כ חשפנית-נשמע כאגדה אורבנית אבל אמיתי לגמרי - סקס אדיר

חשפנית-נשמע כאגדה אורבנית אבל אמיתי לגמרי

1
שלום לכל חברי הפורום והגולשים המזדמנים.
לא כתבתי דיווח המון המון זמן כי הייתי עם חברה מדהימה והייתי מסופק אבל חזרתי לשוק ומדי פעם עושה קפיצה. כאן זה גם המקום להודות לכל המדווחים האמינים והמדוייקים שעוזרים לי ולאחרים.

טוב אז העיניין הוא כזה. לפני כחודש קפצתי לבקר חברים במרכז. יצאנו, שתינו, דיברנו עם כמה בחורות אבל לא יצא חי"ר. בדרך חזרה עליתי באיילון ישר לכיוון הבורסה בלי מושג ברור מה אני מחפש. אחרי כמה סיבובים קצרים התעייפתי, הייתי קצת שפוך והחלטתי להיכנס ללידו (למי שלא יודע מועדון החשפנות). בכניסה שילמתי 80 ש"ח, אם אני זוכר נכון, לקחתי עראק ואשכוליות והתיישבתי.
האמת, הייתי די שפוך משתיה גם ככה, וכמה בחורות באו להציע ריקוד אבל סירבתי בנימוס. פשוט היה בא לי לשבת בכיף, לשתות קצת ולראות בחורות עירומות מסתובבות. ממש כמו פאב עם מלצריות עירומות (סטארט-אפ טוב אני חושב...). אחרי 20 ד' בערך, השעה כבר כמעט 1:00 מתישבת לידי אחת הבנות ומעשנת סיגריה. מסיבות מסויימות אני לא אתן שום פרט מזהה שלה כי יהיה קל לזהות אותה מבין כולן וזו לא המטרה שלי. המטרה שלי לספר לכם על חוויה, שאולי נשמעת כדימיונית או אגדה אורבנית אבל זה קרה בהחלט כפי שאני מספר.
אני בחור מנומס ואמרתי לה "שלום" נחמד עם חיוך והמשכתי לעשן. היא יושבת לידי, ואני קולט בזווית העין שהיא ממש מסתכלת עלי, ממש מעבירה מבט כזה עלי מלמטה למעלה. כמובן שכמו כל בחור עם שכל, אמרתי לעצמי שאני הוזה והאלכוהול עלה לי לראש. לא פניתי אליה. אחרי דקה שתים אני שם לב שהיא סיימה את הסיגריה אבל לא קמה לסיבוב בין האנשים. הסתכלתי לכיוונה והיא מסתכלת עלי ומחייכת. חייכתי חזרה והתחלנו לדבר. מאיזו סיבה מוזרה היא הייתה ממש פתוחה איתי מהתחלה, ולמעט השם האמיתי שלה (המשיכה להשתמש בשם הבמה שלה) סיפרה לי על עצמה הכל. מערכת יחסים, מאיפה היא במקור, במה היא עובדת חוץ מפה וכו'.
לאט לאט אני מתחיל ללטף לה את הגב בזמן שאנחנו מדברים, את הירכיים, את התחת קצת. באמצע השיחה קוראים לה לעלות לבמה. אני אומר לה "תרקדי יפה בשבילי" והיא מתכופפת אלי ולוחשת באוזן: " תגידי לי אם אהבת אחר"כ ". נכנסה לחדר הלבשה, החליקה למשהו אחר ועלתה לבמה. כל הריקוד היא רוקדת ומסתכלת ישר עלי, מלקקת את השפתיים ע הלשון. הרגשתי שכאילו היא רוקדת בשבילי.
כשהיא יורדת היא חוזרת ויושבת לידי. אמרתי לה שאהבתי את הריקוד והיא חייכה. אני מלטף לה את הרגל והיא אומרת לי : "אתה מרגיש מאוד נוח לגוע בי, אה ? ". באותו רגע קיבלתי גונג ענק בתוך הראש. אתה אידיוט, אני חושב לעצמי בראש, ברור שהיא רוצה כסף. איך חשבת בכלל שהיא מתחרמנת ממך בכלל. וכו' וכו'. הסתכלתי עליה ואמרתי: " אני אעשה איתך הסכם. אני אתן לך 100 שקל, אזמין אותך למשקה ואת נשארת לידי בלי לזוז מעכשיו ועד הסגירה" (שעתיים בערך). היא מחייכת ואומרת: "מקובל. לא רציתי לבקש אבל זה נראה לי הגיוני". נתתי לה את הכסף, הזמנתי משקה בשבילה מהמלצרית.
מאותו רגע היא פשוט נצמדה אלי, ואני והיא ממש, אבל ממש התחרמנו של בספה. לא התנשקנו אבל עמדנו שפתיים לשפתיים כמעט מתנשקים ואז היא הסתובבה. מה שהיה נראה לי הגיוני. כל הזמן הזה אנשים באים ומבקשים אותה, אבל היא אומרת שאני חבר שלך (-: והיא לא עושה את זה עם אף אחד אחר. לבוס היא אמרה שנתתי לה הרבה כסף לשבת לידי וזו גם העבודה... קצת דיבור מחרמן, קצת חימונים הדדיים והזמן עף. השעה 3:00 מתקרבת. היא קמה לשרותים וכשהיא חוזרת אני נעמד, נותן לה נשיקה על הלחי ואומר לה שאני עייף ויש לי עוד נסיעה, שהיה לי נעים מאוד ולילה טוב. היא לוחשת לי: "תבוא שוב ביום כזה וכזה אני עובדת". אמרתי לה שלא בטוח שאני אגיע אבל אולי. הבחורה פשוט תפסה לי את היד, ולקחה אותי לכיוון הדלת יציאה. מי שמכיר את הלידו יודע שיש שם כמו זווית כזו שלא רואים את שאר המועדון ולא רואים אותך. היא נצמדת אלי, שמה את הידיים שלי על התחת שלה ומנשקת אותי נשיקה קצרה על הפה. היא אומרת לי: " אתה יודע איפה זה ככה וככה ? " אני עונה שכן. היא אומרת: " אני מסיימת ובאה לשם. אתה תחכה לי שם ?". אמרתי לה שכן. היא חוזרת ואומרת: ,אתה תחכה לי נכון ? גם אם אני מתעקבת קצת תחכה לי שם". אמרתי שכן ויצאתי. נסעתי למקום וחיכיתי בחוץ. סוג של דאנס בר שלא הכרתי (לא מת"א). אחרי חצי שעה המתנה התחלתי לחשוב אולי היא סתם כלבה שתייבש אותי, ורציתי לזוז אבל באותה שניה היא הגיעה לשם עם חשפנית אחרת שהיא הכירה לי מהמועדון. שלום שלום לכולם ונכנסנו. בפנים היא רקדה כמו משוגעת, השתפשפה עלי עם התחת, עם החלק הקידמי, התנשקה איתי, התחרמנה איתי, כמעט בלעה אותי. הייתה ממש חמה מהחירמונים שלנו בלידו כנראה וזה עשה לי טוב שזה לא היה משחק בשביל הכסף. אחרי כשעה במקום הזה, תפסתי לה את היד והלכתי איתה לכיוון השרותים. נכנסנו שנינו, בלי התנגדות בכלל מצידה. אמרתי לה שאין לי קונדום אז היא אמרה שלא משנה ופשוט פתחה לי את המכנס והתחילה למצוץ לי. אחת המציצות הטובות שקיבלתי. כנראה בגלל הסיטואציה הספציפית.גמרתי כמו שצריך. הרגשתי מרוקן. יצאנו החוצה, שתיתי עוד קצת, הרגשתי עייף וסחוט. גם שיכור, גם עייף פיזית וגם מרוקן. נפרדתי ממנה יפה, נתתי לה את המספר שלי ויצאתי לדרך. מאז דיברנו כמה פעמים ונפגשנו לכמה זיונים. אני לא גר במרכז אז לא יכול להגיע בתדירות גבוה, אבל כשמתאפשר אני מדבר איתה ואנחנו נפגשים. לפעמים סתם לשתות, לפעמים לזיון.
אני חייב לציין שכבר בדרך חזרה ידעתי שאני אכתוב פה דיווח מפורט בשביל הגולשים האחרים. אני יודע שיש כאלה שיקראו לזה זיון שכל. שיהיה להם לבריאות. גם אני חשבתי שזה לא משהו שיכול לקרות אבל זה קורה, והייתי מופתע כמו כל אחד אחר, אבל דיווחתי פה כי זה מחייב דיווח. אין מה לעשות. ואתם גם מבינים למה לא מסרתי פרטים על הבחורה.

