אז אחרי שלושה חודשי הפסקה מכל פעולה הקשורה למועדונים ובנות עובדות
אישית מעדיף איזה כוסית במועדון לנוח טיפה מהשגרה לבלות כמה שעות ולצאת לנסיעה חזרה לצפון
עוקב פה מה קורה בכל התעשיה של הפיפ וקצת מרתיע כל העניין של הביקורות של המשטרה
יום שלישי הגעתי מהצפון הרחוק לביקור במרכז היו לי כמה שעות לשרוף בערב
התלבטתי לאן ללכת בורסה או ביבי דולס היחידים שפתוחים בשעות הצהריים (תקנו אותי במידה ואני טועה )
בפעם האחרונה שהיתי בביבי דולס שנה + המקום היה מפוצץ בבדואים , עשינו אחורה פנה ויצאנו משם
הגעתי לבורסה לקראת השעה 7 בערב , המקום מלא (מפתיע מאוד ) היו המון בנות יחסית לשעה המוקדמת
היו שם לפחות 6 בנות חדשות מעבר לרגילות שיש בדרך כלל , כאלו שלא הכרתי לפני , לאט לאט זרמו עוד בנות
חדשה אחת בשם איב או משהו כזה אדמונית לבנה כמו סיד ממש הבת של השכן , מחרמנת בטירוף רואים שהיא חדשה בעסק
משקיעה מאוד בריקוד 10+ דקות לריקוד (בטח זה יעבור לה בקרוב 
) הייתה מבוקשת מאוד בערב הזה

יש שם את קלי הישראלית חמודה מאוד חזה יפה שיער שחור , תחת גדול נאה מאוד פחות משקיעה בריקוד היא כבר ותיקה בעסק 

עוד רוסיה שיער מתולתל שחור לא זוכר את שמה אבל היא ותיקה שם , חזה קטן ופטמות זקורות מאוד , משקיעה מאוד בריקודים
6-7 דקות בשקט חמודה מאוד רגישה מאוד בפיטמות אבל עושה את העבודה
בערב הזה גילתי שהאדמוניות עושות לי את זה חדשות מרעישות
רואה מרחוק מישהי חדשה , נראה כמו פאה אדומה קצרה על

הראש מגיעה שרשרת מגן דוד על הצוואר רזה ישבן מוצק וקטן , כושר כושר ? או כושר קושר ? חזה מנותח לתפארת , זקור
עושה את העבודה , דוחפת ידיים למכנסיים תופסת משחקת , אוהבת כוח , לוחצת את הידיים שלי על החזה שלה בחוזקה
2 ריקודים הייתה איתי מעל רבע שעה , דיברנו קצת ניסתי להוציא ממנה פרטים , על זרימה כנראה שמזהירים אותם לא לפתוח יותר
מדי בשיחות , לא עושה אירועים פרטיים חבל 

בפעם הקודמת שהיתי בבורסה הייתה אחת בלונדה קצת שמנה שדומה מאוד לויקה ברוק בהתחלה חשבתי שזאת היא בסוף הסתבר
שלא הפעם היא לא הייתה ניסתי לברור מה עלה בגורלה לא נידבו יותר מדי מידע חזה מטורף היה לה !!
כניסה 60 ש"ח משקה חינם
ריקודים כרגיל 25
באמצע השבוע א-ד לא צריך לשלם אחרי השעה 21:30 אפשר להשאר עד הבוקר
סך הכול היתי שם עד 23:00 היה נחמד מאוד פעם בתקופה (לא משתלם כלכלית ) פיפ שואו יותר משתלם אבל כמו שרשמתי מרתיע
בימים האלו , בילוי נחמד 200 ש"ח כולל 4 ריקודים וקצת שתיה
רות סוף