כ סטפני מאפרודיטה- היית או חלמתי חלום? - סקס אדיר

סטפני מאפרודיטה- היית או חלמתי חלום?

1
לא ברור לי מדוע הפרום הזה החליט" למות" בזמן האחרון.

נכון שכיף יותר לזיין, אבל:

המחיר בפיפ שאו- נמוך יותר.( גם אחרי שהעלו כניסה ל 70 וגם אם הבחורה דורשת 100 - עדיין אי אפשר לקבל זיון מכוסית אמיתית ב 170 )

הסיכוי להידבק במשהו לא נעים- נמוך עד לא קיים.

ייסורי המצפון ( של הנשואים שבינינו) - נמוכים יותר ( לא בגדת- כי זה לא זיון...אני חושב שאפילו הרב רוני יסכים איתי שאם תופסים אישה נשואה שעושה ביד לגבר זר, אז מבחינת בית הדין הרבני זה לא בגידה שמחייבת אותה להתגרש ...)

הפרוצדורה קצרה- לא צריך להקדיש לכך הרבה זמן- אפילו באמצע העבודה קופצים לכמה דקות, וחוזרים מלאי מרץ...

ואחרי הקדמה חוויה שעברתי עם סטפני מאפרודיטה ביום חמישי האחרון:

כניסה 70 למקום, 100 לסטפני . הודעתי לסטפני שהיום היא מובילה. היה מדהים, הפשיטה אותי לאט, שלחה ידיים, נעמדה מולי מאוננת....נאנחת... רכבה לי על הבטן כשהכוס שלה נמרח עלי ( טיפונת זיפים... צריכה לחדש את הגילוח...) אבל השיא היה שאני יושב על הספה, והיא נעמדת מעלי בפישוק ענק, הכוס שלה 20 ס"מ מהפנים שלי, ואז מתכופפת קדימה לחלוב את הזיין, ככה שאני רואה מעלי 2 רגליים ( על עקבים....) מפושקות לרווחה, ובהמשך את הגוף הרזה שלה, ושני שדיים בינוניים מתנדנדים, ובסוף היד שלה שחולבת את הזיין שלי...
גמרתי עם צמרמורות בכל הגוף.
בהמשך היא מנקה אותי עם מגבונים (לא הסכימה שאעזור לה- היא מובילה- לקחה את זה עד הסוף....) חיוך חיבוק ונשיקה על הלחי...ויצאתי לאויר העולם...

בסך הכל, לדעתי , תמורה מלאה לכסף.
הבחורה יפה בטירוף ( לדעתי הכי יפה- במיוחד בגלל העיניים המדהימות שלה , הפנים היפות, החזה הבינוני שהוא בדיוק, אבל בדיוק לטעמי...הגוף הרזה..) ונותנת שירות מכל הלב ( תמורת 100 שקלים).

אהבתי מאוד- לדעתי תמורה מצוינת לכסף

3
העסקה רחוקה מלהיות שווה. אם מדובר ב 170 שח ל 10 דקות, ב 200 אני כבר מקבל בין חצי שעה ל 40 דקות על מיטה עם 2 הרפיות. ככה שהעובדה שהמקום העלה ב 20 שח והבנות פתאום דורשות 50 נוספים להוריד תחתון גורם לפיפ שואו להיות לא כדאי. אני הפסקתי ללכת לשם ולפחות עלי הם הפסידו.

מה שכן אני מודה שאני מתגעגע לסטפני - היא נולדה להיות כוכבת פורנו. יש לה גוף מושלם עם חזה בינוני גדול מושלם טבעי ותחת מושלם...הכל אצלה מושלם כולל הפנים שגם הן משדרות סקס.

5
יסורי מצפון עניין יחסי
אחד יגיד שעבודת יד זה פחת נורא מזיון
תאמין לי שאישתך לא תחשוב ככה
מצד שני מה הסיכוי שאשתך נראית כמו סטפני
החוויה של מסאג לעומת פיפ שואו זה עניין אישי
בפיפ יותר קצת
אבל לפעמים יותר פצצות
2 גמירות - לא חייבים ולא כל אחד יכול
תכלס המחיר בדרך כלל 120 ואם יש מישהי שווה אז נותנים לה מאה
לדעתי יש מעט מאוד בנות אולי 3-4 מכל המתחם הזה ששוות 100