כ שלום לכל חברי הפורום - דף 2 - סקס אדיר

שלום לכל חברי הפורום

12
יש כל מלא סוגים של גברים שהולכים למועדוני חשפנות .וכל אחד מסיבה אחרת .
מה שהיה מאוד מוזר לי משונה שגיליתי שיש המון גברים בודדים!
המון !!
והכל בסדר איתם לא שהם מכוערים ודפוקים ,הם פשוט לבד.
ואז כשחשפנית מראה קצת יחס והתחשבות וכמובן בחורה יפה וסקסית ,אז מאוד קל לגרום ללקוח להתאהב .
קלי קלות .
ואז הוא נחשב קבוע שלך והוא בא רק אליך.
כשעבדתי במועדון בחיפה קראו לי שרון וברמנית תמיד אמרה על הלקוחות שלי :"הנה בעלך הגיע"
ורק לי היא אמרה את זה .
שאלתי אותה למה היא אומרת ככה והיא ענתה שהם מתנהגים ככה .
אז זה סוג של מערכת יחסים כזאת.
אני יודעת שעד עכשיו מחפשים אותי בחיפה וגם בפיפ שואו עדיין שואלים איפה אני

שלום לכל חברי הפורום

13
שלי שלום,
איך את הרגשת בתור חשפנית?
ראשית,זאת העבודה שלך,הפרנסה,כמו שיוצאים לעבוד?
מה עם הסטיגמה החברתית,ההסתרה,השקרים שנאלצים להמציא?איך הרגשת בתוך אלה?
חבבת לקוחות?נהנית עם חלקם?התאהבת?
היה לך קשה פיזית ונפשית?היה קל ונעים?מתרגלים?חסכת בסף או ביזבזת על שטויות כפיצוי?
אלה אינן שאלות אלא נקודות התייחסות אם תרצי.
אולי תחשפי בפנינו את עולמה של חשפנית,שלך,שלי...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

