כ איך להתנהג במועדון חשפנות? - סקס אדיר

איך להתנהג במועדון חשפנות?

1
שלום לכם.
קודם כל אברך אתכם על הפורום הרציני ביותר שיש לכם פה.

עכשיו לנושא:
1.כיצד צריך להתנהג במועדון חשפנות מנסיונכם? מה צריך לשדר לבחורות?
2.אני רואה פה הרבה דיבורים על מועדונים גדולים כמו הפוסיקט והבורסה. איך נחשב המועדון גוגו גירלס באלנבי לעומתם מבחינת בנות ונגיעות?

אגב, אתה השאלה הראשונה אני שואל בין היתר בגלל הודעות כמו:

[QUOTE=NinoRojo]כנראה שציבור צרכני המין בתשלום הוא לא מהאיכותיים שיש
(למעט אחוז יחסית קטן שגם מופיע בפורום הזה), ואפשר קצת להבין נשים עובדות
שמקבלות פרצוף תחת מקהל כזה.

[/QUOTE]

תודה לכם

adi892009-10-18 13:15:29

2
1. תיראה, לכל מקום יש את החוקים שלו לגבי עד כמה עמוק אפשר לגעת אבל ברוב המקרים מותר למשש חזה.
אני מניח שלבחורות זה לא ממש משנה מה תשדר הרי הם עוברות את אותו תסריט/לאפ דאנס מאות פעמים ביום, רק אל תהיה אלים ואל תתנהג בצורה טפשית (אני לא חושב שהבחורות אוהבות שמצליפים בהן וכ'ו).

2. גוגו מודעון בינוני, הבחורות לא כוסיות על כמו בפוסיקט ומבחר הבנות קטן יותר, מנסיוני המועדון הכי אטרקטיבי נכון להיום הוא הפוסיקט.

אין ממש חוקים לזה, פשוט תזרום וזהו, אם תנסה לשלוח יד למקום שבחורה מסויימת לא רוצה שתשלח (כוס למשל) אז היא תסיט את היד שלך משם בצורה אלגנטית.

4

אין שום בעיה להיכנס באמצע שבוע. בסופ"ש רצוי להזמין מקום מראש אבל גם אם לא הזמנת אפשר להיכנס, מקסימום תחכה קצת בכניסה. או לבוא אחרי השעה שתיים ואז אין לחץ.

לגבי התנהגות אתה יכול פשוט להסתכל על האנשים שסביבך ואז כבר תבין את הראש.

5
[QUOTE=adi89]אוקי, תודה.

אם הבנות בפוסיקט יותר טובות מהבנות בגוגו אז מצב הסצינה מעולה בארץ לדעתי. בגוגו יש איזה ג'ינג'ית ואחת בלונדינית שוות לגמרי. אני אקפוץ לפוסיקט, רק הבאסה שהבנתי שקשה להיכנס אם לא מזמינים מקום מראש.
[/QUOTE]

אין לך מושג עד כמה הן יותר טובות, לך ותתרשם בעצמך.

וכן אם אתה מתכנן להגיע לשם ביום חמישי/שישי ואתה עם כמה חבר'ה חובה להזמין מקום מראש יומיים לפני אפילו!
אחרת אתה תמצא את עצמך ממתין שעתיים בחוץ כמו דביל, והכי טוב זה לבוא בשעה 23:00 אפילו חמש דקות לפני אחרת הכניסה מתמלאת באנשים ואתה בכל זאת תצטרך להמתין עד שהסדרנים במקום יארגנו את המקומות גם אם הזמנת מקום מראש (אין לי מושג למה זה לוקח להם הרבה זמן אבל שיהיה).

6
טוב הייתי בפוסיקט.
אין מה להגיד, מקום ברמה גבוה הרבה יותר מהגוגו (מבחינת כמות ואיכות הבחורות).
יותר נוח שפשוט משלמים לבחורה בשטר ולא בכל מיני ז'יטונים.

טינה פשוט מדהימה ויש גם איזה אחת בלונדינית עם חזה קטן שאוהבת לרקוד והיא הבחורה הכי יפה שראיתי אי פעם.

רק בעיה אחת - המקום צפוף מאוד ודי מעצבן הקטע עם המלצרית שמבקשת טיפ.

8

טוב, לגבי ההתנהגות זה נראה לי אינדיבידואלי אז אני לא אוסיף.

לגבי הגוגוגירלס - אני מעדיף אותו על המועדונים הגדולים (פוסיקט ובייבידולס, הבורסה יוצא דופן בעניין הזה), האווירה נעימה יותר, לא צפוף מידי בדרך כלל (אם כי בשישי קורה מידי פעם), הבחורות שוות מספיק לטעמי, נחמדות יותר. בכלל, אולי זו ההעדפה שלי למקומות סליזיים (גם בפאבים ההעדפה הזו קיימת) אבל המקום אחד הטובים לדעתי וחשבתי לפתוח עליו נושא בעצמי.

ורק שתדעו, אנחנו במצב טוב, בוגאס כדי לגעת בחזה לאחת לא יורת כוסית מחשפנית ממוצעת בגוגו הייתי צריך לשלם נכון ללפני שנתיים 100 דולר!

כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

9
[QUOTE=dark_me]

טוב, לגבי ההתנהגות זה נראה לי אינדיבידואלי אז אני לא אוסיף.

לגבי הגוגוגירלס - אני מעדיף אותו על המועדונים הגדולים (פוסיקט ובייבידולס, הבורסה יוצא דופן בעניין הזה), האווירה נעימה יותר, לא צפוף מידי בדרך כלל (אם כי בשישי קורה מידי פעם), הבחורות שוות מספיק לטעמי, נחמדות יותר. בכלל, אולי זו ההעדפה שלי למקומות סליזיים (גם בפאבים ההעדפה הזו קיימת) אבל המקום אחד הטובים לדעתי וחשבתי לפתוח עליו נושא בעצמי.

ורק שתדעו, אנחנו במצב טוב, בוגאס כדי לגעת בחזה לאחת לא יורת כוסית מחשפנית ממוצעת בגוגו הייתי צריך לשלם נכון ללפני שנתיים 100 דולר!

[/QUOTE]

מצבך טוב..

רוב בחשפניות בוגאס בכלל לא נותנות שיגעו בהן

אני עשיתי לאפ דאנס ב150 דולר והחשפנית לא הסכימה שאגע בה בכלל! אמנם הלאפ דאנס היה לאפ דאנס

של חצי שעה, מאד מושקע ומקצועי אבל 150 דולר!! שם זה עולם אחר..

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”