כ הצעה: לרסן דיווחים ממועדוני חשפנות ובכלל - סקס אדיר

הצעה: לרסן דיווחים ממועדוני חשפנות ובכלל

1

חברי הפורום הנכבדים,

זה לא חדש שהמשטרה העלתה לראש סדרי העדיפות שלה את המלחמה בארגוני הפשיעה ופועל יוצא מכך את המלחמה בכל מה שמאפשר אספקת מזומנים ("חמצן") לארגונים אלו כגון בתי קזינו, מכוני ליווי, דירות, מסאג'ים ואף מועדוני חשפנות!

אני לא מתכוון לחוות כאן דעה אישית על פעילות המשטרה, אני רק מציע למען הסדר הטוב והדאגה לשלום המקומות שאנו מבלים בהם ושעדיין למזלנו לא הוצאו מחוץ לחוק ע"י שדולת הנשים בראשות ח"כ לשעבר זהבה גלאון, שלא לחשוף בהודעות פומביות את מלא פרטי הבילוי וה"דילים" שהושגו במקומות השונים.

אין צורך להכביר במילים לגבי חשיבות הדיווחים ושיתוף המידע בין חברי הפורום אך אליה וקוץ בה, שכן אני בטוח שגם "ידידינו" מהמשטרה שמחים לעקוב אחר הדיווחים בפורום זה ולהביא לסגירת מקומות אלו.

הייתי ממליץ לכל חברי פורום נכבד זה לנהוג באחריות ולהימנע מדיווחים פומביים בלתי אחריים ולא מרוסנים הכוללים מידע מפורט על הפעילויות השונות במקומות הנ"ל.

3
הי playboy, אני מניח שהודעתך מתייחסת לדיווח שלי ושל אנטוניו בשרשור:

נושא ללא תגובות חדשות דיווח מהבייבי דולז....

לידיעתך, מציצות זה משהו בתחום האפור, כלומר לא מוגדרות באופן מוחלט כסקס בידי החוק, ולכן מועדוני חשפנות כמו גם הפיפ שואוז בבורסה ברמת גן פועלים בצורה גלויה.

כמעט כל החשפניות יציעו לך מציצה והרפיה ביד, הרבה פעמים מיוזמתן. אז מה כבר כל ההבדל? אם המציצה היתה עם או בלי גומי? לא על זה ייסגר מועדון.

לגבי זיונים אם היו, רצוי לא לפרסם דווקא על מנת להגן על החשפנית עצמה, שעלולה לאבד את עבודתה אם זה יתגלה במועדון. בעלי מקומות אוסרים על הבנות להזדיין, כדי שהמשטרה לא תסגור סגור להם את הבסטה.

אילו, הייתי משיג סקס, לא היית קורא על זה כאן....

הודעה שלי ממזמן:

משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 2008/07/08
מדינה: Israel
משתמש: אונליין

נשלח בתאריך: 2009/06/01 בשעה 00:10 | IP רשוּם
ציטוט

חברים, לידיעתכם מועדוני חשפנות אוסרים על סקס בחדרים!!!

אני מכיר לפחות מקרה אחד של נערה שאיבדה את עבודתה כי הזדיינה עם לקוחות באחד המועדונים הגדולים.

נכון שלפעמים קורים בחדרים כל מיני דברים, אבל עדיף להשאיר את זה שם. זה עלול לפגוע בבחורה וגם בעקיפין בנו כלקוחות.

אם קורה משהו הרבה פעמים זה רק כי היתה לחשפנית כימיה עם בן אדם ספציפי, רובן לא רואות את עצמן כזונות.

אין מה ללכת למועדון חשפנות ולצפות לאקסטרות בתוספת תשלום, כמו שקורה בהרבה מכוני מסאג'ים

4

קמיקזה ידידי,

לצערי הרב ע"פ החוק גם הרפיה ביד נחשבת למגע מיני קל וחומר מציצה.

אכן האכיפה מתרכזת בעיקר בסקס מלא אך גם אפשר בקלות לסגור מקום בגלל מה שנקרא מציצה.

אני מסכים עם הסיפא של דבריך באשר לדיווחים על בנות ספציפיות שעושות דברים כאלה ואחרים שעלולים לפגוע לא רק בפעילות המקום אלא גם בבחורה עצמה.

על כן אני קורא בשנית מעל במה זאת, לדווח באחריות!

את הפרטים תשאירו לחברים לגלות בעצמם...

ולא לשכוח גם להנות בדרך!

תודה.

Playboy2009-11-16 17:14:59
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”