפרט לכם את דרך הניקוד שאני נותן לכל מועדוןחשפניתריקודי עמוד
כן אני קצת ג'נקי... המוטו שלי זה - הכל טעים

אבל כדי שנתחיל כמו שצריך אספר לכם מה היה אתמול

בסיפור שלנו יש 2 חברים נקרא להם סר ו מיצי - השמות שמורים במערכת

אז קרה מה שקרה מי יודע ואיך אבל יצר החרמנות תקף אותי
מתקשר לסר והוא מופתע (מהסיבה שהוא יודע שאני מתקשר הולך להיות ערב)
מסביר לו כמה אני מבואס בעבודה ואני צריך לשתות.. לאחר כ 5 דקות אני במונית לתל אביב לדירה שלהם
סר ומיצי היו מופתעים .. מהסיבה שאני בדרך כלל הולך על דברים לא שגרתיים בתוך הדברים הלא שגרתיים שאנחנו עושים
בכלל אופן

הגעתי לשם.. העישונים השתיה והכל נפתח במהלך השיחה.. הם אמרו לי שבעוד שבועיים מגיעה שותפה ולא אהיה אפשר לעשות את המסיבות שאפשר לעשות.. טוב נו אני זה שבדרך כלל עושה את מסיבות הרווקים של כל החברים שלי.. הגיע הזמן לעשות שמח לאחר שיחה קטנה הזמנו לנו 2 חשפניות לשעתיים סגרתי מול גבר גבר - 600 שקל לכל אחת לשעה הראשונה והשעה השניה 500 לכל אחת

הגיעו 10 דקות איחרו בקטנה התקשר אלי הגבר גבר ובקש ממני לרדת כי אין חניה.. ירדתי וראיתי אותו ה"גבר גבר" שלנו איך שהוא עלה עם הבנות לדירה התחיל לזיין שכל.. הבנות רצו חדר כדי שהם יתלבשו בינתיים ניסיתי להסביר לו שאין מצב שהוא נשאר איתנו .. שילמתי לו והוא הלך לאוטו (who gives a damn)

הבנות נכנסו לקחתי אותם לצד זרקתי אליהם עוד כסף לכל אחת.. מה שקרה שהם התחילו לקפוץ ולהפשיט אותנו היה רוטציה טובה בין הגברים להעביר את הנשים אחד לשני.. החשפניות .. הגיע הזמן לפרט לא?

היתה הדס - תמניה שחומה בערך מטר שישים מעט מלאה ... כפרה אמיתית גם בהתחלה שהיא שאלה אותה מי אתם והסברתי לה שאנחנו חברת high tech קטנה שעשתה את exit שלנו היא שאלה מה נפרדתה מהאקסית שלך

היתה ניקול - בלונדינית רוסיה רזה מאד בערך מטר שמונים - ממש ממי כוסית אמיתית יופי והתנהגות אצילית שכזאת

בסופו של דבר הבנות עצמם רקדו על כולם רוב הזמן עשו הפסקות איתנו שתו ונהנו החליפו 3 פעמים בגדים היתה בקשה שלי שהם ירקדו אחת על השניה וזה קרה ריקוד בינוני פלוס והם התחלפו גם ביניהם - הבנות נשארו בתחתונים בלבד - ששאלתי כל אחת לגבי התחתונים לא היה זרימה בכלל - באיזה שהוא שלב הבנות אמרו זהוא נגמר ונכנסו לחדר לההתלבש - התעורננו כולנו פתאום וגילינו שלכל אחד מאיתנו נשאר בערך 1500 שקל והבנות פשוט לא שם - לצערינו הערב לא הסתיים שם... אחרי כל הריקודי חצי כפרה חצי בלונדי - הגיע הזמן להתקדם.. אני מחר עובד (כרגע) אבל מה לעשות בזמן החשפניות החצי כח האלו כן העירו את המפלצת ומשהו צריך להתקדם...

אז לקחתי מונית לקרליבך 21 השעה 3:30 בבוקר המקום מפוצץ אני פשוט יוצא משם הולך לספסל הקרוב... נכנס לאתר הזה ומתחיל להתקשר - חייב להגיד שכל המודעות באתר הזה חצי מהם בכלל מנוי לא זמין.. בסופו של דבר הגיע השעה 4:30 ונמצא הטלפון של קרליבך 27 אמרתי אני גם קרוב... עייף והגיע הזמן לחתוך

נכנסתי.. היתה סשה 280 שקל
כמו כל הבורקסים הרגילים היא היתה סבבה - בערך בת 35 רוסיה שער שחור הרגה אותי שהיא הגיע בלבוש זנותי של רשת ויש לי בעיה עם הלבוש הזה
היה בסיגנון הרגיל לא משהו מיוחד
מציצה עם גומי אמרה כמה פעמים בזמן הסקס שכואב לה
בסופו של דבר לקח זמן עד שזה קרה
אבל בסופו של דבר סיימתי עוד quest

ועכשיו ציונים לכולם

הדס - ציון סופי 5
ניקול - ציון סופי 6
סשה - ציון סופי 5

אשמח שתגידו לי איך לפרסם את הטלפון של המקום מהסיבה שהוא לא מופיע באתר הזה

סורי על החפירה.. ושלום לכולם.. בפעם הבאה מי יודע הסבר על כל מועדוני החשפנות בתל אביב...
לחברנו בצפון .. רציתי כמה פעמים כבר לקפוץ למועדון לא במרכז.. ואין לכם שום דבר !?!? פעם היה אני זוכר לא משנה
תחלס אין לי בכלל כח לעבור על כל מה שרשמתי כאן.. ולבדוק טעויות כתיב.. אולי מילים לא קשורות.. מי יודע?

עד הפעם הבאה
i am out

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”