כ מונאמור רשמים ראשונים - סקס אדיר

מונאמור רשמים ראשונים

1

קראתי בפורום על המקום , לא יצא לי אף פעם לבקר בו אז החלטתי בפעם הבאה שאני באזור לפקוד את המקום

להלן הרשמים :

יום שני בשבוע הגעתי מהצפון הרחוק ליומיים לת"א מתארגן לקראת השעה 1 בלילה מגיע לאזור בדרך כלל לוקח את הפניה השניה לכיון

הבורסה , חונה שם באיזה חניה מאולתרת , בלונים בכניסה שטיח כבר שינוי מהכלב החצי מת בכניסה לבורסה חיוך גדול

כניסה 100 ש"ח (אין משקה חינם , צייסר , כוס מים משהו ? ) מוביל אותי לבפנים רד קומה

קצת מבלבל המקום בהתחלה , אנשים משחקים סנוקר , מחפש את השירותים כמעט נכנס לחדר הלבשה של הבנות

המקום דיי מלא , המקום מעוצב יפה ספות לבנות נוחות ,שינוי מעניין בחור מסתובב ומציע לך המרת דולרים , מחליף קצת כסף

מזהה פנים של בנות מוכרות פוסיקט ועוד ..

רואה את מורן שפעם אחרונה שראיתי אותה הייתה בפוסיקט הייתה נראת חסרת חשק ועצבנית , הפעם זה היה נראה כאילו שמחת

החיים חזרה לה , רקדה וממש ניהלה את הבנות שם , כאלו שישבו דאגה שיקמו ויסתובבו ולא ישבו , כנראה שהביקורות פה בפורום

עושות את העבודה , היו 11-12 בנות באותו הערב ,

ריקוד ראשון מורן 5-6 דקות של ריקוד כולל שפגט עלי פשוט גאונה הקטנה הזאת מוחא כפייה

רואה מרחוק מתולתלת שחורה מטריפה , חזה קטן ותחת אדיר צחוק פשוט מטריפה , הייתה עסוקה בערב הזה , מסמנת לי שרשמה

אותי בספר ותגיע אלי בקרוב ,בינתיים על הבמה ריקודים בלונדה רזה עלתה לדעתי דיברתם עליה פה בפורום (פחות הטעם שלי)

רואה עוד רוסיה חמודה רזה חזה קטן שיער שחור/חום , ותחת מטורף מרחוק הייתה נראה רזה מאוד ,אבל שהריקוד התחיל הפתיעה

מאוד גוף מוצק תחת אדיר עושה את העבודה אחרי הריקוד ישבה איתי קצת , חמודה מאוד , עוד ריקוד אחד להכין אותי למתולתלת

השחורה שבדרך , נשיקה קלה על הלחי , בדרכי להתפנות ראיתי עוד חמודה שלא ראיתי לפני , הייתה לבושה בחלוק ורוד חמוד ,

אבל היא ישבה בקבוצה של שולחן מוזמן כנראה רק אירוח

חוזר למקום בדיוק בזמן המתולתלת הגיעה , רוקדת בשמחה , חזה זקור ישבן אמיתי פשוט חוויה !!

חוץ מזה היו שם עוד כמה בנות פחות הטעם שלי

לסיכום :

עיצוב - 8

מוזיקה-7

מחיר- כמו בכל המועדונים 100 כניסה -25 ש"ח ריקוד - אלכוהול על הבר יקר יותר ממקומות אחרים

בנות-7.5 , יש שם כמה בכמה רמות מעל השאר

בסך הכול בילוי נחמד לאחר הפסקה של זמן מה

מונאמור רשמים ראשונים

2
יש שם כמה בנות פצצות מאוד שנותנות שירות מעולה מעבר למקומות אחרים, וגם כל האשר ברמה בנונית ומעלה ,
שווה לדעתי לבדוק ועדיף ביום חמישי או שישי שאז רוב האיכותיות נמצאות, הם גם דואגים שלא יתקעו הרבה עם מישהו אחד ,
למרות שהיה לי שם מקרה שרציתי את אליס (אחת מהבנות הכי חושנית בתחום) והיא היתה הרבה עם מישהו .

