קראתי בפורום על המקום , לא יצא לי אף פעם לבקר בו אז החלטתי בפעם הבאה שאני באזור לפקוד את המקום
להלן הרשמים :
יום שני בשבוע הגעתי מהצפון הרחוק ליומיים לת"א מתארגן לקראת השעה 1 בלילה מגיע לאזור בדרך כלל לוקח את הפניה השניה לכיון
הבורסה , חונה שם באיזה חניה מאולתרת , בלונים בכניסה שטיח כבר שינוי מהכלב החצי מת בכניסה לבורסה

כניסה 100 ש"ח (אין משקה חינם , צייסר , כוס מים משהו ? ) מוביל אותי לבפנים רד קומה
קצת מבלבל המקום בהתחלה , אנשים משחקים סנוקר , מחפש את השירותים כמעט נכנס לחדר הלבשה של הבנות
המקום דיי מלא , המקום מעוצב יפה ספות לבנות נוחות ,שינוי מעניין בחור מסתובב ומציע לך המרת דולרים , מחליף קצת כסף
מזהה פנים של בנות מוכרות פוסיקט ועוד ..
רואה את מורן שפעם אחרונה שראיתי אותה הייתה בפוסיקט הייתה נראת חסרת חשק ועצבנית , הפעם זה היה נראה כאילו שמחת
החיים חזרה לה , רקדה וממש ניהלה את הבנות שם , כאלו שישבו דאגה שיקמו ויסתובבו ולא ישבו , כנראה שהביקורות פה בפורום
עושות את העבודה , היו 11-12 בנות באותו הערב ,
ריקוד ראשון מורן 5-6 דקות של ריקוד כולל שפגט עלי פשוט גאונה הקטנה הזאת 

רואה מרחוק מתולתלת שחורה מטריפה , חזה קטן ותחת אדיר

אותי בספר ותגיע אלי בקרוב ,בינתיים על הבמה ריקודים בלונדה רזה עלתה לדעתי דיברתם עליה פה בפורום (פחות הטעם שלי)
רואה עוד רוסיה חמודה רזה חזה קטן שיער שחור/חום , ותחת מטורף מרחוק הייתה נראה רזה מאוד ,אבל שהריקוד התחיל הפתיעה
מאוד גוף מוצק תחת אדיר עושה את העבודה אחרי הריקוד ישבה איתי קצת , חמודה מאוד , עוד ריקוד אחד להכין אותי למתולתלת
השחורה שבדרך , נשיקה קלה על הלחי , בדרכי להתפנות ראיתי עוד חמודה שלא ראיתי לפני , הייתה לבושה בחלוק ורוד חמוד ,
אבל היא ישבה בקבוצה של שולחן מוזמן כנראה רק אירוח
חוזר למקום בדיוק בזמן המתולתלת הגיעה , רוקדת בשמחה , חזה זקור ישבן אמיתי פשוט חוויה !!
חוץ מזה היו שם עוד כמה בנות פחות הטעם שלי
לסיכום :
עיצוב - 8
מוזיקה-7
מחיר- כמו בכל המועדונים 100 כניסה -25 ש"ח ריקוד - אלכוהול על הבר יקר יותר ממקומות אחרים
בנות-7.5 , יש שם כמה בכמה רמות מעל השאר
בסך הכול בילוי נחמד לאחר הפסקה של זמן מה