שלום לכל חברי הפורום

15
וואי כמה שאלות!בכיף אענהחיוך
איך הרגשתי בתור חשפנית... תן לחשוב . בהתחלה היה לי מאוד קשה ,מאוד מאוד .אני זוכרת שלילה הראשון ישבתי כל הלילה במועדון והסתכלתי ואמרתי לעצמי שאין מצב שאעשה את זה אבל אז בסוף הלילה בנות ספרו ודיברו :"עשית אלף חמש מאות?" כן! יופי .
וככה החלטתי לעבוד.הסיבה שהגעתי לעבודה הזאת הייתה בגלל הבן שלי הייתי חייבת מתאיים אלף שקל בשביל הטפולים שלו .בבוקר עבדתי בעבודה מאוד מכובדת (יש לי תואר בביולוגיה )ובלילה התחלתי עם חשפנות .אמרתי לעצמי שלא אעשה חדרים רק ריקודים אבל אז גילית שרק שם הכסף וזה מה שכולם רוצים .התחלתי לעשות חדרים .בכל החמש שנים שעבדתי שמרתי על הגבולות .בלי סקס ומציצות .
היה קשה להתרגל .בשנתיים הראשונות .
אחרי זה עם השנים ,כבר רגילים .זאת עבודה כמו כל עבודה אחרת וככה מתייחסים אליה .ואז מגיעים לזה שגם ככה כל הגברים זבלות אז צריך לנצל אותם כמה שיותר .ואחרי זה כשאת כבר ממש מקצועית לא אכפת לך מכלום .
לקוחות שווה כסף.הם כסף,שטר ,ארנק. וככה גם מתייחסים אליהם.
ואני עוד הייתי נחשבת להכי פרועה והכי מפנקת עם המון קבועים .
הכל שם משחק !הכל!
הייתי אומרת :"כמה כיף איתך" "איך אני אוהבת אותך" "חשבתי אליך לא מזמן " ומן הסתם תמיד כשהייתי רואה לקוח הייתי מחבקת אותו מנשקת ואומרת כמה התגעגתי .
היו לי כל מני לקוחות מהזקן המבוגר שהיה בא פעמיים בשבוע ומבקש שארקוד איתו סלואו ומשלם כל ריקוד ומאכל אותי צ'יפס ומביא לי סיגריות . בעל עסק מחוץ לארץ שהיה לוקח אותי לאיזה מסעדה שאני רוצה ישבתי שתיתי אכלתי שעה ואחרי זה קיבלתי אלף שקל ובסוף נתתי לו רק נשיקת לילה טוב .או שהיו לי כאלה שהיו קצת לא בסדר בראש והיו מקבלים הבטחת הכנסה ובערב אחד הייתי לוקחת לו בין אחף לאלפיים וככה כל חודשים שלושה.
היו כל מני .
עשיתי להם טוב בגלל זה חזרו .
היו גם מאוהבים בי ..אוווח היה אחד בן 20 היה ממש מאוהב בי !ממש !!! והיינו רבים במועדון ומשלימים והוא הלך מכות עם איזה לקוח שרצה אותי .סרטים .יש הרבה סיפורים .
אבל גם.. היו כאלה שיצאתי איתם בחוץ ולא בשביל כסף ואת אהבה גדולה הכרתיי במועדון באלנבי .כדורגלן... מהיום שהכרנו לא נפרדנו שנה וחצי .אחרי אותו יום שהכרתי אותו הוא לא היה מוכן לבוא למועדון ולראות אותי שם .אבל אחרי שנפרדנו שנתיים הוא היה מחפש אותי בכל המועדונים עשה לי בלגנים.
בעצם כל מי שיצאתי איתו הכרתי בעבודה .איפה עוד יכולתי להכיר?
גם לחשפניות יש רגשות למרות שעם הזמן הוא נעלם .. לא מרגישים כלום .
סטיגמה של להסתיר ..אצלי כולם ידעו מה עשיתי מהיום הראשון .עשיתי את זה בשביל הבן ואני לא מתביישת וההפך כולם תמכו ואמרו לי כל הכבוד.
האם נהנתי עם לקוחות אז לא .אף פעם .כן חיבבתי אותם היו לי לקוחות מקסימים
פיזית גם קשה.
דבר ראשון להיות ערה כל הלילה ולישון ביום זה לא הכי בריאה זה כבר משגע
ופיזית כל הריקודים מעייפים .
נפשית ברור שקשה ,בגלל זה לא כל אחת יכולה לשרוד המון בחורות באות והולכות כי הן לא מסוגלות לעבוד .
תאר לעצמך מה זה מורידים ממך בגדים משאירים אותך הם תחתונים וחזייה ואת צריכה לרקוד על הבמה ולהוריד הכל וכולם מסתכלים! ואת חייבת לעשות כסף!להסתובב בין לקוחות ולשאול :"רוצה ריקוד?" שנאתי את זה!!
ועוד כשאיזה מכוער עושה לך :"עוד מעט"
או שעוד לפני שהגעת אליו הוא עושה לך לא עם היד ! זה מעצבן !!
וזה קורה לכולם לא משנה כמה את יפה או מבוקשת.
או שיש את השיכורים !!! או שילדים שמתלהבים מהציצי כשאת עושה לו ריקוד והוא משתגע.
כמובן שזה קשה נפשית בגלל זה חשפניות ותיקות כבר משוגעות .
רובן גם לא עבדו בעבודה אחרת בחיים אז איפה הן ילכו לעבוד? אין השכלה אין כלום והן התרגלו לכסף טוב כל יום .
קשה לעזוב
לרוב הן גם לא חוסכות כסף.
אני אישית שילמתי חובות את המתאיים אלף.חסכתי קצת ,סיימתי עוד לימודים של שלוש שנים .
ועכשיו הבאתי לי תינוק ואני בבית .מחכה שיגדל קצת ואלך לעבוד בעבודה רגילה .
ובקשר לשקרים הרבה בחורות כמעט כולם משקרות לגברים שהם יוצאים איתם איפה הן עובדות .
ונכי חשוב כמובן זה כבוד .
תתיחסו בבקשה לחפשניות בכבוד .
הן לא רק ציצי ותחת יש שם גם נשמה בפנים .
רק תרוויחו אם תשנו את היחס

שלום לכל חברי הפורום

16
שלי,
את אכן מיוחדת.תודה על גילוי הלב ושאפו על האומץ.
נכון,לכל אדם מגיע שיתייחסו אליו בכבוד,ודאי למי שמפנקת אותך כנותנת שירות.
אבל יחס גורר יחס וכשנותנת השירות מתייחסת אליך כאל שטר מהלך,כמו שאת ציינת,השטר יכול לעיתים להתייחס בהתאם בחזרה,למרות שלדעתי אסור לעשות זאת.ללקוח יש הפריוילגיה לא להזמין ודי בכך!!במיוחד אם הוא מגיע עם חברים ויש לזה אפקט דומינו.אז...מוטב לכל להיות באותו צד של המתרס כי הרי האינטרס זהה ואפילו היאוש נעשה יותר נוח...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

שלום לכל חברי הפורום

18
אתה באמת חושבת שחשפניות רוצות לרקוד ערומות? נראה לך שהם רוצות שכולם יסתכלו מה יש להם בין הרגליים?
שהם באמת רוצות לעשות את הריקודים האלה שגברים בכל הכל יגעו להם הציצי ובתחת ? ועוד כל החברים מתלהבים ליד .
באמת נראה לך שהן אוהבות להיכנס לחדרים ?
אז ממש לא!!
בכל החמש שנים שעבדתי כמעט בכל המועדונים בארץ בחיים לא ראיתי חשפנית שאוהבת את זה.
ואיך אתה רוצה שהן יתייחסו לגברים ? הרי עושים את זה בשביל הכסף!
כל מה שחשפנית עושה במועדון הכל במטרה אחת !להרוויח כמה שיותר כסף בכמה שפחות זמן ולהתאמץ כמה שפחות !
זה המשפט המנצח והוא משרת את החשפניות כל לילה .
גברים הם כסף במועדון .

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”