כ סיבוב לילה וחיפוש אחר פיפ שואו - סקס אדיר

סיבוב לילה וחיפוש אחר פיפ שואו

1

שלום לכולם...

אחרי לילה מטורף שעבר עלי ותאמינו לי אני לא מהמגזימים...

הגעתי הביתה בשעה 02:00 בלילה ואחרי זיפזופ במה שיש לטלויזיה להציע החלטתי

שבא לי ללכת ולראות איזה מופע טוב. חיפשתי באתרי האינטרנט של מועדוני החשפנות

כגון שנדו, בורסה ועוד ובכולם היה כתוב שהמקום פתוח עד שעות הבוקר...

נכנסתי לרכב ונסעתי לכיוון השנדו, בכניסה נאמר לי שאוטוטו סוגרים אז אין טעם...

נסעתי לכיוון הבורסה, בכניסה ביקשו ממני 90 ש"ח, הוצאתי שטר של מאה ואז השומר אמר לי שלא כדאי לי כי סוגרים עוד חצי שעה, ביקשתי הנחה או משהו כי בכל זאת בא לי להיכנס, ענו לי שאין סיכוי, חזרתי לרכב ונסעתי לכיוון אפרודיטה, נכנסתי, השומר בכניסה שאל אם אני יודע "איך זה עובד?" עניתי שלא, אמר לי 100 שקל, 50 לבחורה ו-50 למקום.

הוצאתי שטר של מאה ונתתי לו, הוא אמר לי שהוא כבר יתן את הכסף לבחורה ורק לך לבחור מישהי. היו 4 בנות, כולן בלונדיניות, נראות טוב, לא דוגמניות של ויקטוריה סיקרט אבל נראות טוב במובן הסליזי של המילה... הצבעתי על מישהי, אפילו לא חייכה אלי, אמרה לי "בוא אחרי". הלכתי, הכניסה אותי לחדר קטן עם עמוד באמצע וספה. לא החליפה איתי אפילו מילה. שאלתי איך קוראים לה והיא ענתה "זה לא משנה", עשתה סיבוב מסביב לעמוד, ניגשה אלי והורידה לי את החולצה, זרקה אותה לכיוון הכיסא, הורידה לי את המכנסיים עד הברכיים, התפשטה כאילו היא נכנסת למקלחת, שום אירוטיקה ושום בטיח... ניגשה אלי, התיישבה לידי, והחילה לשחק לי בשמוליק, יד אחרת שולחת יד לכיוון השמן תינוקות, שופכת כמות נדיבה מאד! והתחילה לשפשף, שאלתי אם אפשר להכניס אצבעות, ענתה בתוקף שלא, רק בחזה מותר לגעת, לא אוהבת שנוגעים לה בשיער, תוך 3 דקות גמרתי, זרקה לי את הגליל של הנייר טואלט, קמה והלכה. כל הסיפור מהכניסה עד הגמירה לקח משהו כמו 8 דקות.

התנגבתי, התלבשתי ויצאתי בבאסה. עכשיו כדי להיות פייר, הבחורה יודעת להביא ביד.

אבל זה היה ממש סתמי, מכני ובלי "רגש". הלכתי לרכב ועשיתי סיבוב כדי לראות אם יש משהו מעניין בכיכרות... לא היתה נפש חיה אחת. (אולי בגלל שירד גשם...)

חזרתי הביתה וברגע זה הקומקום רותח וערוץ דיסקברי משדר את התוכנית "חכם בלילה"

זהו להיום. בימים הקרובים אני אעלה כמה דיווחים נוספים אבל במדור "פורום סקס בתשלום"

לסיכום, מי שמחפש פורקן במאה שקל, זה יכול להתאים.

באפרודיטה אין מופעים שאפשר להתחמם מהם, לבוא לקבל עבודת יד וללכת.

לילה טוב לכם חברים יקרים.

בוונזה0072009-2-20 9:8:57
"אני כבר אחשוב על משהו..."

3
נשמע מוכר...
יש מס' פייפ-שואו באותו סגנון באזור הבורסה בר"ג (לא זוכר שמות כי זה לא באמת משנה... אבל אם מישהוא יבקש - נבדוק לו) בכל מקרה הסגנון הוא אותו דבר או כמו שאמר בוונזה007: פורקן ב100 שח.
אבל כן יש שם כוסיות לפעמים ואם באים מוקדם יותר הן גם יותר שירותיות,נחמדות אבל שוב לא לצפות להשקעה ב50 שח.
לרוב הן גם מציעות אקסטרות עד לכדי זיון מלא אבל המחיר יוצא סתם גבוה
לא זכור לי מה הגבלת הזמן - כי בכל מקרה אתה בחוץ תוך 15 דקות גג...
חייב לרוץ...

7

קופיקו השובב ולשאר חובבי הזא'נר,

לדעתי, אפרודיטה המקום עם השרות הטוב ביותר מתוך ה- 3 ברחוב תובל.

2 המקומות האחרים : ליד הקיוסק, ובצד השני של הכביש ("האיטליז") , סביר להניח ששיכים לאותם בעלים בגלל שהבחורות מתחלפות בין המקומות. בד"כ השירות בהם פחות טוב מאפרודיטה , אבל כמובן תלוי בבחורה.

אישית, בעבר שהייתי מבקר במקומות האלא כמעט לא יצא שהתאכזבתי מהשירות של בנות אפרודיטה לעומת 2 המקומות האחרים.

10
כן מוקי, סטפני היא כוסית על.
קיבלתי עבודות יד ממנה לפני שנה וחצי. אז, היא הייתה יותר רזה.
מאז שנסעה לרוסיה וחזרה, היא התמלאה קצת אבל עדיין שווה ! (החזה שלה נשאר ממה מיה)
בפעם האחרונה לפני חודשיים, לא יודע מה הסיפור שלה אבל לא רצתה להוריד תחתונים - מאז לא באתי.
* * * דוגם איכותי * * *
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”