כ מיטל מהפיפ שואו בבורסה - סקס אדיר

מיטל מהפיפ שואו בבורסה

1

הכרתי היום עם בחורה בת"א בדאנסבר-אלנבי 40,התמזמזנו טיפה,לקחתי אותה הביתה לרמת-גן וגם שם התחרמנו,אבל לא קיבלתי זיון היום-זה כנראה יצא לפועל מחר אז נתתי קפיצה קרובה לבורסה,הייתי בפיפ שואו-זה שנמצא מיד אחרי הכיכר מצד ימין,לקחתי את מיטל - אני יודע שזה נשמע שם של בחורה ישראלית אבל הבחורה היא רוסיה פשוט פצצה,יפהפיה אמיתית,יש כל מיני אקסטרות איתה-אותי זה לא עניין כ"כ.

למיטל יש גוף מושלם,חזה סיליקוני מדהים ,רגליים ארוכות וחטובות,תחת לא נורמלי ,עור משי רך כל כך ומדהים,פנים יפהפיות עם שפתיים מהממות-אולי גם שם יש סיליקון טיפה.

שילמתי 50 כניסה ו-50 למיטל וקיבלתי אחלה פינוק עם תוספת שאני מעדיף לא לדבר עליה בלי להוסיף כסף-היא טענה שיש לי זין יפה והיא רוצה לפנק ושפריץ שאם לא היו קירות בחדר יכל להגיע עד לבנון ולכסות את כולה בלבן.

שווה כל שקל,אני בטוח חוזר.בינתיים נראה לי שני הולך לשפשף עוד קצת...היא רק חירמנה אותי יותר.

ונקווה שמחר יהיה הזיון שהיה אמור להיות היום.אם לא תמיד אפשר לקפוץ לבורסה ולפרוק.

" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "

מיטל מהפיפ שואו בבורסה

4

לקחתי חבר פעם בשביל להוציא אותו מהבאסה אחרי פרידה מהחברה, מקום קטן ולא מפואר, בפנים שילמתי מראש 300 ש"ח לשתי בנות וביקשתי שיפנקו אותו. עשו לו במשך 20 דקות רצוף לפ דאנס מפנק אחושילינג, וזהו. לא זכור לי שום דבר על אקסטרות. אני גם לא זוכר הרבה מאותו ערב... (-:

היו בחורות ישראליות ואיזו רוסיה בלונדינית אחת שבאמת היתה כוסית אבל לא היה כזה מבחר. אלא אם אתה מוסיף את הברמנית ואת המלצרית.

"אני כבר אחשוב על משהו..."

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”