זה תלוי כמו תמיד בשני הצדדים הבחור והבחורה
אני מודע לכך שלא כולם יכולים לגמור בלאפ דאנס אבל במקרה שלי, ברמת חרמנות מסויימת ובחורה כוסית שיודעת לזוז, יודעת מה היא עושה ומה צריך לעשות כדי להגמיר (בעיקר לשבת הפוך ולהשתפשף בתנועות ארוכות מלאות ועמוקות, לא ברפרוף ותוך הפעלת משקל מספק).
רוב הבנות לא מוכנות לעשות זאת בעיקר בגלל חוקי המקום וגם בגלל שהן מבינות שאתה גבר - ברגע שהזרמת -
game over הסתיימה הזרמת המזומן (20 +20 +20 זה מצטבר) ואין סיכוי שתעלה לחדר פרטי ותתן לה עוד 300 ש"ח לעבודה ידנית.

יש בנות שלא עושות חדרים ולכן בתמורה מספקת עם חיזוקים חיוביים וחיבור טוב יעשו זאת.
אני הצלחתי לגמור בכל אחד מהמועדונים הגדולים - פוסיקט לפני יותר משנה - איזו פצצת על שלא יצאה מהחדרים הפרטיים לשנייה ובסוף הערב כשכולם כמעט הלכו העניקה לי מחסדיה בלאפ מטריף
- לא זוכר את שמה,

גוגו - לין המטורפת המפורסמת טרום המעבר לתיקתוקיות היא ידעה לזוז וברוב טימטומה ניסתה לאנוס אותי לעלות לחדר תוך הבטחה למה שארצה כולל גמירה בכל מקום. היא רק השקיעה כל כך חזק בשכנוע שגמרתי תוך כדי
. וגם בבורסה לפני המעבר למשכן החדש בקומה העליונה. שם היא ממש הורידה ממני את החולצה והפשילה את המכנסיים תוך ליקוקים וכד (גם שילמתי על זה איזה 100-150 ש"ח אבל היה שווה)

ביבי דולס - אחת הבנות הוותיקות והמוכרות במקום - מעדיף שלא לציין את שמה מפני שכאמור זה אסור בהתאם חוקי המקום ולא מעוניין שיווצר עליה לחץ ממקור כלשהו, הגמירה אותי יותר מפעם אחת
לענין הניגוב - זו אכן בעיה
. כשאני חרמן מדי ומזהה מצב פוטנציאלי לרקדנית קואופרטיבית אני מכין בשירותים מראש אמצעי לספיגה.