כ חוויה מהלילה- בורסה הרפיה בלבד! - סקס אדיר

חוויה מהלילה- בורסה הרפיה בלבד!

1
טוב אז היום אני אתן דיווח מעט שונה מאלו שמצויים כאן בדרך כלל...... למי שלא יודע או מעוניין לדעת ישנם באזור הבורסה כמה טכמה מקומות שמעניקות למי שרוצה חוויה דיי קצרה ומאוד רגעית... ז"א שאם לא בא לך ללכת לתאחד המכונים המתטקטקים ואין לך כח למסא'ג ארוך או סתם בא לך לחסוך בכסף אז זהו סוג של פתרון! איך זה מתבצע... נכנסים לסוג של אולם תצוגה מוקטן עם מספר בנות (3 או 4 ) מתוכן (3 או 4 ) רוסיות למרות שמדיי פעם מבליכה לה ישראלית... אתה משלם לבחור בכניסה 50 שקל ובוחר בחורה להרפייה ידנית! החלק שלה בעניין הוא 50 שקל נוספים (סה"כ 100 שקל העניין) ואם אתה רוצה אקסטרות גם זה אפשרי! עכשיו היו לי ביקורים הרבה יותר מוצלחים מהערב.. שזה אומר שאתה מגיע לבחורה שגם איכשהו משקיעה בך גם... ואז אתה נוגע חופשי וההרפייה נעשית באיטיות ובחושניות (עושה את זה מעולה בחורה בשם ניקול) ואתה יוצא בדרך כלל מבסוט הרי גם גמרת גם נהנית ובמחיר עלות של 100 שקלים בלבד! עכשיו אני יושע שאנשים יגידו מה היית מוסיף עוד 100 ומקבל מסא'ג באחת מדירות המסאג'ים למינהן! או אולי מוסיף 150 ומזיין בתיקטוקיה או 200 ו 300 ולוקח פרטית!!! הכל נכון חברים זה סתם עניין של גיוון! אני רק פה לספר שהאופציה קיימת למי שלא יודע... אגב לגבי הערב הזה היה לא להיט בכלל! נכנסתי עם בחורה בשם קריסטינה שכבר מראש הציעה מציצות זיונים ומה לא...כשאמרתי לה שאני אסתפק בהרפיה ידנית בלבד,עברה הבחורה למצב "הרובוט" מצב "הרובוט" אומר יאללה נעמוד על 4 נעשה לו ביד בטרוף כמה שיותר מהר ורצוי שייצא גם עשן ויאללה הביתה! (איפה הנכיעות בביצים,איפה הרחקוד הקטן לפני?) אין כלום עניין של 7 דקות בלחץ!!! אבל אני חייב לציין שיש הפתעות הכל תלוי בבחורה עצמה...... טוב אני חוזר לעיסוקי...כנראה שהפעם הבאה תהייה בדירה פרטית או במלון (להשלים את החסר מהערב....) שיהיה לכולכם המשך יום מהנה......
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

3

אז ככה הניקול הזאת נמצאת בחנות איטליז (כן כן המקום נכנסים דרך הוילונות הלבנים האלה) היא עבדה בעבר במקום הקטן שרשום שם פיפ שואו ופעם אחרונה שהייתי איתה זה היה ממול! קודם כל היא נראית סוף!!!!! פשוט אין דברים כאלה....גוף מושלם לא מביישת אף דוגמנית שראיתי! השרות שלה הוא מיוחד הוא נעשה באיטיות דרך ריקוד ארוטי זה ממש נראה כאילו היא נכנסת לזון משלה עד שאתה גומר... המגע שלה מיוחד... היא מלטפת את ביצים עם הציפורניים ככה בעדיונות...אפילו הצורה שהיא עושה לך ביד לא שגרתית אלא מלמעלה כזה! חוץ מזה שברגע שהיא לידך ערומה או עם תחתון ואתה נוגע בה קצת ממש כבר אי אפשר להחזיק יותר מדיי... פשוט תענוג!!!! בכל אופן פעמים אחרונות שהייתי לא ראיתי אותה שם ואלו שהיו לא ממש סיפקו את הסחורה.......

5

SHYBJ ...

לידיעה !!! הייתי במקום שנקרא "PIP SHOW" בכיוון התנועה בצד ימין של הכביש - מקום קטן ומעפן, הייתי עם בלונדינית רזה כוסית עם חזה סיליקוני גדול. נכנסתי איתה והיא לא מורידה תחתונים ! כאשר ביקשתי ממנה להוריד, היא טענה שהיא לא מורידה כי העקב של הסנדל שלה ייגע לה בחוטיני הדקיק שלה וזה יביא לה מחלות באיבר המין שלה. בקיצור עצלנית וטיפשה ! ואני לא אכנס יותר לשם כי השירות חרא. לגבי המקום: "אפרודיטה" ממול בימי חמישי נמצאת הבלונדינית הכי כוסית בארץ עם הכזה הכי יפה גברת "סטפני" - אתה חייב להכנס איתה כי היא כוסית על ודומה מאוד למורן אייזנברג השווה (גם בחזה ובכל גופה כולל פנים). לגבי המקום עם הוילונות הלבנים (איטליז) יש את הכוסית הזו שכתבת עליה והתיאור שלה הוא: בלונדינית גוף פצצה חזה לא סיליקוני וגדול מאוד פנים של מלאכית ושירות מצויין !!! היא אפילו זרמה איתי ל- 2 דקות של שאלות כגון: "מאיפה אתה" ו- "היה לי גם כיף איתך" ובלי הגזמה היא אפילו חיבקה אותי בסוף ונישקה אותי בלחי. זה שירות אחי - שווה כל שקל מתוך ה- 100 ש"ח העלובים שנתתי לה.

לגבי

* * * דוגם איכותי * * *

9

האם הבנות בפיפ שאו מוכנות ללכת עד הסוף עם תוספת למחיר ואם כן כמה?

לפני שנה נכנסתי עם אחת מהבנות בתור מתנת יומלדת משני חברים שהחליטו לצחוק איתי דווקא ביומלדת שלי ולבדוק אם יש לי תאומץ בשביל זה,יצא סך הכל 50 שקל לשומר בכניסה ועוד 100 שקל לבחורה בפנים כולל מציצה עם קונדום,לא דיברתי איתה על מעבר,אבל האם יש אפשרות?

10
יש אפשרות אב לא עם כולן! בדרך כלל הן מפרטות את אופציות התוספות... זה בערך מסתכם ב גמירה על השדיים,מציצה עם קונדום,מופע קטן עם ויברטור... ולפחות עם האחרונה שאני הייתי אז היא הציעה גם אופציה לזיון!!! אבל את האמת כל הקטע במקומות האלו זה שהכל עובד דיי מהר כדי שתגמור ותמשיך הלאה וכך היא צוכל מהר מהר לחזור לשבת לה בין שאר הבנות ואולי להספיק לתפוס עוד מישהו שרק נכנס..... אני ממליץ אם כבר שמת 100 שקל שיעשו לך ביד (אבל כמו שצריך לפחות) ותמשיך לדרכך...גם ככה אין ממש אווירה לזיין שם על הספה הקטנה הזאת!
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”