זהו, לילה טוב חברים ותזכרו: ניסים קורים (-:
Y.N.W.A

5
[QUOTE=piadro]

ועל זה נאמר אחלהההההההה פרסומת סמויה בעולם ללידווווווווו למרות ההפוך על ההפוך שלך

רק תעשה קצת המחה בכניסה גיסנו לחברי הפורום אם כבר

[/QUOTE]

הוא צודק גיסנו אחלה פרסומת

תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

7
חברה אלנבי בשעות הבוקר המוקדמות מ-3 ואילך הופך למקום מפגש להרבה חשפניותזונות כמו הברקודה שמישהו הזכיר או אלנבי 40 ואפשר בקלות לבוא למצוא אותן שיכורות ומחפשות גבר ללכת איתו הביתה גם הן צריכות קצת חום ואהבה....
סייר לילי לשעבר....

10

דווקא לא נראה לי שזה סתם, למה שלא יקרה דבר כזה? למה להיות סקפטיים?

אגב, בעקבות דיווחים בפורום קראתי את הספר 'אלנבי' הוא מדויק בצורה מדהימה, אשכרה זיהיתי בו את כל המקומות שאני מסתובב בהם. "ברביז" זה מועדון הבורסה, "פיץ'" זה הפוסיקט, "קסקאנאדו" זה השאנדו או הלידו, וכמובן - המועדון זה אלנבי 40. רק שהכותב ערבב את הלוקישנים ושינה קצת בדברים קטנים.

חוץ מזה יש לי תחושה שגם איזה דמות או שניים בספר מייצגת אנשים קיימים, שאולי גם מוכרים פה בפורום...

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”