רשמים מהפוסיקט
12"לקסר" ניראה לי הייתה מסטול אני הייתי בפוסיקט כבר והחדרים הפרטים זה מקסימום 7 דקות חחחח...
ידעתם שגת יותר טוב מוויאגרה?
רשמים מהפוסיקט
13לקסר דווקא יש סקס בפוסיקט אפתיע אותך צריך לדעת למי לפנות אבל זה מצריך יותר ניסיון כמובן שזה יותר במחיר 600 במקום 400
ומרינה באמת מספר 1 שם בתור אחד שהיה איתה מספר פעמים בחדר פרטי וממש לא התאכזב ככל שהיא מכירה אותך יותר היא עושה איתך יותר מניסיון רב , זכיתה! :)
רשמים מהפוסיקט
14אני לפוסיקט יש שם את נעמי אוקראינית יפיפיה . יש את גניפר שהיא יפה אך מקצועית ויש את שני שהיא מתוקה. בכדול זה מסחטת כספים. בשביל פעם ב.... זה בסדר
רשמים מהפוסיקט
15כמה דברים:
[QUOTE=תימני חרמן]"לקסר" ניראה לי הייתה מסטול אני הייתי בפוסיקט כבר והחדרים הפרטים זה מקסימום 7 דקות חחחח...[/QUOTE]תקשיב טוב טוב "תימני קטן וחרמן"
אם היית פותח ת'עיניים וקורא טוב את הדיווח לפני שאתה מגיב היית רואה שכתבתי בפירוש שהקפדתי לא
לשתות אלכוהול שם כדי להישאר חד ועירני! אלכוהול רק מעמעם את האינסטינקטים
הטובים שלי ולכן לא שתיתי ממנו, בטח שלא במסחטת כספים כמו הפוסיקט!
כוסאמממק!! על רד בול מסריח לוקחים שם 20 ש"ח הגנבים!
ותלמד - מה שאני כותב - זה מה שהיה!!!
נקודה! אני עומד מאחורי כל מילה שיוצאת לי מהמקלדת. אז לגבי הזמנים - היה
שם שעון על הקיר בחדר מעל השידה ואני זוכר בפירוש שהייתי עם מרינה בפנים
כמעט 20 ד'! אבל אתה יודע מה, אולי בגלל השעה המאוחרת מאוד שנכנסתי
איתה(4:20-4:15 בערך כשהמועדון נסגר ב-5:00), ואולי בגלל שכבר
המקום היה כמעט ריק מלקוחות ואפילו חלק מהבנות הלכו הביתה - קיבלתי ממרינה
טיפה יותר זמן מבד"כ במקומות כאלה.
היית 7 ד'? אז אותך תיקתקו ואותי לא. תלמד להבא להפעיל אינסטינקטים ולהקשיב לתחושות הבטן שלך. הן בד"כ צודקות. מניסיון.
[QUOTE=cfc030]לקסר דווקא יש סקס בפוסיקט אפתיע אותך צריך לדעת למי לפנות אבל זה מצריך יותר ניסיון כמובן שזה יותר במחיר 600 במקום 400
2) גם אם יש שם סקס לדעתי זה יוצא כ"כ לא משתלם בעליל עד שוד של ממש. 600 ש"ח למספר מהיר של כמה ד' על איזו ספה מעאפנה בחדר קטן נשמע לי כמו שוד. פשוט כמשמעו. התמורה שמקבלים עבור סכום היא זעומה במיוחד... וזאת עוד מבלי שהזכרנו את דמי הכניסה(100 ש"ח). אבל זו רק דעתי האישית וכמובן שכל אחד יעשה את שיקוליו.
3) אפרופו סקס: ממה שראיתי והתרשמתי - אם יש מישהי שכמעט בטוח תזרום לכך זו מרינה
. תבין - אני לא פוסל שאולי יש זיונים בחדרים. סביר להניח שיש בחורות שיסכימו תמורת הסכום הנכון, השאלה אם זה משתלם ביחס לתמורה. לדעתי האישית - חד משמעית לא! אבל אני לא נכנס לאף אחד לכיס וכל אחד שיעשה את חשבונותיו לעצמו בהתאם להעדפותיו.
נ.ב - אני חושב שאתה צודק לגבי מרינה. האינסטינקטים שלי קלטו היטב את הגישה השירותית-זורמת והאנרגיות הטובות שלה
. אז מסתבר ששוב הם צדקו הא?
ככה זה - כשאני הולך יד ביד עם האינסטינקטים ולא נגדם אני כמעט תמיד מרוויח
(כתבתי "כמעט" כי אין 100% וגם הם מפספסים אם כי לעיתים רחוקות). שכחתי לכתוב בסוף הדיווח, אבל ההתרשמות שלי ממנה היא שניתן בהחלט להתקדם איתה אפילו לדברים נועזים ומעניינים יותר ממה שעשיתי איתה בחדר
(ועשיתי לא מעט כמו שקראת
) אבל בשביל זה אכן צריך כנראה לחזור לשם מס' פעמים אליה כדי שתכיר אותך טוב יותר(וקרוב יותר

