[QUOTE=איש העכביש]
ממליץ לכולכם לקרוא את הספר אלנבי... כאילו הסיפור כמעט לקוח משם
ולא אני לא מזלזל חס וחלילה בסיפור שלך
[/QUOTE]
לא קראתי את הספר, אבל לפי מה שהבנתי הוא כתוב מנק' מבט של עיתונאי/סופר שביקר במועדוני חשפנות בת"א וכתב את רשמיו על המועדונים וכל הסצינה שמסביבם. אולי גם אני אשיג לי עותק. אכן נשמע ספר מעניין.
הערה אישית לגבי חשפניות: חבר טוב סיפר לי שידידה שלו עבדה בעברה בכמה מועדוני חשפנות בת"א(כיום ברמנית בפאבים). לדבריו - הבחורה הייתה מרוויחה משהו סביב ה- 3000 ש"ח בסופי שבוע!!!

בטח אתם המומים ומלאים בחוסר אמון
... גם אני הייתי המום ולא האמנתי לו בהתחלה... מה זה החארטה הזאת? מרוויחה כמעט משכורת שלמה ב - 3 ימים?!
אבל אני מכיר אותו הרבה זמן, הוא ממש לא חרטטן ובחור אמין ורציני, ולכן לאחר ויכוחים ארוכים מלווים בהרבה חוסר אמון מצידי קצת השתכנעתי... איכשהו...
הבנתי ממנו שהיא עבדה כברמנית בהתחלה במועדון רגיל, עד שהכירה בעבודתה מישהו מסצינת מועדוני החשפניות והלכה לעבוד בזה כדי לעשות בוחטה. כשנמאס לה(או שסיימה לעשות את הבוחטה
) - חזרה להיות ברמנית.
לגבי ידידנו NINOROJO - זה באמת נשמע בהתחלה כסוג של אגדה אורבנית. בחורה שרואה מאות גברים בעבודתה יום יום תתלהב/תידלק על גבר סתם כך? ולמרות זאת, אני דווקא חושב שהוא כן דובר אמת. אומנם מקרה נדיר מאוד, אבל החשפנית היא גם בן-אדם, ויכול בהחלט להיות שהיא פשוט נדלקה על מישהו... נדיר מאוד, אבל לא מופרך או בלתי אפשרי. אני מאמין שיש חשפניות שמחפשות להן ספונסרים קבועים בין הלקוחות, אבל כאן מדובר במישהי שנדלקה על בחור בלי שום אינטרס כספי. פשוט נמשכה אליו. שוב אני אומר - נדיר מאוד, אבל ייתכן. לכן אני דווקא נוטה להאמין לו, ולא נראה לי שיש פה יחצו"ן או משהו... בתכל'ס, מה ייצא לו מזה שימציא סיפור כזה? אבל זאת רק דעתי.
בקשר למועדוני חשפנות בכלל - לדעתי הם יותר מתאימים לערב של צחוקים עם החבר'ה, או למישהו שסתם מתחשק לו לנקות את הראש ולשטוף את העיניים בכוסיות מענטזות. למי שבא לשם להתפרק נטו זה לא ממש המקום המומלץ. די קשה למצוא חשפנית שתזרום לסקס בחדרים הפרטיים(במידה והיא תסכים להיכנס לחדר. לא כולן מסכימות), וגם אם כן - זה ייצא יקר מאוד ולא משתלם. לדעתי - ביחס של עלות מול תמורה - אין כל-כך מה לחפש שם למי שרוצה רק להתפרק. יש מספיק מקומות אחרים, זולים בהרבה ושהתמורה בהם ביחס לעלות משתלמת בהרבה. כמו שהגדיר זאת איזה בעל מועדון חשפנות בכתבה שקראתי:"אנחנו עוסקים בכל מה שמסביב לסקס, אבל לא בסקס עצמו. המטרה שלנו היא לגרות את האנשים, ושימשיכו בבית. ולמי שלא יכול לחכות - יש חדרים פרטיים". שגם בהם לא תקבלו זיון על פי רוב, אלא הרפייה+מציצה(וגם לזה לא כולן מסכימות. יש כאלה שרק מוכנות להרפייה, ויש כאלה שרק מוכנות לרקוד עבורכם בפרטיות, ללא מגע!
שוד של ממש!
).
או במילים אחרות, מי שבאמת רוצה להתפרק ולא יכול לחכות עד שיגיע הביתה, או שאין לו כוח לצאת ולחפש מקום זול יותר - יכול למצוא מישהי שתיכנס איתו לחדר, וש'תרגיע' אותו
. אבל הסיכוי שהדבר יזרום לסקס הוא נמוך(כמובן תלוי בבחורה), וגם אם כן - ייצא יקר מאוד ביחס למספר מהיר אחד. לי אישית היו הצלחות מסויימות בחדרים פרטיים עם חשפניות(מזמןןןןן... היו זמנים...
) - שוב, כמובן שגם תלוי בליברליות הבחורה - אבל עדיין למי שרוצה רק לזיין יש לדעתי מקומות אחרים, זולים ומשתלמים בהרבה. כמו שהגדיר זאת מישהו בדיון אחר - אם אתה רק רוצה להתפרק שם, בד"כ תיצא עם כאב ביצים
, או שתשלם ביוקר על איזו הרפייה+מציצה מעפנה...
אבל כמובן שבסופו של דבר כל אחד ושיקוליו הוא.