כ פיפ שואו רמת גן מצד ימין לאפרודיטה - סקס אדיר

פיפ שואו רמת גן מצד ימין לאפרודיטה

1
אתמול בלילה הגעתי לבורסה בחיפוש אחר נערות עובדות מסתבר שאין אף אחת הייתי באיזור 3 לפנות בוקר..הייתי חייב לנסות משהו ומעולם לא הייתי בפיפ שואו ,ראיתי את אפרודיטה אבל הכניסה ממש מוארת ובדיוק יצאו 2 חברים ועמדו בכניסה אז נכנסתי למקום שנמצא מצד ימין של אפרודיטה עם דלת מוארת,3 בנות ישבו בכניסה,כולן נראות טוב אבל לא פצצות,70 שקל כניסה ועוד 50 לבחורה עצמה.שאלתי עבור מה כי לא הייתי לפני אמרה על מופע אירוטי ופינוק בסוף.בחרתי אחת מהן,רוסייה רזה עם פנים די יפות שיער בלונדיני צבוע די ארוך.החדר קטן מאוד עם ספה באמצע האמת שלא נראה לי שממש נקי אבל כשהחרמנות גוברת לא שמים לב לזה.הגיע ואמרה להתפשט,התפשטה גם היא שום ריקוד או משהו רק עמדה לידי עירומה ונתנה לגעת בה וללטף.הושיבה אותי על הספה והתיישבה לידי קצת מזמוזים ואז לקחה שמן תינוקות והחלה לעסות את הכלי שלי .גמרתי די מהר כי הייתי חרמן סך הכל הייתי שם עשר דקות בערך מבולבל האמת שזה פינוק די זול למי שממש חרמן אבל קצר מידי....כששילמתי נתתי לה 150 היתה צריכה להחזיר עודף 30 אבל נתתי לה טיפ.ציפיתי לקבל שירות קצת יותר טוב אבל די התאכזבתי.בקיצור מתאים לפריקה מהירה וזולה
הכסף שלי לא זבל,אשים אותו רק על מי ששווה אותו

4
כן לפריקה מהירה היה נחמד בסך הכל לא ידעתי איך קוראים למקום כי אין שלט או שלא ראיתי.בכל מקרה פעם ראשונה בפיפ שואו חוויה די נעימה...מעדיף בודי מסאג אבל מידי פעם גם זה נחמד.יש לך המלצות על עוד בנות ?מקומות?
הכסף שלי לא זבל,אשים אותו רק על מי ששווה אותו

5
ברלד כבר כתבתי בפעם קודמת שהמקומות פתוחים
דיווחתי כבר.

בקשר להמלצות פשוט לקרוא הקטגוריה מלאה במידע
המקום שהיית הוא קברטו ממה שהבנתי.
יש לך את אפרודיטה ובצד השני ממול
יושב לו תותי פרוטי .
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”