)... וכמו שכתבתי בדיווח אין לי כוונה לחזור לשם בקרוב. אולי בהזדמנות עוד ביקור או שניים אבל בטח לא בקרוב.
[QUOTE=תימני חרמן]"לקסר" ניראה לי הייתה מסטול אני הייתי בפוסיקט כבר והחדרים הפרטים זה מקסימום 7 דקות חחחח...[/QUOTE]תקשיב טוב טוב "תימני קטן וחרמן"
אם היית פותח ת'עיניים וקורא טוב את הדיווח לפני שאתה מגיב היית רואה שכתבתי בפירוש שהקפדתי לא
לשתות אלכוהול שם כדי להישאר חד ועירני! אלכוהול רק מעמעם את האינסטינקטים
הטובים שלי ולכן לא שתיתי ממנו, בטח שלא במסחטת כספים כמו הפוסיקט!
כוסאמממק!! על רד בול מסריח לוקחים שם 20 ש"ח הגנבים!

ותלמד - מה שאני כותב - זה מה שהיה!!!
נקודה! אני עומד מאחורי כל מילה שיוצאת לי מהמקלדת. אז לגבי הזמנים - היה
שם שעון על הקיר בחדר מעל השידה ואני זוכר בפירוש שהייתי עם מרינה בפנים
כמעט 20 ד'! אבל אתה יודע מה, אולי בגלל השעה המאוחרת מאוד שנכנסתי
איתה(4:20-4:15 בערך כשהמועדון נסגר ב-5:00), ואולי בגלל שכבר
המקום היה כמעט ריק מלקוחות ואפילו חלק מהבנות הלכו הביתה - קיבלתי ממרינה
טיפה יותר זמן מבד"כ במקומות כאלה.
היית 7 ד'? אז אותך תיקתקו ואותי לא. תלמד להבא להפעיל אינסטינקטים ולהקשיב לתחושות הבטן שלך. הן בד"כ צודקות. מניסיון.
[QUOTE=cfc030]לקסר דווקא יש סקס בפוסיקט אפתיע אותך צריך לדעת למי לפנות אבל זה מצריך יותר ניסיון כמובן שזה יותר במחיר 600 במקום 400
ומרינה באמת מספר 1 שם בתור אחד שהיה איתה מספר פעמים בחדר פרטי וממש לא התאכזב ככל שהיא מכירה אותך יותר היא עושה איתך יותר מניסיון רב , זכיתה! :)
[/QUOTE]1) נשמה, עם כל הכבוד אל תדבר איתי על ניסיון. לא אחזור על מה שכתבתי בשני השרשורים ששמתי בתחילת הדיווח. כנראה שלא נכנסת אליהם... אז בקצרה: לפני 9-10 שנים הייתי כל כך פעיל בתחום החשפנות שזה הגיע לכדי 2 ואפילו 3 ביקורים בשבוע כל פעם במועדון אחר. הכרתי את כל החשפניות בע"פ במועדונים וכולן הכירו אותי. אפילו ידעתי - לפעמים ממש בזמן אמת - אם חשפנית כלשהיא עזבה לגמרי או עברה למועדון אחר. ואם היא הייתה פייבוריטית שלי הייתי הולך אחריה למקומה החדש. חרשתי את התחום בזמנו במלוא מובן המילה.2) גם אם יש שם סקס לדעתי זה יוצא כ"כ לא משתלם בעליל עד שוד של ממש. 600 ש"ח למספר מהיר של כמה ד' על איזו ספה מעאפנה בחדר קטן נשמע לי כמו שוד. פשוט כמשמעו. התמורה שמקבלים עבור סכום היא זעומה במיוחד... וזאת עוד מבלי שהזכרנו את דמי הכניסה(100 ש"ח). אבל זו רק דעתי האישית וכמובן שכל אחד יעשה את שיקוליו.
3) אפרופו סקס: ממה שראיתי והתרשמתי - אם יש מישהי שכמעט בטוח תזרום לכך זו מרינה

נ.ב - אני חושב שאתה צודק לגבי מרינה. האינסטינקטים שלי קלטו היטב את הגישה השירותית-זורמת והאנרגיות הטובות שלה

zooz
רשמים מהפוסיקט
16תגידו עדייף להתקשר ולהזמין מקומות לפוסיקט או לבוא בלי הזמנת מקומות,פעם אחרונה שהייתי סגרנו מקומות ושמעתי שהמאבטחים אמרו לאנשים אחרים שהם לא יכולים להיכנס רק בהזמנה אפשר להיכנס
רשמים מהפוסיקט
18תמיד לקבוע לפוסיקט! שהם עוד היו בנמל חיכינו 3 חברים בחוץ, השומרים שם אנטיפטים לא רואים אף אחד ממטר,
כמו מנייאקים חיכינו בחוץ בערך שעה והשומרים צחקו עלינו, בסוף הלכנו לבורסה.
כמו מנייאקים חיכינו בחוץ בערך שעה והשומרים צחקו עלינו, בסוף הלכנו לבורסה.
רשמים מהפוסיקט
20כול הבנות בפוסיקט עושות סקס בחדרים
הכול עניין של כסף
ועברו אצלי בדיקה 90% מהבנות
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי