כ TLV CLUB - סקס אדיר

TLV CLUB

1
גיוולעד אני ישנה וליבי ער
אז כמובן אחרי הצ'ונט והקיגעל של שאבעייס היצר הרע דורש את שלו
וכדברי הגמ' מה יעשה אדם שיצרו תוקפו ילבש שחורים וילך למקום שלא מכירים אותו ויעשה מה שיעשה...Tongue
רציתי לקבל דעת תורה לגבי המועדון הנ"ל...מתי כניסה בחינם, איך האיכות של הבנות, מחירים וכו'
והאם בכלל שווה לבקר בגן עדן במוצאי שבת קודש כי הרי ידוע ומפורסם שזה השאבעייס של הגויים

אני לקוח קבוע של הפוסיקעייט, ומכיוון שמקום זה ידוע בחדרי חדרים של בני ברק כגן העדן שהובטח ע"י אלוהים והרבה חובשי כיפות מבקרים שם ומפחד אני שמא אנשים שמכירים אותי יתפסוני בקלקלתי, רצוני לגוון וללכת למקום אחר לא פחות ברמה אבל יותר בטוח

בברכת מה תגידו לו שחולת אהבה אני

ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

TLV CLUB

2
נפתח בזה שהמקום עצמו חדש ופחות דיסקרטי מהמיקום הקודם(בורסה) אבל במידה ואתה לקוח קבוע בפוסיקט אז דיסקרטיות זה לא הצד החזק שלך חחח , נעבור לעניין המקום מופעי צהריים 5 בערב א-ה כניסה חינם (הזמנת משקה 60 ש"ח + טיפ ) ככה שזה לא ממש חינם אבל בסדר , לגבי הבנות לא יצא לי לבקר בשעות הצהריים עדין אבל על פניו הבנות שעבדו בבורסה עברו אז ככה שיש מגוון הבנות בסדר גמור (בפוסיקט של פעם האיכות הייתה גבוה יותר , לא ביקרתי שם מעל שנה + אז לא יודע מה קורה שם עכשיו )
לך תנסה מה יש להפסיד

TLV CLUB

3
בסוף הלכתי לפוסיקט שוב כי אני מאוהב במקום הזה...
ואוי ווי על המזל א חורבע מיין יאורען פגשתי שם אנשים שאני מכיר מעבר, נו שוין...עבר בשלום ברוך השם...

ננסה אותו בהמשך השבוע...מקווה שלא יהיה א דרעק מיט ליייעבער
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”