המועדפות שלי שם , אליס: רזה חזה קטן גבוהה, בטן שטוחה וסקסית, יודעת לגרות ולהיות חושנית מאוד ברמה שטטריף אתכם,
רק שהיא רגישה יכולה להעלב ולהעליב , עלי קיבלה קריזה לא יודע אילו למה .

עוד אחת מעולה: ונסה , גוף של שחקנית פורנו, חזה עומד זקוף בצורת אגס, בלונדינית, מקשיבה לך ומגרה בסבלנות טיזינג מעולה.

מבחינת שירות אין על הבורסה , בנות משתדלות, לומדות אותך, מספיק אחת סקסית או שניים , ואז אני לוקח אותן כל הערב.
פעם היתה לי בעיה ואמרתי לאחראית והיא באה לקראתי וזה נדיר.

מונאמור רשמים ראשונים

3
עדכון מאתמול:

אני וחבר הגענו לביקור ראשון בסביבות השעה 00:30 והמקום היה מנומנם מעט...
היו סה"כ כעשר בנות והאמת מחצית לפחות לא הטעם שלי לפחות ונאלצתי לסרב בנימוס לריקוד.
אמרנו לעצמנו שלפחות מורן, זאת שדיברו עלייה רבות, תגיע ויהיה אפשר להנות איתה אבל כאן הגיעה האכזבה.
היא לא רקדה ולא ההלבשה אפילו בערך באיזו שהיא צורה חשופה וכל הערב הייתה עסוקה בלפנות כוסות ומפיות מהשולחנות... WTF?? שאלה
פשוט בזבוז של משאבים... בשביל זה הביאו אותה מהפוסיקט?
ואני כבר לא מדבר על כך שכשהתקשרנו לשאול אם יש מקום ומורן עובדת, אמרו לנו שהיא עובדת...
בקיצור, היה חביב, נחמד אבל לא יותר מזה... שתינו, לקחנו כמה ריקודים ונסענו הביתה..
שבוע טוב לכולם!

מונאמור רשמים ראשונים

5
היא לא!

אפילו העלתה תמונה בפייס שלה של צילום מסך של מישהו ששואל אותה בצאט של הפייס אייך אפשר להיפגש איתה והיא עונה לו תוך כדי ציחקוק שהוא צריך להגיע למון אמור.

הקטע אצלה שהיא לקחה את המקצוע שלה כמקצוע לחיים. כלומר היא משתמשת בשמה האמיתי נותת את הפייס שלה לכל דורש כלומר רוצה הרבה עוקבים, ויש לה כאלה. ולא מסתירה בכלל את עיסוקה. להיפך. מעלה כל יומיים בפייס האמיתי שלה תמונות מחדר ההלבשה של המון אמור וקוראת לכולם לבוא "לראות" אותה...

אבל לא שמעתי על אף אחד שהצליח להיפגש איתה בחוץ.
עדיף לנהוג 20 דקות על מרצדס מאשר שעה על עגלה.

מונאמור רשמים ראשונים

6
[QUOTE=Dr.Phil]עדכון מאתמול:

אני וחבר הגענו לביקור ראשון בסביבות השעה 00:30 והמקום היה מנומנם מעט...
היו סה"כ כעשר בנות והאמת מחצית לפחות לא הטעם שלי לפחות ונאלצתי לסרב בנימוס לריקוד.
אמרנו לעצמנו שלפחות מורן, זאת שדיברו עלייה רבות, תגיע ויהיה אפשר להנות איתה אבל כאן הגיעה האכזבה.
היא לא רקדה ולא ההלבשה אפילו בערך באיזו שהיא צורה חשופה וכל הערב הייתה עסוקה בלפנות כוסות ומפיות מהשולחנות... WTF?? שאלה
פשוט בזבוז של משאבים... בשביל זה הביאו אותה מהפוסיקט?
ואני כבר לא מדבר על כך שכשהתקשרנו לשאול אם יש מקום ומורן עובדת, אמרו לנו שהיא עובדת...
בקיצור, היה חביב, נחמד אבל לא יותר מזה... שתינו, לקחנו כמה ריקודים ונסענו הביתה..
שבוע טוב לכולם!

[/QUOTE]

אולי לקחה אחוזים על הבעלות של המקום ? חחחח
בכל מקרה לא ביקרתי שם מאז נחמד מדי פעם לא מעבר
בסופו של דבר חוזרים לבורסה אין מה לעשות צחוקצחוק
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”